Fondator X-Tream Postat Februarie 18 Fondator Postat Februarie 18 Dragi membrii ai comunitatii noastre, tin sa va anunt ca momentan avem ceva probleme in ceea ce priveste serverul nostru de TS, TS.LEAGUECS.RO. Incercam sa remediem aceste probleme cat mai rapid. Pana la remedierea acestor probleme, va invit alaturi de noi pe serverul nostru de DISCORD: https://discord.com/invite/6p6kKZ7SYa @Members, @Addicted Members, @ Administrator, @Elite Members, @ Global-Moderators, @ Veteran, @LCS PREMIUM, @ Moderators, @ Junior Moderators 8 3 1 1 1 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 18 Autor Fondator Postat Februarie 18 UPDATE: TS.LEAGUECS.RO este FUNCTIONAL! 3 2 8 1
pad7rar Postat Februarie 18 Postat Februarie 18 As recomanda sa treceti la DISCORD complet, puteti adauga plugin pe discord cu evidenta jucatorilor online , si ca jucatorii si restul membrilor sa aiba categoria lui facuta pe discord gen "PAD.LEAGUECS.RO" si acolo sa stam echipa si jucatorii.. si asa mai departe.. nu stiu daca s-a inteles:D 1 1
Alexvnder. Postat Februarie 19 Postat Februarie 19 Acum 1 oră, pad7rar a spus: As recomanda sa treceti la DISCORD complet, puteti adauga plugin pe discord cu evidenta jucatorilor online , si ca jucatorii si restul membrilor sa aiba categoria lui facuta pe discord gen "PAD.LEAGUECS.RO" si acolo sa stam echipa si jucatorii.. si asa mai departe.. nu stiu daca s-a inteles:D Cu tot respectul, este o propunere bună, dar poate că anumiți utilizatori (cu respect și pentru aceștia) au calculatoare mai slabe sau nu știu să folosească platforma respectivă. Teamspeak-ul este ceva mai facil, adică nu consumă multe resurse ca Discordul. Acum rămâne la latitudinea fiecărui fondator de server unde își desfășoară activitatea cu echipa sa de admini și jucătorii. 2
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 19 Administrator Postat Februarie 19 Acum 7 ore, pad7rar a spus: As recomanda sa treceti la DISCORD complet, puteti adauga plugin pe discord cu evidenta jucatorilor online , si ca jucatorii si restul membrilor sa aiba categoria lui facuta pe discord gen "PAD.LEAGUECS.RO" si acolo sa stam echipa si jucatorii.. si asa mai departe.. nu stiu daca s-a inteles:D Pe nivel de resurse, teamspeak3-ul este mult mai accesibil. Nu mutăm forumul pe discord, în caz că sunteți doritor să beneficiați de o rubrică specială a server-ului dumnevoastră, luați legătura cu personalul administrativ pe discord. 1
BandB Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 La 19.02.2026 la 1:33, pad7rar a spus: As recomanda sa treceti la DISCORD complet, puteti adauga plugin pe discord cu evidenta jucatorilor online , si ca jucatorii si restul membrilor sa aiba categoria lui facuta pe discord gen "PAD.LEAGUECS.RO" si acolo sa stam echipa si jucatorii.. si asa mai departe.. nu stiu daca s-a inteles:D Da,Discord ofera ceva mai profesional,ceva 2026,doar ca trebuie sa luam in calcul si limitele discord,acolo ai canale si categori limitate Castigi pe partea financiara,profesionalitate,modernitate si altele Dar pierzi din cauza restrictiilor acestora In schimb se poate propune din punctul meu de vedere altceva,sa aleaga cine vrea sa aibe categorie pe discord,si cine sa aiba pe ts3,totusi pot paria ca 80% opteaza pentru ts 1 1
The Francesco Postat Iunie 25 Postat Iunie 25 (editat) @X-Treambro ana discord name -Joseph! Editat Iunie 25 de The Francesco
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum