prodigyoldtimes Postat Martie 15 Postat Martie 15 Salutare! Avem printre noi programatori in Python? Am nevoie de cateva persoane pentru un proiect.
Rusu Radu Postat Martie 19 Postat Martie 19 @prodigyoldtimes Poți să îmi scri un mesaj privat , dacă pot te ajut ! 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 19 Administrator Postat Martie 19 La 15.03.2026 la 23:56, prodigyoldtimes a spus: Salutare! Avem printre noi programatori in Python? Am nevoie de cateva persoane pentru un proiect. @ Scripterspoate vă interesează.
BandB Postat Martie 20 Postat Martie 20 Cunosc limbajul,da-mi niste detalii despre proiect in privat,si despre persoanele care fac parte din el
Yvezzaintᴷʸˢ Postat Martie 20 Postat Martie 20 Lasa cateva detalii despre proiect, aici sau in privat.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 21 Administrator Postat Martie 21 @prodigyoldtimes ai aici câteva persoane care doresc informații cu privire la acest proiect, te rog să-i contactezi și să iei legătura cu aceștia pentru a vedea dacă satisfac sau nu cerințele tale. Cu privire la topic, o să-l mai las până luni deschis și după aceea îl voi închide, considerând că și-a atins obiectul.
Postări Recomandate