• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Vand camera foto SONY ZV-E10 II (Mark2)

Postări Recomandate

Postat

Vand camera foto Sony ZV-E10 II (Mark2). Camera este aproape noua, are maxim 200 cadre. Am cumparat-o in septembrie nou nouta de la F64, pe parcurs am cumparat si obiectivul viltrox 35mm f1.7, card de memorie lexar din otel inoxidabil de 128gb, cititor de carduri lexar. Aveam de gand sa ma apuc de foto-video dar nu aveam suficienti bani pentru atat de multe accesorii si mi-am propus sa le iau pe parcurs. Problema a intervenit acum, cand s-au scumpit ramii, scumpirile care apar imediat la placile video si tot asa, nu imi mai permit din punct de vedere financiar sa investesc in asa ceva. Le vand cu totul sau pe bucati, depinde cum doriti, am garantia la toate, fiind abia luate, garantia de la f64 o aveti pe 2 ani, pana in septembrie 2027 + 1 an extra de la sony. Obiectivul viltrox a fost cumparat de pe site-ul ishoot, restul am luat tot de pe F64.
Pentru toate cele mentionate (aparat foto-cu tot cu baterie- + obiectiv + card de memorie lexar 128 gb uhs ii scriere 210 mb/s si citire 280mb/s, cititor carduri lexar), cer 5000 lei, negociabil.
Daca le doriti separat:
- Aparatul foto 4000 lei. ( Nou nout din magazin body: 4700 lei)
- Obiectivul 800 lei. ( Nou nout din magazin 1000 lei)
- Cardul de memorie 225 lei . ( Nou nout din magazin 339 lei )
- Cititorul de carduri 40 lei ( Nou nout din magazin 53 lei)
Repet, ofer garantia la toate, nu imi mai permit sa investesc in aparatura si accesorii.Toate produsele sunt perfecte, nu au gram de zgarieturi si imperfectiuni.
Vand fizic in Ramnicu Valcea, aici unde va astept sa il si verificati cum doriti dumneavoastra. Pentru cei ce doresc transport, platesc inainte.
Ofer orice poza doriti cu produsul, inclusiv garantiile in format pdf la toate.
De preferat, mesaj pe discord: astarothrth

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate