Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 5 Fondator Postat Februarie 5 Vă salut! Aici vor fi adăugate, de acum înainte, toate update-urile forumului, atât pe partea de temă, design, badge-uri, cât și ideile venite din partea voastră. Aveți mână liberă să veniți cu propuneri și sugestii, în special în ceea ce ține de design-ul forumului sau de îmbunătățiri care pot face experiența mai plăcută pentru toți membrii. Acest topic va fi pin-uit și afișat pe prima pagină a comunității, în partea dreaptă, pentru a fi transparenți și pentru a vă ține constant la curent cu toate update-urile forumului. Orice idee constructivă este binevenită și va fi luată în considerare. Adăugare reacție nouă pe forum: „facepalm” Această reacție este de tip neutru, mai exact user-ul respectiv nu va primi un punct de reputație. 6 1 3 3
Fondator X-Tream Postat Februarie 5 Fondator Postat Februarie 5 Acum 1 oră, xxhevvoxx♔ a spus: Vă salut! Aici vor fi adăugate, de acum înainte, toate update-urile forumului, atât pe partea de temă, design, badge-uri, cât și ideile venite din partea voastră. Aveți mână liberă să veniți cu propuneri și sugestii, în special în ceea ce ține de design-ul forumului sau de îmbunătățiri care pot face experiența mai plăcută pentru toți membrii. Acest topic va fi pin-uit și afișat pe prima pagină a comunității, în partea dreaptă, pentru a fi transparenți și pentru a vă ține constant la curent cu toate update-urile forumului. Orice idee constructivă este binevenită și va fi luată în considerare. Adăugare reacție nouă pe forum: „facepalm” Această reacție este de tip neutru, mai exact user-ul respectiv nu va primi un punct de reputație. Asa fac eu cand bulesc forumul. 1 3 3
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 5 Autor Fondator Postat Februarie 5 Am adăugat topic icons, care pot fi folosite exclusiv de către staff-ul administrativ pentru a marca topicurile importante. Pe viitor, voi implementa mai multe iconițe, astfel încât să putem diferenția mai clar topicurile importante de cele obișnuite. 8 3
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 10 Autor Fondator Postat Februarie 10 Salutare, am actualizat puțin gradientele, precum și iconițele gradelor de pe forum. : De asemenea, am făcut câteva mici modificări la gradul de @ Veteran. Acesta se acordă automat membrilor care au badge-ul de 6 ani pe LeagueCS și un minimum de 150 de postări în comunitate. Gradul trebuie să rămână totuși puțin mai special pentru veteranii noștri. De asemenea, am actualizat și creat un nou grad special pentru „botul” nostru LEAGUECS, aici pe forum. Acesta va fi contul de pe care vor fi create regulamentele și topicurile importante ale forumului. A fost adăugată reacția „Interesant”, destinată topicurilor informative, propunerilor, discuțiilor neclare sau situațiilor care merită urmărite. Aceasta poate fi folosită atunci când o postare ridică întrebări, prezintă informații utile sau necesită clarificări suplimentare, fără a exprima acord sau dezacord direct. 1 3 1 5 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 11 Autor Fondator Postat Februarie 11 Au fost adăugate iconițe noi pentru următoarele reacții de pe forum: Nervos – Uau – Trist – Confuz – Fortzaaaa – 3 1 1 4 1 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 11 Autor Fondator Postat Februarie 11 Am activat funcția de „Star Rating” (evaluare cu stele) pe forum în următoarele categorii: Scripting CS 1.6 – Plugins Tutoriale AMX Mod X Zona de interviuri x x Consider că această funcție este utilă atunci când cauți un plugin sau un tutorial, iar alți membri l-au testat deja înaintea ta. Un rating sincer poate oferi rapid o idee despre calitate și utilitate, mai ales în situațiile în care nu există multe comentarii. Nu toată lumea lasă feedback scris, însă acordarea unui rating este rapidă și poate ajuta comunitatea să identifice mai ușor conținutul valoros. 3 1 3 1 1 3 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 26 Autor Fondator Postat Martie 26 Salutare! La cererea unor membri, am adăugat „Member Title” și în topicuri. Acesta va fi vizibil în partea de jos a avatarului. -------------------------------------------------- 5 2 4
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 26 Autor Fondator Postat Martie 26 Am adăugat în partea dreaptă a forumului secțiunea „Birthday Members”. Aici putem vedea membrii noștri încă activi (cei conectați pe forum în ultimele 30 de zile), dacă au astăzi sau în următoarele 3 zile ziua de naștere, pentru a-i putea felicita. Este un fel de reminder, pentru a nu uita să felicităm persoanele dragi din comunitate. Am adăugat în partea de sus a forumului un buton de reputație. Acolo puteți vedea câte puncte de reputație ați acordat în această zi și câte mai puteți oferi în continuare. Acesta se resetează o dată la 24 de ore. x 3 1 4
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 26 Autor Fondator Postat Martie 26 Am adăugat un plugin pentru răspuns automat. Acest plugin îi va ajuta în special pe membrii staff-ului atunci când un utilizator, străin sau român, face o reclamație în secțiunea „Staff Forum”, dar se referă la un anumit server din comunitate. În acest caz, contul nostru „leaguecs” îi va oferi un răspuns automat, cu un link către serverele comunității, pentru a ajuta utilizatorul mai rapid. Dacă reclamația se referă într-adevăr la un membru din staff-ul forumului, atunci voi, cei din staff, îi veți putea oferi un răspuns. - test: 2 1 2 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 28 Autor Fondator Postat Martie 28 Am adăugat un widget custom pe forum, cu un design RGB modern, pentru a aduce un plus de stil și a ține platforma cât mai actuală. Acesta evidențiază cele mai recente update-uri și oferă acces rapid către informațiile importante. Sper să vă placă noul look 2 1 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 28 Autor Fondator Postat Martie 28 Am adăugat în profil funcționalitățile Lista de prieteni și About Me, complet personalizabil în HTML. 1 1 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 31 Autor Fondator Postat Martie 31 Salutare Am adăugat Profile Statistics. Aici puteți vedea, fiecare în parte, unde ați fost activi și în ce perioadă ați avut cea mai mare activitate. Astfel, vă puteți urmări singuri activitatea de pe forum, iar pentru staff-ul administrativ reprezintă un punct important în evaluarea activității generale. De asemenea, poate fi un criteriu decisiv pentru upgrade-uri sau pentru verificarea implicării, deoarece se poate vedea clar în ce lună sau în ce zi a săptămânii un utilizator a fost activ și în ce secțiuni. Spor la activitate 4 1
Postări Recomandate