Fondator Acesta este un post popular. X-Tream Postat Ianuarie 29 Fondator Acesta este un post popular. Postat Ianuarie 29 Dragilor, în urma celor întâmplate cu Răducu, fostul nostru administrator, am decis să fac această postare prin care să vă previn asupra unor aspecte, NU să ascundem gunoiul sub PREȘ. NOI suntem aici datorită vouă și meritați niște explicații și clarificări! Din păcate, probabil, de la venirea în staff pe această comunitate, Răducu, fostul nostru administrator, și-a creat un obicei din a cere bani cu împrumutul diferitor membrii din staff. Cel puțin, așa credeam inițial. NU am fost și nici nu voi fi de acord cu astfel de practici, drept pentru care, crezând că cere doar persoanelor din staff cu care a interacționat și cu care este coleg, am decis să-l avertizez că nu accept așa ceva. De 2 ori! Cu toate că am făcut pentru el mult mai mult decât ar fi făcut orice altă comunitate din România, când a spus că este -în probleme-, omul, și-a arătat și demonstrat caracterul de jeg ordinar în toată -splendoarea lui- continuând să ceară bani în împrumut și membrilor de pe comunitate care nu făceau parte din staff-ul nostru. Întâmplător, am aflat și de această dată, moment în care am pus piciorul în prag și i-am dat remove instant. În urma unor research-uri ulterioare remove-ului, am aflat că ar fi cerut bani în împrumut de la cel puțin 15 persoane de care am eu habar în momentul acesta. În realitate, cred că numărul lor este mult mai mare. Unii și-au primit banii integral înapoi, cu întârzieri, alții mai au de primit bani, iar alții nu au primit deloc, nimic. Personal, îmi cer scuze pentru cele întâmplate și pentru că NU am vrut să ascund gunoiul sub preș, vreau să previn ca pe viitor să nu se mai întâmple așa ceva pe comunitatea aceasta, motiv pentru care, trebuie să știți următoarele lucruri: 1. Singurul grad pentru care se "donează" pe această comunitate este @LCS PREMIUM. Donațiile se pot face la oricare dintre cei 4 @ Fondator. NU răspundem de donațiile făcute către alte persoane. 2. Singurele dăți când solicităm sprijin financiar de la voi, este atunci când trebuie să plătim licențele acestei comunități care se ridică la 2000-2500 de lei anual, cât și în cadrul campaniilor umanitare. De fiecare dată, totul e public și transparent, cine vrea să doneze sau să ajute, bine, cine nu, iar bine. NU forțăm pe nimeni și nu băgăm mâna in buzunarul nimănui! 3. Am solicitat tuturor membrilor din staff-ul acestei comunități să nu abuzeze de credibilitatea dobândită în timp, iar vouă vă solicit să nu-i -împrumutați- pe alții pentru că sunt -SUPORȚI, QUERY-, sau orice alt grad pe această comunitate și îi considerați -credibili-. Uneori și lupii se mai îmbracă în blană de oaie. 4. Personal sunt de 9-10 ani în lumea gaming-ului din România și nu am dat nici măcar o țeapă, nu am profitat de naivitatea nimănui și nu am făcut compromisuri financiare pe această comunitate. Tocmai de aceea, LEAGUECS ROMÂNIA este și astăzi AICI. 5. Tăcerea te face complice. Dacă pe viitor, cineva din staff-ul acestei comunități îți cere bani în împrumut sau încearcă să-ți dea țeapă, anunță-mă, dă-mi dovezi, și îi dau remove instant. În ceea ce-l privește pe Răducu, am aflat că și pe EXTREAMCS.COM, acolo unde mai face parte din staff, cere bani în împrumut la fel cum a făcut și aici, iar, asta, e boală grea la el, ținând cont că am dovezi că el cere bani pe acolo încă din 2024. Asta nu mai e întâmplare, e certitudine că omul stă în spatele unor grade pentru a cere bani în împrumut și a da țepe. Am anunțat și administrația de acolo despre aceste practici, am pus dovezi, chiar membrii din staff-ul de pe EXTREAMCS.COM au pus dovezi pe chat-ul lor de discord, dar, ce să vezi, site-ul care etichetează -prostimea- ca -țepari-, omului lor i-au dat doar down la grad. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. #dublustandard! @Members, @Addicted Members, @Elite Members, @LCS PREMIUM, @ Global-Moderators, @ Moderators, @ Junior Moderators, @ Administrator 25 2 1 3 1 1 5 1 8
LCS PREMIUM Hunter- Postat Ianuarie 29 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29 Respect maxim pentru aceste principii pe care le aveti si ca nu va injositi pentru toate caracterele pe care le au unele persoane , ma bucur si sunt mandru ca fac parte din aceasta comunitate model chiar daca nu fac parte din staff , ma bucur ca sunt un membru pe aceasta comunitate , respect pentru toata munca depusa de-a lungul anilor , pentru corectitudine si pentru originalitate ! 4 2
ZENITH Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Transparenta este extrem de importanta in astfel de situatii si este bine ca se fac publice aceste lucruri ca sa stie toata lumea ca este vorba despre o singura persoana si ca aceasta nu reprezinta nicidecum imaginea intregii comunitati. Respect pentru corectitudine si sinceritate! 6
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Ianuarie 29 Fondator Postat Ianuarie 29 Respect @X-Tream, pentru că ai ales să fii transparent cu toți membrii în legătură cu situația asta și n-ai încercat să o ascunzi „sub preș”. Iar pentru ceilalți membri care au sau ar putea avea idei similare de a înșela oamenii din comunitate: sper să fie clar că orice astfel de comportament, trecut, prezent sau viitor, va fi tratat la fel — zero toleranță. 5 1
Fondator X-Tream Postat Ianuarie 29 Autor Fondator Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, ZENITH a spus: Transparenta este extrem de importanta in astfel de situatii si este bine ca se fac publice aceste lucruri ca sa stie toata lumea ca este vorba despre o singura persoana si ca aceasta nu reprezinta nicidecum imaginea intregii comunitati. Respect pentru corectitudine si sinceritate! Da, din pacate ne-a fost afectata imaginea comunitatii din cauza acelui idiot. Pe alte comunitati se vorbeste ca pe LEAGUECS se cer bani. NU, nu cerem bani, dar nici nu avem de unde sa stim ce face fiecare daca nu suntem anuntati la timp despre aspectele acestea... 4 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 29 Administrator Postat Ianuarie 29 @X-Tream mereu a fost corect si a spus lucrurilor pe nume, respect. Si eu impreuna cu @1st_Psycho l-am ajutat pe Raducu cu o suma de bani, dar de dat inapoi, nu i-a mai dat Acum 4 minute, X-Tream a spus: Da, din pacate ne-a fost afectata imaginea comunitatii din cauza acelui idiot. Pe alte comunitati se vorbeste ca pe LEAGUECS se cer bani. NU, nu cerem bani, dar nici nu avem de unde sa stim ce face fiecare daca nu suntem anuntati la timp despre aspectele acestea... Nu este de vina nimeni pentru prostiile facute de Raducu.... nu ai cerut tu bani. Nici nu aveai de unde sa sti asta 5 1
LCS PREMIUM e[X]b Postat Ianuarie 29 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29 Important e ca sa rezolvat , eu am zis ca poate omu chiar are nevoie , acu na fiecare stie ce are acasa ! ________________________ Numai bine ! 4
么 ANGRRY Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 (editat) Exactly! "We don't hide the trash under the rug" = we don't ignore problems, we don't cover them up, we solve them for real. We thank the administration for their transparency and candor in clarifying what happened. Any respectable community has the right to know the whole truth, and not concealing problems is the first step to protecting it and preventing their recurrence. What happened is regrettable, but the way it was handled reflects a genuine sense of responsibility and concern for the well-being of the community and its members. Clearly establishing rules, acknowledging mistakes, and taking responsibility all strengthen trust, not weaken it. We hope this serves as a lesson for everyone, and that this community remains founded on respect, integrity, and transparency, and that no position or rank is ever exploited to harm others. We support any measure that protects members and ensures a clean and safe environment for all. We wish you success, and we hope this chapter is closed and will not be repeated in the future. What happened is completely unacceptable, and any attempt to justify or downplay it is rejected. Exploiting trust or rank within any community is a red line, and anyone who crosses it must bear the full consequences. The transparency that has been implemented today is a necessary step, because remaining silent about such actions means participating in them. This community is built on respect and integrity, not on exploitation or soliciting money under the guise of positions. Anyone who exploits the community's name or rank to take money from members represents only themselves, and their rightful place is outside any respectable administrative team. Editat Ianuarie 29 de 么 ANGRRY 3
canceru Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Acum 41 minute, X-Tream a spus: Da, din pacate ne-a fost afectata imaginea comunitatii din cauza acelui idiot. Pe alte comunitati se vorbeste ca pe LEAGUECS se cer bani. NU, nu cerem bani, dar nici nu avem de unde sa stim ce face fiecare daca nu suntem anuntati la timp despre aspectele acestea... Din placate adevarat,dar comunitatea e un grup unit de care poți fi mandru si va trace peste acest necaz 5
LCS PREMIUM Ana-Maria Postat Ianuarie 29 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29 Imi pare rau pentru cei care au dat bani acestui individ... Sper sa primiti banii inapoi... 4
CATAHYPE Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 (editat) Un milog. Imi aduc aminte cand s-a facut un topic umanitar pentru Radu sa-l ajutam cu chiria. Nu am participat, o spun sincer, si nici nu regret. Pe un forum de gaming mi se pare total deplasat sa se ceara bani pentru chirii. Toata lumea are probleme, i se poate intampla oricui sa treaca prin momente mai dificile, dar altfel trebuie pusa problema, nu cred ca el ”singur pe lume”. Din cate am citit, omul lucreaza 24 cu 72, are tot timpul din lume sa faca un ban in plus pe langa venitul lunar, trebuie doar sa vrei. In 2026, in prezent, sunt N chestii pe care le poti face part-time, trebuie doar vointa, tocmai de asta mi s-a parut de prost gust o campanie pentru chiria lui Radu. Campaniile umanitare adevarate, sunt cu totul atlceva, nu le includem in poveste. Personal, mi-ar fi rusine sa ma apuc sa cer de la 5-6-7-8 oameni bani cu imprumut. Tine si de obraz, dar pentru altii ii lucru mare si cel mai mic gest. Un milog. Editat Ianuarie 29 de CATAHYPE 7
Fondator X-Tream Postat Ianuarie 29 Autor Fondator Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, CATAHYPE a spus: Un milog. Imi aduc aminte cand s-a facut un topic umanitar pentru Radu sa-l ajutam cu chiria. Nu am participat, o spun sincer, si nici nu regret. Pe un forum de gaming mi se pare total deplasat sa se ceara bani pentru chirii. Din cate am citit, omul lucreaza 24 cu 72, are tot timpul din lume sa faca un ban in plus pe langa venitul lunar, trebuie doar sa vrei. In 2026, in prezent, sunt N chestii pe care le poti face part-time, trebuie doar vointa, tocmai de asta mi s-a parut de prost gust o campanie pentru chiria lui Radu. Campaniile umanitare adevarate, sunt cu totul atlceva, nu le includem in poveste. Personal, mi-ar fi rusine sa ma apuc sa cer de la 5-6-7-8 oameni bani cu imprumut. Tine si de obraz, dar pentru altii ii lucru mare si cel mai mic gest. Un milog. Stiu ce spui si ai dreptate, daca a fost adevarat sau nu, asta nu am de unde sa stiu, insa, pot fi cazuri cand chiar esti in impas si ai nevoie de ajutor. Daca a mintit, sa fie in "bafta" lui. Am spus ca ai dreptate pentru ca, dupa cum vezi, si eu i-am spus exact aceleasi lucruri, sa munceasca part-time sa-si mai faca rost de niste venituri. Dar, lenea e lene si munca, aparent, e facuta pentru utilaje. 4 1
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Ianuarie 29 Administrator Postat Ianuarie 29 Nu stiu cat a fost de adevarat problemele lui cu chiria si restul l-am ajutat cand am putut pana mi-a cerut sa fac un cont pe un site de jocuri de noroc si sa ii depun acolo bani ! Nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu jocurile de noroc , aceste jocuri sunt facute sa te duca la ruina nu te vor face milionar ! 10 2 1
Drăganu Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Raducule, sa traiestii cu banii aia de i ai primit de la Cyber,omu baietas nu i a mai cerut inapoi cu toate ca trebuia sa fie de bun simt. Rusine cumetreeee, ca te am crezut tovaras . Ma bucur ca n am putut sa ti dau ce sa zic! 5 1
Alexvnder. Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Bine că nu i-am dat. Fraților, vedeți că nu e doar Răducu care mai cerea bani și mai sunt și alții, dar bine ca au fost rezolvați! E de apreciat @X-Treamcă ai fost foarte transparent! Numai bine oameni frumoși! 7 1
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Ianuarie 29 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29 Acum 24 minute, Nemesys. @ LCS a spus: Nu stiu cat a fost de adevarat problemele lui cu chiria si restul l-am ajutat cand am putut pana mi-a cerut sa fac un cont pe un site de jocuri de noroc si sa ii depun acolo bani ! Nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu jocurile de noroc , aceste jocuri sunt facute sa te duca la ruina nu te vor face milionar ! Păi cred că de aceea a și cerut bani, pentru a băga la păcănele, asta ar fi singura chestie, în rest, îmi pare rău pentru cei care i-au dat bani și nu i-au primit înapoi, nu mă așteptam, chiar de la el... Bine, nici tangențe cu el nu prea am avut, dar prin simplul fapt că a făcut treaba asta, a stricat imaginea comunității! Felicitări @X-Tream că ai fost transparent, sincer, părerea mea după ce am citit ce mi-ai dat pe WhatsApp, am crezut că nu este adevărat, dar, după ce am văzut și pozele mi-am schimbat total părerea despre el.. Dacă s-a văzut că cere bani, nu doar 1 dată și de mai multe ori, aici este cu semnul întrebării, eu nu cred că prin ce spunea el era totul adevărat, eu nu cred că are probleme în realitate, dacă avea, se strofoca să muncească mai mult, in fine, nu sunt aici să judec, doar mi-am spus părerea și chiar îmi pare rău pentru cei care i-au dat bani acestui "individ". Păcat, păcănelele este o boală gravă, și eu cred că asta făcea. În fine, e de apreciat ce ai făcut X-Tream, respectele mele! 7
Cyberpsycho Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Now it makes sense why he asked for them on Revolut not on PayPal, since PayPal allows refunds unlike Revolut, anyway i left him a small message and hope he likes it 4 2 1 1
FHISKER Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 În opinia mea, această postare este necesară și corectă. Transparența este singura soluție atunci când apar astfel de situații neplăcute într-o comunitate, mai ales una construită în timp și pe încredere. Nu este vorba despre denigrare, ci despre responsabilitate față de membri și față de staff-ul care își face treaba corect. Este important ca toată lumea să înțeleagă clar regulile legate de donații și sprijin financiar, tocmai pentru a evita confuzii, abuzuri sau situații în care buna-credință este exploatată. Faptul că aceste lucruri sunt explicate public și transparent arată seriozitate și respect față de comunitate. Din păcate, astfel de cazuri pot apărea oriunde, dar diferența o face modul în care sunt gestionate. Aici s-a ales varianta corectă: clarificare, asumare și prevenție pentru viitor. Sper ca această situație să fie o lecție pentru toți și să ajute la menținerea unei comunități curate, bazate pe respect și încredere reciprocă. Spoiler In my opinion, this post is necessary and justified. Transparency is essential when situations like this arise, especially in a community built over time on trust and credibility. This is not about attacking or discrediting someone, but about taking responsibility toward the community and the staff members who act correctly. It is important for everyone to clearly understand the rules regarding donations and financial support, in order to avoid misunderstandings, abuse, or situations where good faith is taken advantage of. Explaining these points publicly and transparently shows seriousness and respect for the community. Unfortunately, such cases can happen anywhere, but the difference is made by how they are handled. Here, the right approach was chosen: clarification, accountability, and prevention for the future. I hope this situation serves as a lesson for everyone and helps maintain a clean community based on respect and mutual trust. 7
naRf Postat Ianuarie 30 Postat Ianuarie 30 Acum 2 ore, Nemesys. @ LCS a spus: Nu stiu cat a fost de adevarat problemele lui cu chiria si restul l-am ajutat cand am putut pana mi-a cerut sa fac un cont pe un site de jocuri de noroc si sa ii depun acolo bani ! Nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu jocurile de noroc , aceste jocuri sunt facute sa te duca la ruina nu te vor face milionar ! Asta cred si eu ca, omul este jucator la jocuri de noroc si in plus mai are si credite facute pentru asa ceva, de asta si zice acolo ca are conturile blocate din cauza la imprumuturi. Omu e disperat, de aia si tot cerea incontinuu.. Parerea mea Il cunosc de foarte mult timp, insa la mine nu a cerut niciodata, si chiar daca cerea nu ii dadeam.. 4
TheDude @ LCS Postat Ianuarie 30 Postat Ianuarie 30 Nu m-am așteptat niciodată la asta de la Raducu. Am crezut că e un om bun, dar în realitate e un cerșetor de bani. Știu că și eu am fost un cerșetor în trecut, dar acum m-am schimbat. De aceea sunt aici, în această poziție. Am crezut că Raducu e mereu tăcut și se concentrează asupra comunității, dar în realitate cere bani în mesaje private. Mult respect pentru X-Tream pentru că l-au dat afară din cauza personalului, pentru că dacă nu i se ia această măsură, poate că ia bani multor membri și personal. Mă bucur să fac parte din această comunitate, pentru că astăzi văd cât de grozavă și adevărată este Comunitatea [LeagueCs]. 6 2
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ianuarie 30 Administrator Postat Ianuarie 30 Mi se pare de noaptea minții să ajungi să faci așa ceva. E ca și cum ți-ai da singur cu parul în cap și apoi te-ai întreba de ce oamenii nu mai au încredere în tine. Când ai o poziție într-o comunitate și alegi să faci astfel de lucruri, practic îți subminezi singur tot ce ai construit până atunci. Nu e vorba doar de bani, ci de respect și credibilitate, iar odată pierdute, sunt foarte greu de câștigat la loc. În altă ordine de idei țin să-l felicit pe colegul meu @X-Treampentru faptul că a preferat să facă public această mascaradă a lui, toți muncim pentru banii noștrii, unii mai puțin, alții mai mult, dar să ajungi la nivelul să te pretezi să minți ca să încarci 'păcănelele' mi se pare de joasă speță. Felicitări încă odată, X-Tream! 9
LCS PREMIUM ella. Postat Ianuarie 30 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 30 Respect @X-Treampentru ca nu tolerezi astfel de lucruri ! Ce a facut el pe ascuns nu afecteaza Comunitatea, un singur om si actiunile lui nu reprezinta o intreaga Comunitate ! Si eu sunt printre oamenii de la care a cerut , faptul e consumat .. ii voi da blok , nu imi doresc astfel de prieteni ! 2 3
Kaz3 Postat Ianuarie 30 Postat Ianuarie 30 Salutare! În anul 2024 am fost moderator și am făcut parte, mai mult sau mai puțin, din echipa LeagueCS România. Tot în acea perioadă am desfășurat un Giveaway cu o sumă nesemnificativă de 50 lei, în zona pariurilor sportive, iar Raducu a câștigat bănuții respectivi. Vreau să subliniez faptul că după ce i-am acordat banii pe Revolut, au tot urmat mesaje pe WhatsApp dacă îl pot împrumuta cu sume mai mari și că o să îmi înapoieze imediat, lucru pe care nu l-am făcut. Vreau să aduc în atenție faptul că renunțarea la gradul de moderator și activitatea mea din comunitate a fost influențată de Răducu deoarece toată lumea l-a văzut ca pe un om implicat și chiar a fost promovat înaintea tuturor membrilor din staff. nerespectându-se termenii și cerințele de promovare în gradul următor. Văzând aceste lucruri, am rămas cu un gust amar față de persoanele care îl promovau pe Răducu și îl susțineau din toate punctele de vedere, alegând să mă retrag deoarece observam cum curgeau avansările lui Răducu, iar ceilalți care își desfășurau activitățile la fel de bine, nu aveau nicio șansă. Tot respectul pentru tine, Adrian, că ai reușit să vezi partea negativă și ai luat măsuri împotriva lui Răducu pentru ca forumul să își continue activitatea fără persoane toxice. Îmi pare rău dacă am deranjat pe cineva prin cuvintele mele și sper ca, de acum încolo, comunitatea să fie unită și să se dezvolte într-un mod armonios, corect și egal față de toți membrii. O zi frumoasă! 3 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 30 Administrator Postat Ianuarie 30 Acum 22 minute, Kaz3 a spus: Salutare! În anul 2024 am fost moderator și am făcut parte, mai mult sau mai puțin, din echipa LeagueCS România. Tot în acea perioadă am desfășurat un Giveaway cu o sumă nesemnificativă de 50 lei, în zona pariurilor sportive, iar Raducu a câștigat bănuții respectivi. Vreau să subliniez faptul că după ce i-am acordat banii pe Revolut, au tot urmat mesaje pe WhatsApp dacă îl pot împrumuta cu sume mai mari și că o să îmi înapoieze imediat, lucru pe care nu l-am făcut. Vreau să aduc în atenție faptul că renunțarea la gradul de moderator și activitatea mea din comunitate a fost influențată de Răducu deoarece toată lumea l-a văzut ca pe un om implicat și chiar a fost promovat înaintea tuturor membrilor din staff. nerespectându-se termenii și cerințele de promovare în gradul următor. Văzând aceste lucruri, am rămas cu un gust amar față de persoanele care îl promovau pe Răducu și îl susțineau din toate punctele de vedere, alegând să mă retrag deoarece observam cum curgeau avansările lui Răducu, iar ceilalți care își desfășurau activitățile la fel de bine, nu aveau nicio șansă. Tot respectul pentru tine, Adrian, că ai reușit să vezi partea negativă și ai luat măsuri împotriva lui Răducu pentru ca forumul să își continue activitatea fără persoane toxice. Îmi pare rău dacă am deranjat pe cineva prin cuvintele mele și sper ca, de acum încolo, comunitatea să fie unită și să se dezvolte într-un mod armonios, corect și egal față de toți membrii. O zi frumoasă! Bună @Kaz3, în momentul acela, Răducu a primit up pentru implicare și activitate. Crede-mă, nu s-au făcut favoruri în ceea ce îl privește. Legat de bani, de ce nu ai spus mai departe? Probabil s-ar fi rezolvat asta încă de pe atunci… noi nu aveam de unde să știm. Dacă dorești să revii în staff, îmi poți da un mesaj privat și discutăm, te-ai implicat destul de mult cât timp ai făcut parte din echipă. 4 1
Postări Recomandate