• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Știri IT] Cum faci din două TV-uri TCL de 98 de inch un… STUDIO!

Postări Recomandate

Postat

TCL-98C655-28-1536x863.png

TCL 98C655 ar putea fi cel mai bun televizor-mare din ultima vreme. Nu e nici prea scump, iar calitatea imaginii mai mult decât suficientă pentru utilizatorii obișnuiți. Vine cu ecran luminos, bazat pe tehnologii mature și folosește platforma Google TV.

Noi aici nu suntem la primul contact cu TCL. Deja avem două mari display-uri care populează pereții studio-ului unde filmăm tot ceea ce vedeți aici în Zona, pe Playground, sau in podcast-uri, am mai povestit de-a lungul timpului. Aveam nevoie de niște ecrane suficient de mari si de versatile cât să acopere partea de ilustrație și background în timpul prezentărilor, al filmării produselor și așa mai departe. Și cei mai multi dintre voi probabil știu deja că fiecare dintre aceste imense Wall-uri Video au trebuit urcate două etaje plus un parter înalt pe scara spiralată a studio-ului nostru care se găsește într-o clădire veche din anii 30-40. În plus, TV-urile au trebuit scoase din cutii, pentru că tolerantele la curbe erau atât de mici, încât cei câțiva centimetri pe care-i adaugă cutia erau prea multi ca TV-urile să mai încapă. Dar evident, cățăratul lor pe scări fără cutie și protecții a presupus alte riscuri. De exemplu acela de a ciocni, precum ouăle de paști, display-ul de balustrada din beton. 4-5 oameni ne-am chinuit de fiecare data sa le urcam. Și a durat o veșnicie până le-am văzut puse pe poziție si funcționale.

Citește tot articolul aici !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate