• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

LEAGUECS ROMÂNIA & FREAKHOSTING.COM - Oferim spre administrare un server de CS2 - 16 sloturi.

Postări Recomandate

• Fondator de Sărbătoare
Postat

RO:

Dragi membrii, ținem să vă anunțăm că LEAGUECS ROMÂNIA deține de ceva vreme un server de CS2, obținut în urma parteneriatului cu firma de hosting  FREAKHOSTING.COM.

- Acest server ne-am gândit să îl oferim în administrare unei persoane dornice de implicare, care, ar pune umărul la dezvoltarea și promovarea lui, în cadrul comunității noastre. Practic, îți oferim serverul gratuit atâta timp cât te ocupi de el și îl menții pe LEAGUECS ROMÂNIA

- Posibil ca serverul să vină cu un addons de RETAKE, însă, rămâne la latitudinea ta dacă păstrezi acest addons, sau îți alegi alt mod de joc. 

# Dacă dorești acest server, lasă-ne un reply la acest mesaj cu următorul model, iar noi alegem cui îl dăm spre administrare: 

- Nickname & vârsta:  

- Experiență în administrare: 

- Experiență tehnică: 

- Ce mod dorești să faci serverul?: 

- De ce consideri că ai putea administra acest server?: 

- Alte detalii: 

EN:

Dear Members,

We’re excited to announce that LEAGUECS ROMANIA now officially operates a CS2 server, provided through our partnership with the hosting company FREAKHOSTING.COM.

We’re currently looking for a dedicated and motivated individual to take charge of the server’s management — someone who’s eager to get involved, help it grow, and promote it within our community.
Essentially, we’ll provide the server free of charge, as long as you actively manage and maintain it under the LEAGUECS ROMANIA banner.

- The server may come pre-installed with a RETAKE addon, but you’re free to keep it or switch to any other game mode of your choice.

📝 If you’re interested in managing this server, please reply to this message using the format below.

We’ll review all applications and select the most suitable candidate.

Nickname & Age:

Admin Experience:

Technical Experience:

Preferred Game Mode for the Server:

Why do you think you’re a good fit for this role?:

Other Details:

@Elite Members, @Addicted Members, @Members, @ Server Managers, @LCS PREMIUM

lcs cs2.PNG

• Like 9
Postat (editat)

Nu stiu sa scriptez pe cs2, dar daca aveti rabdare sa invat... am vreo 2 harti de cs2 care imi doresc sa fie jucate asa ca o sa stau sa configurez cat de bine pot pt a atrage playeri. Numai bine!

- Nickname & vârsta:  sToP ! - 29

- Experiență în administrare:  CS 1.6 cativa ani, CS2 mai deloc

- Experiență tehnică: Am fost la o facultate de Computer Science din tara.

- Ce mod dorești să faci serverul?:  Casual

- De ce consideri că ai putea administra acest server?:  Pt ca imi place cs-ul, sa fac harti si scripturi pt el.

- Alte detalii: -

Editat de marcudaniel1337
model
  • Like 3
Postat (editat)

- Nickname & vârsta Red # / 30

- Experiență în administrare : peste 10 ani

- Experiență tehnică : scripting de baza, nu foarte avansat, doar cat sa fac mici modificari la pluginuri

- Ce mod dorești să faci serverul? : clasic ( cu mici beneficii gen VIP )

- De ce consideri că ai putea administra acest server? : am deja o mica "comunitate" unita, pe serverul de 1.6. Consider ca ii pot aduce pe cei care joaca CS2, incat sa-l populam

- Alte detalii : -

Editat de Red #
  • Like 5
  • UP 1
  • Ador 3
Postat

Nickname & Age: Cyberpsycho (Ammar), 24 Years old

Admin Experience: Like a whole life experience in cs 1.6 (since 2008), and currently owner of NewlifeZM.LeagueCS which was previously NewlifeZM.reclamă

Technical Experience: Currently developing my newlifezm server from A to Z, i can get along cs2 server easily

Preferred Game Mode for the Server: I prefer Zombie mods for cs 1.6, but it's different in CS2, so will keep it the same as it is right now until i do some researches about whats better

Why do you think you’re a good fit for this role?: Already got the experience in managing, got some cs2 players already who plays in my current newlifezm server who may play in the cs2 server

Other Details: Is there any additional thing i have to consider instead of the mentioned above ?, Also, if i found myself not capable of it, i won't keep it with me and will get back to you to find another one

• Like 5
  • UP 1
  • Fondator de Sărbătoare
Postat

După ce am analizat toate cele 3 cereri, am decis ca serverul să fie administrat de către @Cyberpsycho atâta timp cât îl menține pe comunitatea LeagueCS România

:tc:

• Like 2
  • Ador 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate