M6FIA Postat Martie 16 Postat Martie 16 Planurile noastre pentru comunicarea audio în echipă din LoL /dev 13.03.2026 Salutare! Având în vedere că fișierele pentru chat-ul audio al echipei au ajuns în PBE, vrem să vă spunem despre planurile noastre pentru comunicarea audio în echipă din LoL. Jocurile competitive pe echipe au evoluat de când a fost lansat LoL. Când am lansat jocul, comunicarea audio în joc nu era ceva obișnuit în jocurile pe PC. Dar acum nu e doar ceva normal, ci chiar ceva așteptat. Fiind un joc bazat pe echipă, cu potențial de a fi extrem de competitiv, am auzit de la mulți dintre voi că ați simțit că asta lipsea din LoL. Sistemul de chat text și ping-uri v-a fost de folos ani la rând (și va continua să fie și pe viitor), dar vrem să oferim chat-ul audio pentru aceia dintre voi care vor să comunice fără probleme cu colegii de echipă. Credem că, atunci când este folosit cum trebuie, chat-ul audio al echipei deschide uși pentru o mai bună muncă în echipă și coordonare și are potențialul de a îmbunătăți experiența generală de joc pentru jucătorii care vor să-l folosească. De ce acum? Nu am implementat chat-ul audio al echipei mai devreme pentru că nu putea să îndeplinească standardele noastre de siguranță și fiabilitate. Dar asta s-a schimbat datorită avansurilor în tehnologia noastră de a identifica jucătorii rău-intenționați. Cu asta în minte, suntem acum pregătiți să redeschidem o ușă pe care o închisesem anterior, revenind la chat-ul audio al echipei. Și vom face asta lucrând împreună cu tine pentru a găsi cea mai bună variantă de chat audio al echipei pentru comunitatea LoL. Vezi mai multe aici !
Postări Recomandate