• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[ANIME] Nanatsu no Maken ga Shihai suru / Reign of the Seven Spellblades, Nanatsuma

Postări Recomandate

Postat

Anul Apariției: 2023

Gen: Acţiune, Fantezie

Sursă: anime-nexus

Descriere: În lumea magiei, există tehnici mortale ireversibile cunoscute ca „spellblades”. În fiecare an, primăvara aduce noi elevi la prestigioasa școală de magie Kimberly, printre care se află misteriosul Oliver Horn, a cărei indiferență se schimbă în fascinație la vederea unei anumite persoane: o fată cu o ținută ciudată ce poartă o sabie japoneză. Mai apoi, Oliver realizează că Kimberly ascunde multe în fața înfățișării, pe măsură ce pericole nenumărate amenință corpul studențesc.

Imagine: D0iTl1fBEaLN4.jpg

Trailer: 

• Like 1
Postat

Salut !

Din punctul meu de vedere anime-ul e ok, dar sincer… nu l-am dus până la capăt. La un moment dat m-a plictisit de m-a luat somnul. 😂

Și faza cu băiatul cu ochelari… bro, nici măcar nu ‘se transformă în fată’, omul efectiv își schimbă sexul ca și cum ar schimba canalul la TV. Autorul chiar a mers all-in cu ideea asta. 😅 😂😂 

• Like 1
Postat

Salut @Kalasikovkakashi, nu am vizionat anime ul, eu unul personal nu sunt atras de astfel de anime uri, rar sa ma prinda, am alte gusturi 😆

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate