• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Știri IT] Cum a fost lansarea seriei POCO F8 pe „Insula zeilor”

Postări Recomandate

Postat

Poco-F8-Ultra-camere.jpg

În prag de sărbători, când oamenii au scos deja la înaintare beculețele de Crăciun la geamuri și și-au împodobit brazii, deschid o gaură atemporală cu acest articol și vă invit să vă proiectați, prin ochii mei, direct în Bali, Indonezia. Tocmai m-am întors de la lansarea globală a seriei F8 de la POCO care a avut loc acolo săptămâna trecută și am o mulțime de impresii de împărtășit cu voi.

Dar înainte de asta, să știți că am primit și noi în redacție unul dintre telefoanele lansate, mai exact un POCO F8 Ultra, iar colegul meu, Adi a avut ocazia să îl testeze pe îndelete înainte de plecarea în Bali. Merită să aruncați un ochi pe review-ul său amănunțit, cu toate testele și observațiile sale tehnice, înainte să aflați mai multe. Eu una pot să vă zic că m-am distrat cu F8 Ultra timp de 5 zile în Indonezia, iar acolo am avut ocazia să îl pun la încercare în diverse contexte, dar mai ales, să înțeleg mai bine considerațiile din spatele creării sale direct de la sursă, adică de la reprezentanții POCO. Dar să începem cu începutul…

Citește tot articolul aici 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate