Moderators Mr.JohnnySins Postat Martie 4 Moderators Postat Martie 4 Samsung a venit recent cu o nouă serie de lansări importante (despre care am scris pe larg aici), iar atenția publicului a mers firesc, în primul rând, spre telefoanele noi. Doar că, așa cum se întâmplă tot mai des în ecosistemul companiei, experiența nu se oprește la smartphone-uri. Odată cu noile dispozitive, Samsung a adus în prim-plan și noua generație de căști wireless, Galaxy Buds4 și Galaxy Buds4 Pro, două modele care vor să răspundă unor tipuri diferite de utilizatori. Unele sunt gândite pentru cei care vor o experiență cât mai izolată, mai intensă și mai apropiată de zona premium clasică, adică Buds4 Pro, iar altele, Buds4, par făcute pentru cei care caută confort, lejeritate și o integrare cât mai naturală în rutina zilnică. Ce a lansat Samsung și cum se poziționează Galaxy Buds4 Pro Adevărata parte interesantă a început după eveniment, când Samsung mi-a trimis acasă Galaxy Buds4 Pro pentru test. Din acel moment, experiența s-a schimbat complet. Nu mai vorbeam despre impresii de prim contact, ci despre utilizare reală. Le-am purtat o săptămână, am ascultat muzică zilnic la ele, le-am folosit în mers, la sală, la metrou, prin casă, între taskuri, între apeluri și în tot felul de contexte care contează mult mai mult decât demo-ul frumos de la lansare. Iar concluzia, spusă simplu, este că Galaxy Buds4 Pro au devenit foarte repede căștile mele de zi cu zi. Samsung a gândit noua serie Buds4 în două direcții clare. Pe de o parte ai Galaxy Buds4, modelul standard, care mi se pare că are o identitate foarte clară: este făcut pentru cei care nu vor să-și astupe complet urechile, pentru cei care caută confort și pentru cei care preferă o experiență mai aerisită, mai relaxată și mai naturală. Pe de altă parte, ai Galaxy Buds4 Pro (disponibile în două nuanțe – alb și negru), modelul care merge mai mult în zona celor care caută o experiență audio mai intensă, mai izolată și mai apropiată de ideea de căști in-ear premium clasice. Galaxy Buds4 Pro se conturează ca un model gândit pentru cei care nu mai vor doar o pereche de căști wireless obișnuite, ci o experiență audio completă, potrivită atât pentru muzică, apeluri, cât și pentru utilizare de zi cu zi. Samsung mizează aici pe un echilibru clar între performanța audio, funcțiile inteligente și rafinamentul de design. Sursa 1
Postări Recomandate