• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator Festiv
Postat

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de @Nustyucsx

INFO

Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. 

✍ VIAȚA PERSONALĂ ✍

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?
[RBY] Nustyucsx: Mă numesc Badea Mihăiță Cătălin, am vârsta de 28 de ani și locuiesc în Italia de 18 ani, dar în România stau în județul Buzău!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber?
[RBY] Nustyucsx: În timpul liber îmi place să mă plimb, să mă joc Counter-Strike sau să îmi urmez pasiunea pentru Photoshop!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?
[RBY] Nustyucsx: Filmul vieții mele înseamnă copiii și familia mea!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?
[RBY] Nustyucsx: Modul ideal de a începe ziua este să merg la muncă și, înainte să plec, să îmi privesc copiii și soția – asta îmi face ziua cea mai minunată!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?
[RBY] Nustyucsx: Cel mai interesant loc în care am fost a fost în vacanță, în Japonia!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?
[RBY] Nustyucsx: Orașul în care mi-ar plăcea cel mai mult să trăiesc este orașul meu natal, Buzău.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekendul?
[RBY] Nustyucsx: Modul ideal de a-mi petrece weekendul este să mă joc cu copiii sau să mergem împreună la un film. Ziua mea liberă le este dedicată lor.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu ți-l poți permite încă?
[RBY] Nustyucsx: Momentan, tot ce mi-am dorit am reușit să am!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne care este aceasta.
[RBY] Nustyucsx: Îmi place muzica lui Florin Salam și a lui Dani Mocanu.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții?
[RBY] Nustyucsx: Nu, momentan nu am niciun regret în viața reală!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Practici vreun sport? Dacă da, ce fel de sport?
[RBY] Nustyucsx: Da, practic box de 11 ani!

✍ Mediul Online ✍

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Care este jocul tău preferat?
[RBY] Nustyucsx: Jocul meu preferat este Counter-Strike 1.6.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Câte ore pe zi petreci în mediul online?
[RBY] Nustyucsx: Petrec în mediul online maximum 3-4 ore zilnic, după lucru.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce te-a făcut să alegi comunitatea LeagueCS pentru afilierea serverului tău?
[RBY] Nustyucsx: Am ales comunitatea LeagueCS.ro România din următoarele motive: este o comunitate foarte frumoasă, cu un staff foarte bun și de treabă! Aici îmi regăsesc locul în tot ceea ce privește această comunitate. Respect maxim și multă apreciere!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Consideri că administrația LeagueCS este la dispoziția ta și te ajută în scurt timp?
[RBY] Nustyucsx: Da, LeagueCS îmi oferă foarte mult sprijin pentru serverul de CS 1.6! Te îndeamnă să îți faci serverul populat și frumos, totul fiind foarte bine organizat!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Comunitatea LeagueCS îți poate oferi mai mult sprijin pentru serverul tău?
[RBY] Nustyucsx: Da, comunitatea LeagueCS.ro mă ajută foarte mult în domeniul mediului online, al jocului CS 1.6 și al designului!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ai fi de acord ca pe viitor să participi la anumite concursuri ce oferă beneficii pentru serverul tău?
[RBY] Nustyucsx: Sunt de acord ca, pe viitor, să particip la concursuri organizate pe LeagueCS.ro – mi-ar face o mare plăcere!

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ai fi interesat sa te alaturi staff-ului comunitati LeagueCs?
[RBY] Nustyucsx: Da, desigur! Aș fi foarte interesat să mă alătur staff-ului LeagueCS.ro, cu cea mai mare plăcere!

Pe această cale doresc să îi mulțumesc lui @Nustyucsx pentru timpul acordat acestui interviu. Mă bucur că ai acceptat să faci parte din acest proiect și sper ca toți managerii să aibă un răspuns pozitiv asupra acestor interviuri. 

• Like 2
  • UP 1
  • Ador 1
Postat

A very professional and inspiring interview that highlights @Nustyucsx’s dedication and the strong connection between LeagueCS management and its server community.

Excellent work by the reporter @PinkyQueen and the entire LeagueCS team for bringing these stories to light! 👏

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate