Rusu Radu Postat Ianuarie 23 Postat Ianuarie 23 Salut și bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul proiectului LEAGUECS ! Reporter : Rusu Radu Invitat : Lavy Întrebări amuzante și relaxate Care este gustarea ta la care nu poți renunța? Paste de orice tip Ai un joc pe care îl joci doar cu prietenii apropiați? De obicei Minecraft la caterinca sau jocuri mai mici Ai o melodie sau un cântec care te reprezintă perfect? In mare parte toate melodiile de la The Weeknd, e greu sa aleg doar una Care băutură sau gust ți se potrivește cel mai bine? Vodka cu suc de mere sau Pepsi Twist Există un animal care îți place sau te reprezintă? Dintotdeauna mi-a placut vulpea si lupul, simt ca unele caracteristici pe care le au ma reprezinta Cum te relaxezi după o zi obositoare? Gaming all the way sau ma vad cu prietenii Cum te-ai descrie pe scurt, în câteva cuvinte? Sunt o persoana foarte deschisa, imi place caterinca, ma pot adapta usor la diferite contexte. Imi place sa invat cat mai multe lucruri si sa incerc cat mai multe chestii noi Despre comunitate și forum Care a fost prima ta postare sau prima impresie pe forum? Prima impresie a fost faptul ca pare o comunitate destul de mare. Imi place cum arata ca design, e surprinzator ca mai exista forumuri in ziua de azi Există un membru care te inspiră sau te-a influențat în mod pozitiv? Consider ca fiecare om poate sa aduca gramul lui de pozitivitate, pana la urma it's all about good vibes cand vine vorba de jocuri. Apreciez oamenii pe care ii cunosc de mai demult si pozitivitatea lor Ai avut vreodată un schimb de replici memorabil sau o discuție aprinsă? Momentan nu, looking forward to it Există o secțiune a forumului care îți place cel mai mult și de ce? Momentan nu am explorat toate partile, imi place partea serverului de CSGO for the drama jkjk Ai colaborat vreodată cu alți membri pentru ceva special? Nu inca Ce crezi că ar putea fi îmbunătățit pe forum? Cred ca s-ar putea lucra putin la aspect sau sa se investeasca in chat-ul de pe forum si in setarile pe care le ai pe profil, sa fie mai personalizabile Cum ai ajutat alți membri sau i-ai susținut într-un moment dificil? Momentan nu am avut ocazia Ai primit gesturi neașteptate din partea comunității? Apreciez faptul ca oamenii au venit foarte deschisi catre mine, good vibes Ai simțit vreodată că forumul te reprezintă ca persoană? Momentan nu Despre tine și visele tale Care este visul tău cel mai mare, cel pe care ți-l dorești cu adevărat? Sa calatoresc in cat mai multe tari si sa am cele mai misto experiente Care este culoarea ta preferată și ce semnificație are pentru tine? Verde, poate fi foarte interpretabil, imi place cum arata Există un model, mentor sau persoană pe care o admiri? The Weeknd, sunt mare fana, ador povestea lui si muzica pe care o face, poate fi privita muzica lui din atatea perspective, pare super misto el ca persoana Ce zi sau moment al săptămânii te face să te simți cel mai bine? Vineri Ai un talent ascuns sau o abilitate specială? Sa stiu chestii fara ca alte persoane sa stie ca stiu chestii Ce anotimp te inspiră cel mai mult? Mereu iarna a fost anotimpul meu preferat, ador zapada Dacă ai fi un personaj dintr-o poveste sau film, cine ai fi? Probabil Rick din Rick & Morty Dacă ai putea schimba un lucru în viața ta, care ar fi? Nu cred ca as schimba nimic, sunt foarte adaptabila si nu regret nimic Gaming și amintiri Există un joc care te reprezintă sau pe care îl iubești cu adevărat? Sunt mai multe jocuri, de la inceputuri cu Minecraft, CS 1.6, Metin2 sau Webkinz pana la League of Legends, Life is Strange (si toate jocurile cu poveste) Ai rivalități amicale în gaming? Mereu Care a fost cea mai memorabilă victorie sau moment de gaming? Cand rup topurile pe serverul de CSGO in fata tuturor :)) glumeam, am parte de mai multe experiente placute de care ma bucur pe moment, imi place foarte mult cand aduc o contributie semnificativa in orice joc Care joc te relaxează cel mai mult? Mai nou imi place sa ma joc CS 1.6, dar in general orice joc Care joc ți-a marcat copilăria? Metin2, 4Story, Webkinz, Minecraft, combinatia suprema Ai un streamer sau jucător favorit? CreativeMonkeyz, mai nou ma uit si pe TikTok la Seriesofblurs Ai vrea să creezi un joc propriu? Cum ar arăta? Mi-ar placea foarte mult, ar fi ceva foarte detaliat si cu o poveste interesanta, sa poti interactiona cu orice lucru si sa faci alegeri. Gânduri și păreri Dacă ai putea schimba o regulă sau o decizie a administrării, care ar fi? Nu sunt in masura sa comentez aici, insa sper ca oamenii sunt mai chill Există cineva care merită mai multă recunoaștere? Prietenii mei vechiuti, se stiu ei Care crezi că este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o aici? Nu am avut parte de una inca, sper ca to chill more Ce crezi că face o comunitate cu adevărat puternică? Conexiunea dintre oameni si intelegerea Ce mesaj general crezi că transmite forumul membrilor săi? Sa se distreze si sa se conecteze Cum ai face experiența membrilor mai plăcută sau mai atractivă? Cat mai multe evenimente interactive, cat mai multe servere in diverse jocuri Amintiri cu CSG Îți amintești primul nostru moment împreună în comunitatea din 2017? Ce ți-a rămas cel mai viu în minte? Glumele facute pe chat top Există un moment sau o discuție pe care ți-o amintești mereu când te gândești la vechea comunitate? Imi aduc aminte mai multe discutii, foarte mult predomina caterinca si luatul peste picior in mod amical Ce crezi că ne-a legat cel mai mult atunci – și încă ne leagă? Faptul ca vorbeam in fiecare zi, petreceam mult timp impreuna pe jocuri si forum, faptul ca ne cunosteam mai mult doar vorbind chiar daca nu impartasam lucruri foarte personale unii despre altii Care era hobby-ul tău sau pasiunea ta de atunci și cum s-a schimbat între timp? Gaming-ul si tenisul, ma motiveaza ambele, am ramas la fel Ai avut vreodată un moment în care credeai că nu vom mai comunica sau ne vom pierde legătura? Da, nu credeam ca voi ajunge sa ma reintorc pe forumuri (desi nu la fel ca inainte) si sa pastram legatura intrucat am alocat mai mult timp sa ma concentrez pe viata personala decat pe lucruri online Dacă am face o reuniune cu toți vechii membri, ce ți-ar plăcea să se întâmple acolo? Ar fi misto sa se pastreze caterinca, sa depanam putin din amintiri si sa vedem cum a ajuns fiecare acum in prezent, cred ca pentru multi s-a schimbat viata destul de mult Ai vreun regret legat de acea perioadă sau ceva ce ai fi vrut să faci diferit? Nope Cum crezi că am evoluat fiecare dintre noi de atunci până acum? E o diferenta destul de mare, consider ca acum mai mult timp eram mai mici, copilarosi, acum cred ca s-a schimbat mult viata pentru toata lumea Există un membru din acea comunitate care ți-a rămas aproape sau te-a influențat mult? Consider ca m-am inteles bine cu toata lumea, am apreciat foarte mult acele timpuri si inca apreciez unii oameni cu care am pastrat legatura. Îi mulțumesc lui @Lavy pentru participare, răbdare și răspunsurile ei. Aștept feedback-ul comunității , ce v-a plăcut, ce ați schimba, ce ați vrea să vedeți pe viitor. Spoiler https://i.imgur.com/VfxhUAW.jpeg 1 5
canceru Postat Ianuarie 23 Postat Ianuarie 23 Frumos a răspuns Lavy, e bine ca nu a pus ceva întrebării reporterul 10/10 2 1
H. Alexandru OG Postat Ianuarie 23 Postat Ianuarie 23 " Dacă am face o reuniune cu toți vechii membri, ce ți-ar plăcea să se întâmple acolo? Ar fi misto sa se pastreze caterinca, sa depanam putin din amintiri si sa vedem cum a ajuns fiecare acum in prezent, cred ca pentru multi s-a schimbat viata destul de mult Ai vreun regret legat de acea perioadă sau ceva ce ai fi vrut să faci diferit? Nope Cum crezi că am evoluat fiecare dintre noi de atunci până acum? E o diferenta destul de mare, consider ca acum mai mult timp eram mai mici, copilarosi, acum cred ca s-a schimbat mult viata pentru toata lumea" M-ai pus pe ganduri cu aceste intrebari:)) Frumos interviu, m-a facut putin melancolic de acele vremuri 1 3
Administrator MisterDevil Postat Ianuarie 23 Administrator Postat Ianuarie 23 Un interviu calitativ, felicitări! 2
LCS PREMIUM Maxim Postat Ianuarie 27 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 27 Felicitări, frumoase răspunsuri . 2
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Ianuarie 27 Administrator Postat Ianuarie 27 Felicitari la amandoi ! 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 31 Administrator Postat Ianuarie 31 Felicitari pentru interviu @Rusu Radu & @Lavy Frumoase intrebari/raspunsuri 1 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ianuarie 31 Administrator Postat Ianuarie 31 Felicitări. Pentru început ai putea să faci o introducere a persoanei, să o cunoaștem și noi cei care citim. 1 1
Rusu Radu Postat Februarie 8 Autor Postat Februarie 8 Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre și mai ales pentru reacții. Sper că v-a plăcut acest interviu. Interviurile următoare au primit modificări, iar sfaturile dumneavoastră mă ajută constant la îmbunătățirea calității interviurilor. Nu uita, feedback-ul tău mă ajută!
Postări Recomandate