• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Citate] - femeseu .eXe

Postări Recomandate

Postat

„Ai încredere și acționează ca și cum ar fi imposibil să eșuezi.” – Charles F. Kettering

Postat

„Cea mai frecventă caracteristică pe care am întâlnit-o la oamenii de succes este aceea că își înving tentația de a renunța.” – Peter Lowe

Postat

Un prieten, când e un om, întrece și pe-un frate. – Homer

Postat

Nu am visat niciodată la succes. Am muncit pentru el. – Estee Lauder

Postat

Fără un vis nu ajungi nicăieri. – Kofi Annan

Postat

Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limite. – Albert Einstein

Postat

Pentru a fi fericit în mijlocul oamenilor, nu trebuie să le ceri decât ceea ce pot să dea. – Tristan Bernard

Postat

Ce trist lucru este să privești fericirea prin ochii altuia! – William Shakespeare

Postat

„Sportul nu construiește caracterul, ci îl dezvăluie.” – John Wooden

• Like 1
Postat

„Când câștigi, nu spune nimic. Când pierzi, spune și mai puțin.” – Paul Brown

• Like 1
Postat

„Dacă nu poți juca mai bine decât ei, antrenează-te mai bine decât ei.” – Ben Hogan

Postat

„Am eșuat din nou, și din nou, și din nou în viața mea. De aceea am avut succes.” – Michael Jordan

• Like 1
Postat

„Prea mulți dintre noi nu ne trăim visurile pentru că ne trăim temerile.” – Les Brown

Postat

„Nu aștepta. Niciodată nu va fi timpul potrivit.” – Napoleon Hill

Postat

„Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care vor.” – Johann Wolfgang von Goethe

Postat

„Adevărata probă a curajului nu se vede decât în primejdia pe care nu o mai putem evita.” – Jean de la Fontaine

Postat

„Curajul și perseverența sunt un talisman magic în fața căruia toate problemele și obstacolele se evaporă.” – John Adams

Postat

„Orice schimbare este dificilă la început, dezordonată în mijloc și minunată la sfârșit.” – Robin Sharma

Postat

„Setează-ți obiective înalte și nu te opri până nu ajungi acolo.” – Bo Jackson

Postat

„Eșecul ne învață perseverența. Ne întreabă dacă avem de gând să renunțăm sau să devenim mai hotărâți și să continuăm să încercăm.” – Hal Urban

Postat

„Perseverența nu este o cursă lungă. Sunt mai multe curse scurte una după alta.” – Walter Elliott

Postat

„Lucrurile simple întreprinse în mod constant, cu viziune și integritate, te vor ajuta să te transformi dintr-un individ obișnuit într-unul extraordinar.” – Jim Dornan

Postat

„Perseverența este răbdare concentrată.” – Thomas Carlyle

Postat

„Setează-ți obiective înalte și nu te opri până nu ajungi acolo.” – Bo Jackson

Postat

„Eșecul ne învață perseverența. Ne întreabă dacă avem de gând să renunțăm sau să devenim mai hotărâți și să continuăm să încercăm.” – Hal Urban

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate