• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator Festiv
Postat

Zvya-HOv-png-1714fd6ec6eb4d0a3f3eebbc958

Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS!

În acest interviu suntem alături de @Lara 🖤

Mulțumesc că ai acceptat invitația!

INFO! 

Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS.
Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc.

● VIAȚA REALĂ ●

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Isabella mă numesc, am 21 de ani și sunt din Giurgiu.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care e rutina ta zilnică?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Mă trezesc și intru în rolul de SuperMama, după amiază plec la muncă și seara când vin, se produce gaming.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce îți place să faci în timpul liber?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Când mă simt copleșită emoțional, îmi place să nu fac nimic dar în mod normal prefer să ies să mă plimb singură sau poate să citesc, depinde de stare.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Să locuiesc singură.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Aș putea spune că ascult orice, dar în mare parte rock alternativ (cred,aici nu mă pricep). Am mai multe melodii preferate, dar "Let it die" by Three Days Grace și "Holy Grail" by Jay Z & Justin Timberlake au un loc special.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Nu sunt cu sportul.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS]⇝ Lara: Fizic vorbind, statura, iar din punct de vedere al personalității, să nu mai pun orice la suflet.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Crezi în destin?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Da, și oricât de ciudat ar suna, cred cumva și în suflete pereche și ideea de "meant to be".

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce obiceiuri de om batran ai?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Nu știu dacă este neapărat de om bătrân, dar nu îmi place să fiu deranjată în general, câteodată și simpla prezență a familiei în aceeași casă mă irită.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Unde te vezi peste 10 ani?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Nu m-am gândit mult la asta, sper doar să ajung pe ramura pe care mi-am dorit-o mereu, adică pe psihologie.

● MEDIUL VIRTUAL ●

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nickname?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Când eram clasa a-3-a am descoperit Tomb Raider și am fost obsedată de Lara Croft 😂 de acolo și numele.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce jocuri preferi să joci?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: RPG-uri, shootere și jocuri cu poveste, jocuri lowkey horror.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Nu cunosc încă atât de bine oamenii de pe comunitate, dar până acum aș spune că din ce am văzut, par ok oamenii 😂

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ai vreun server favorit din comunitate?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Da, Atlantis, unde sunt în momentul de față. Înainte de Atlantis am fost pe ESL ceva timp, dar în perioada aia luasem o pauză de la jocuri și nu prea am mai jucat.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Câte ore pe zi petreci in mediul online?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: 4,5 ore.. depinde de timpul liber pe care-l am.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Prima impresie a fost ok, și inclusiv acum am o părere bună despre comunitate (de aia sunt aici), cred că unele lucruri pot fi îmbunătățite totuși, dar aici poate că este doar părerea mea.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Din carantină din ce țin eu minte, serverul pe care jucam atunci se mutase aici (așa îmi amintesc cel puțin).

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce părere ai despre acest interviu?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: E o idee bună de a face oamenii să vorbească și să se mai deschidă, cu toate că nu sunt obișnuită să vorbesc atât de "formal".

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: Da, câteva persoane cu care am ajuns să vorbesc aproape zilnic.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LEAGUECS?
emojis-com-lara-croft.png Manager [ATLANTIS] ⇝ Lara: TAKE CARE!

Acesta a fost interviul sustinut de către @sh1nRa- & @Lara 🖤

Mulțumim pentru timpul acordat.

O notă de la 1 la 10.

• UP 1
  • Ador 4
  • Fortzaaaa 1
  • Administrator Festiv
Postat

Un interviu de exceptie! Felicitari @sh1nRa- pentru intrebari si felicitari si tie @Lara pentru raspunsuri si maturitate 🤗 10/10

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate