Mencho Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Dupa cum spune si titlul suntem in cautare de Admini lasand aici un reply urmand modelul de mai jos ! Nick: Varsta: Timpul acordat pe server zilnic: Steam ON/OFF: Motivul pentru care vrei sa devii admin: Experienta amxx: Ai citit regulamentul?: Suntem in continua dezvoltare si dorim sa ne marim echipa, gradul de inceput este cel de Trial Admin, acest grad este oferit doar in cadrul acestei campanii Nu necesita ore jucate pentru a face o cerere in acest Topic dupa modelul de mai sus Odata ce sunteti acceptati, beneficiati de VIP Gold gratuit timp de 14 zile ! Gradul de VIP Gold poate fi majorat in functie de activitate ca Admin ESPORTS.LEAGUECS.RO 2
ZENITH Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Nick: ZENITH Varsta: 31 Timpul acordat pe server zilnic: Nu as putea sa ofer un numar exact de ore dar pot sa fiu activ atat ziua cat si seara din moment ce lucrez in mare parte de acasa. As zice in medie cam 3/4 ore. Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Doresc sa ma implic in dezvoltarea si cresterea serverului si al staff-ului. Pot sa contribui si financiar daca este nevoie in functie de posibilitati desigur. Experienta amxx: Am fost admin in trecut pe mai multe servere avand grade de la Helper pana la Owner. Am o cunoastere buna a comenzilor de baza si sunt dispus sa invat orice este necesar. Ai citit regulamentul?: Da 2
bnt. Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Acum 2 ore, ZENITH a spus: Nick: ZENITH Varsta: 31 Timpul acordat pe server zilnic: Nu as putea sa ofer un numar exact de ore dar pot sa fiu activ atat ziua cat si seara din moment ce lucrez in mare parte de acasa. As zice in medie cam 3/4 ore. Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Doresc sa ma implic in dezvoltarea si cresterea serverului si al staff-ului. Pot sa contribui si financiar daca este nevoie in functie de posibilitati desigur. Experienta amxx: Am fost admin in trecut pe mai multe servere avand grade de la Helper pana la Owner. Am o cunoastere buna a comenzilor de baza si sunt dispus sa invat orice este necesar. Ai citit regulamentul?: Da acceptat ,sa-mi lasi in privat pe ce vrei adminul
SEKY Postat Martie 1 Postat Martie 1 Nick: SEKY Varsta: 27 Timpul acordat pe server zilnic: Seara, după muncă. Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Sa ajut serverul Experienta amxx: Am avut servere în trecut. Ai citit regulamentul?: da 1
bnt. Postat Martie 1 Postat Martie 1 Acum 3 ore, SEKY a spus: Nick: SEKY Varsta: 27 Timpul acordat pe server zilnic: Seara, după muncă. Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Sa ajut serverul Experienta amxx: Am avut servere în trecut. Ai citit regulamentul?: da acceptat ,sa-mi lasi in privat datele pentru admin
cybernetikblood Postat Martie 4 Postat Martie 4 Nick: CyberNetiK*bLood Varsta: 24 Timpul acordat pe server zilnic: 2-3 ore Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Intru mereu noaptea dupa munca, si e plin de codati si niciun admin pe server Experienta amxx: de la 15 ani Ai citit regulamentul?: Da 1
bnt. Postat Martie 4 Postat Martie 4 Acum 11 ore, cybernetikblood a spus: Nick: CyberNetiK*bLood Varsta: 24 Timpul acordat pe server zilnic: 2-3 ore Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Intru mereu noaptea dupa munca, si e plin de codati si niciun admin pe server Experienta amxx: de la 15 ani Ai citit regulamentul?: Da acceptat ,sa-mi lasi in privat pe ce vrei adminul
Exiled King Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Nick : Exiled King Age : 18 Timpul acordat pe server zilnic : can be online for 1-2 hour Steam : Off Motivul pentru care vrei sa devii admin : I want to become an admin to help out the server , I have much experience dealing with admin/managing activities through out multiple games , and i think i would provide some help for the great project. In future i would loveto achieve more for this community. Experienta amxx : Im very experienced in amxx , I know how to stop plugins , restart rounds , gag , ban , kick and many other things as well. Ai citit regulamentul? : Yes 1
Delta @LCS Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 1 minute ago, Exiled King said: Nick : Exiled King Age : 18 Timpul acordat pe server zilnic : can be online for 1-2 hour Steam : Off Motivul pentru care vrei sa devii admin : I want to become an admin to help out the server , I have much experience dealing with admin/managing activities through out multiple games , and i think i would provide some help for the great project. In future i would loveto achieve more for this community. Experienta amxx : Im very experienced in amxx , I know how to stop plugins , restart rounds , gag , ban , kick and many other things as well. Ai citit regulamentul? : Yes Accepted , send me nick and pass in PM 1
tipul2202 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 (editat) Nick: Tipul Varsta: 32 Timpul acordat pe server zilnic: nu pot spune ca am un anumit numar de ore periodic, in general intru seara si petrec 2-3 ore Steam ON/OFF: off Motivul pentru care vrei sa devii admin: pentru a asigura conditii bune de joc pentru playeri Experienta amxx: cu siguranta am de invatat, dar sunt dispus Ai citit regulamentul?: da Editat Aprilie 10 de tipul2202
Delta @LCS Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 27 minutes ago, tipul2202 said: Nick: The guy Age: 32 Time spent on the server daily: I can't say that I have a certain number of hours periodically, I generally log in in the evening and spend 2-3 hours Steam ON/OFF: off The reason you want to become an admin: to ensure good playing conditions for players amxx experience: I definitely have to learn, but I'm willing Have you read the rules?: yes Acceptat, trimite nick și pass în PM 1
mInT* Postat Aprilie 23 Postat Aprilie 23 (editat) On 16/02/2026 at 21:52, Mencho said: As the title says, we are looking for Admins by leaving a reply here following the template below! Nick: mInt* Age: 25 Daily server time: 4-5 Hours Steam ON/OFF: STEAM_1:0:2115561838 The reason you want to become an admin: I have seen many hackers in the server with speedhack and aimbot, sadly there were no admins to ban them The amxx experience: I am playing CS Since 2014, so I have experience of being admin Have you read the rules?: Yes We are in continuous development and we want to expand our team, the starting level is Trial Admin , this level is offered only within this campaign It does not require hours of play to make a request in this Topic according to the model above. Once you are accepted, you get free VIP Gold for 14 days! The VIP Gold level can be increased depending on your activity as an Admin ESPORTS.LEAGUECS.RO Editat Aprilie 23 de mInT* 1
bnt. Postat Aprilie 23 Postat Aprilie 23 Acum 3 ore, mInT* a spus: accepted ,send me your details on private 1
JuNNNNkie Postat Mai 17 Postat Mai 17 Nick:JuNNNNkie Varsta:25 Timpul acordat pe server zilnic:3-4 Steam ON/OFF:on Motivul pentru care vrei sa devii admin:Pentru a ajuta server-ul Experienta amxx:mediu Ai citit regulamentul?:da
bnt. Postat Mai 17 Postat Mai 17 Acum 2 minute, JuNNNNkie a spus: Nick:JuNNNNkie Varsta:25 Timpul acordat pe server zilnic:3-4 Steam ON/OFF:on Motivul pentru care vrei sa devii admin:Pentru a ajuta server-ul Experienta amxx:mediu Ai citit regulamentul?:da acceptat
BeCkS94 Postat Mai 25 Postat Mai 25 (editat) Nick:BeCkS Varsta:32 Timpul acordat pe server zilnic:3-4 Steam Off atm Motivul pentru care vrei sa devii admin: A ajuta si pentru ca nu sunt admini la toate orele . Experienta amxx: medium Ai citit regulamentul?:da Editat Mai 25 de BeCkS94
bnt. Postat Mai 25 Postat Mai 25 Acum 2 ore, BeCkS94 a spus: Nick:BeCkS Varsta:32 Timpul acordat pe server zilnic:3-4 Steam Off atm Motivul pentru care vrei sa devii admin: A ajuta si pentru ca nu sunt admini la toate orele . Experienta amxx: medium Ai citit regulamentul?:da acceptat ,sa-mi lasi in privat datele pentru admin nume si parola
alx Postat Mai 30 Postat Mai 30 Nick: alx Varsta: 35 Timpul acordat pe server zilnic: Seara, după muncă. Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Sa ajut serverul ore jucate pe server: 65+ Ai citit regulamentul?: da
bnt. Postat Mai 31 Postat Mai 31 Acum 20 ore, alx a spus: Nick: alx Varsta: 35 Timpul acordat pe server zilnic: Seara, după muncă. Steam ON/OFF: ON Motivul pentru care vrei sa devii admin: Sa ajut serverul ore jucate pe server: 65+ Ai citit regulamentul?: da acceptat sa-mi lasi in private datele nume si parola pentru admin
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum