sh1nRa- Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS! În acest interviu suntem alături de @xxhevvoxx♔ Mulțumesc că ai acceptat invitația! ● VIAȚA REALĂ ● Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Mă numesc Alexandru, am 22 de ani și locuiesc în Germania de aproximativ 13 ani. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care este rutina ta zilnică? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Rutina mea este destul de simplă: trezitul, cafeaua, drumul spre birou și apoi munca propriu-zisă. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce îți place să faci în timpul liber? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Îmi place să ies pe afară cu prietena mea și cu prietenii apropiați, iar când am timp liber, mai joc câte ceva pe PC. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Sincer, nu am un răspuns foarte clar. Probabil o proprietate proprie. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce gen de muzică asculți? Ai o melodie preferată? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Nu am un gen sau o melodie preferată. Ascult cam de toate, în funcție de starea pe care o am în momentul respectiv. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Practici vreun sport? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Sunt înscris la sala de sport, însă în ultima perioadă ajung destul de rar. Mai merg ocazional, de obicei înainte de muncă. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care este singurul lucru pe care ai vrea să-l schimbi la tine? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Probabil bunătatea. Uneori sunt prea bun și prea sufletist cu persoane care nu merită neapărat acest lucru. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Există ceva ce amâni și ai putea rezolva chiar astăzi? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Da, mersul mai des la sală Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce obiceiuri de „om bătrân” ai? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Probabil adormitul pe canapea la televizor. Dacă se pune, atunci clar se încadrează Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Unde te vezi peste 10 ani? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Dacă lucrurile merg cum trebuie, undeva prin SUA sau într-o altă țară, dar cu siguranță nu în Germania. ● MEDIUL VIRTUAL ● Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nickname? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Nickname-ul a fost ales la întâmplare, apăsând taste random. Nu aveam idei pe atunci, eram copil. „xx”-urile de la început și sfârșit sunt doar de umplutură. Cu toate acestea, a rămas cu mine de peste 10 ani. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce jocuri preferi să joci? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: În ultima perioadă prefer jocuri mai chill, precum Euro Truck Simulator, Peak sau RV There Yet. Din când în când, când vine nostalgia, mai joc câteva săptămâni Metin2 sau CS 1.6. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum îți găsești inspirația și cum rămâi la curent cu trendurile din graphic design? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: De multe ori, inspirația vine de pe Google sau din viața de zi cu zi. Am avut o tentativă de a merge pe partea profesională de marketing și graphic design, dar am decis să rămână un hobby. Consider că, făcând asta zilnic ca job, la un moment dat ți se poate lua. Photoshop-ul este pentru mine o formă de relaxare și mi-ar părea rău să nu mai simt asta. Urmăresc trenduri din zona de marketing și business design și de acolo îmi iau ideile. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ai vreun server favorit din comunitate? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Având în vedere că nu mă joc foarte des, nu pot spune că am un server favorit. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce instrumente sau tehnici din Photoshop folosești cel mai des și de ce? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Ca aplicații, folosesc Photoshop, Illustrator și uneori Cinema 4D. Ca tehnici, nu am unele fixe. Prefer să experimentez constant și să mă bazez pe ochi: ce arată bine și ce nu, în funcție de fiecare imagine nouă. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Sunt aici încă de la crearea comunității, chiar dinainte ca aceasta să fie preluată de @X-Tream. Am aflat de la niște prieteni de atunci, sincer nici nu mai țin minte exact nickname-urile, parcă era ceva cu „R”. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care a fost prima ta impresie despre comunitate și staff? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Fiind aici de la început și fost fondator până acum un an, am văzut multe. Staff-ul a avut bune și rele, dar a fost suficient de capabil încât să ducă comunitatea sus. În ceea ce privește staff-ul actual, în special noii membri din administrație cu care am discutat, pot spune că sunt maturi, cu capul pe umeri și orientați spre viitorul comunității. Jos pălăria. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce părere ai despre acest interviu? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Un interviu reușit. Îmi place că ai adus în discuție aspecte mai personale, precum Photoshop-ul, având în vedere că lucrez în acest program. Sunt întrebări noi, relevante, care chiar au un scop. O schimbare binevenită față de formatul clasic. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Nu pot face diferențe clare. Membrii vechi din staff pe care îi cunosc îmi sunt colegi și se știu ei. Totuși, două mențiuni sunt obligatorii: @.::SteFaN::., pe care îl cunosc de peste 10 ani, și @PlayZeeK. # GFX, cu care colaborez din jurul anilor 2015–2016. Cu ei pot spune că am crescut împreună în lumea gaming-ului. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LEAGUECS? Premium LCS ⇝ xxhevvoxx♔: Încercați să vă aduceți prietenii pe LEAGUECS și să mențineți vie lumea gaming-ului cât se mai poate. Este trist să vezi cum mulți tineri aleg alte drumuri greșite, în loc să intre seara aici, să se joace, să râdă și să se simtă bine. Acesta a fost interviul sustinut de către @sh1nRa- & @xxhevvoxx♔ Mulțumim pentru timpul acordat. O notă de la 1 la 10. 2 2 1
canceru Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 Frumos interview, diplomatic și cu bun simt îmi plac si raspunsurile 10/10 2
Rusu Radu Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 Foarte frumos interviul ! 10/10 dacă @xxhevvoxx♔ori se apucă de sală , ori închide abonamentu 1
Postări Recomandate