femeseu .eXe Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 Anul Apariției: 2023 Gen: Acţiune, Fantezie Sursă: anime-nexus Descriere: În lumea magiei, există tehnici mortale ireversibile cunoscute ca „spellblades”. În fiecare an, primăvara aduce noi elevi la prestigioasa școală de magie Kimberly, printre care se află misteriosul Oliver Horn, a cărei indiferență se schimbă în fascinație la vederea unei anumite persoane: o fată cu o ținută ciudată ce poartă o sabie japoneză. Mai apoi, Oliver realizează că Kimberly ascunde multe în fața înfățișării, pe măsură ce pericole nenumărate amenință corpul studențesc. Imagine: Trailer: 1
Kalasikovkakashi Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 Salut ! Din punctul meu de vedere anime-ul e ok, dar sincer… nu l-am dus până la capăt. La un moment dat m-a plictisit de m-a luat somnul. Și faza cu băiatul cu ochelari… bro, nici măcar nu ‘se transformă în fată’, omul efectiv își schimbă sexul ca și cum ar schimba canalul la TV. Autorul chiar a mers all-in cu ideea asta. 1
femeseu .eXe Postat Noiembrie 22, 2025 Autor Postat Noiembrie 22, 2025 Salut @Kalasikovkakashi, nu am vizionat anime ul, eu unul personal nu sunt atras de astfel de anime uri, rar sa ma prinda, am alte gusturi 1
Postări Recomandate