Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

bf8677f142d7185726d462842d1fc9f7a4e70ecb
Lucrăm din greu la o viitoare actualizare pe care o numim „Căderea coroanei” și abia așteptăm să terminăm de lucrat la ea pentru a dezvălui detaliile acesteia. Ne-am aruncat ochii peste calendar și am observat că au trecut mai mult de câteva săptămâni de la actualizarea Frostivus și nu am vrut să te lăsăm să aștepți până la lansarea actualizării „Căderea coroanei” pentru a te bucura de conținut nou. Din fericire, zeii calendarului au venit la timp cu o altă sărbătoare: La mulți ani de Anul Nou Lunar!

Cei născuți în anul dragonului sunt cunoscuți pentru generozitatea, prosperitatea și norocul lor. Probabil este grozav să te afli în pielea lor. Pentru aceia dintre noi care nu avem un dragon magic care să ne acorde super-puteri pentru a oferi cadouri, am adăugat „Cadoul dragonului”, care este împachetat într-un plic roșu și este disponibil de azi până pe 7 martie. Acestea funcționează exact așa cum te-ai aștepta: sunt comori care pot fi oferite și deschise doar de destinatarul pe care l-ai ales.

Noutatea completa si sursa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate