Rusu Radu Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Nume real : Rusu Radu Varsta: 25 De ce doresti gradul de Reporter ?: Doresc gradul de Reporter deoarece îmi place să fiu activ în comunitate, să aduc informații relevante și să contribui la dezvoltarea forumului. Consider că un reporter bun nu doar postează, ci creează conținut de calitate, pune întrebările potrivite și menține comunitatea vie. Vreau să fiu vocea care aduce noutăți, interviuri și subiecte interesante pentru membri. Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Pot aduce subiecte noi, bine organizate, știri relevante pentru comunitate, anunțuri clare și postări care să încurajeze interacțiunea dintre membri. Sunt atent la detalii, comunicativ și deschis la feedback, ceea ce mă ajută să cresc constant calitatea conținutului postat. Ai mai fost reporter ?: Nu am mai fost reporter până în prezent, însă sunt dornic să învăț și să mă adaptez rapid cerințelor acestui grad. Date de contact: WhatsApp Email: [email protected] Discord: rusuradu Mesaj privat pe forum Poti intra pe teamspeak ?: Da, pot intra pe TeamSpeak și sunt disponibil pentru discuții ori de câte ori este nevoie. 1 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 11 Administrator Postat Ianuarie 11 De maine stam de vorba pe discord si iti explic ce ai de facut! 1 1
Postări Recomandate