• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

PLUGINUL RESET_SCORE PERMITE JUCĂTORILOR SĂ-ȘI RESETEZE SCORUL DUPĂ CE MOR ÎN JOCUL COUNTER-STRIKE 1.6.

JUCĂTORII POT FOLOSI COMENZILE ÎN CHAT (/RS, /RESETSCORE) PENTRU A-ȘI RESETA SCORUL DE FRAGURI ȘI DEATHS.

DUPĂ CE MOR, JUCĂTORII PRIMESC UN MENIU SIMPLU PENTRU A ALEGE DACĂ VOR SĂ-ȘI RESETEZE SCORUL SAU NU.

PLUGINUL UTILIZEAZĂ REAPI PENTRU GESTIONAREA SCORURILOR ȘI AFIȘEAZĂ MESAJE HUD COLORATE PENTRU O EXPERIENȚĂ VIZUALĂ PLĂCUTĂ.

PERFORMANȚĂ:

- TOATE OPERAȚIILE SUNT REALIZATE LA CEREREA UTILIZATORULUI, FĂRĂ PROCESE REPETITIVE SAU COSTISITOARE.

- CĂUTAREA JUCĂTORILOR SE FACE RAPID, DEOARECE SERVERELE DE CS 1.6 AU ÎN MOD NORMAL MAXIM 32 DE JUCĂTORI CONECTAȚI.

- MODIFICAREA SCORULUI ȘI UCIDEREA JUCĂTORULUI DECLANȘEAZĂ EVENIMENTE NORMALE DE JOC, FĂRĂ IMPACT NEGATIV ASUPRA SERVERULUI.

- MESAJELE HUD SUNT TRIMISE DOAR CĂTRE CLIENTUL VIZAT, CU UN CONSUM MINIM DE RESURSE.

- CODUL ESTE SCRIS EFICIENT, FĂRĂ BUCLE SAU CALCULE COSTISITOARE, ASIGURÂND UN IMPACT MINIM ASUPRA SERVERULUI.

RECOMANDĂRI:

- FOLOSEȘTE FLAG-URILE OFICIALE AMXX PENTRU ADMINISTRATORI, PENTRU O MAI BUNĂ COMPATIBILITATE.

- NECESITĂ REAPI ACTIVAT PENTRU FUNCȚIONARE CORECTĂ.

- TESTAT 100%, FUNCȚIONEAZĂ PERFECT CU MENIU ȘI HUD COLOR RANDOM.

AUTOR: @AMXPRO | VERSIUNEA: 1.1

RESET_SCORE (ACTUALIZAT 2025)

Editat de @amxpro
  • Scripters
Postat

Salut,
M-am uitat in cateva dintre topicurile create de tine si in niciunul nu am reusit sa accesez link-ul din google drive catre resursa respectiva. Repara acest lucru sau topicurile o sa fie sterse.

Postat (editat)

@Shadows Adi N-am belit ochi era pus pe privat :)))

Editat de @amxpro
Postat (editat)

citeste topicul acesta inainte sa postezi pluginuri facute cu A.i.. pe langa asta, te pui si autor.

@Dexter. @ GOV.RO

Editat de oxydev
  • Administrator
Postat

Pluginul este unul simplu, fără elemente complexe.

Te rog să îl implementezi pe un server și să îmi trimiți un video demonstrativ, care să reflecte exact funcționalitatea descrisă de tine – 1:1 cu ceea ce ai afirmat că face.

Având în vedere că îți dorești să faci parte din echipa pe care o coordonez, am nevoie să mă asigur că nu utilizezi A.I.-ul decât ca sprijin informativ, nu pentru a genera în mod direct pluginul.

@@amxpro

• Like 1
  • Mor de râs 1
Postat (editat)
La 15.08.2025 la 3:05, oxydev a spus:

citeste topicul acesta inainte sa postezi pluginuri facute cu A.i.. pe langa asta, te pui si autor.

@Dexter. @ GOV.RO

nu cred ca ai dreptul sa comentezi ca si cum baiatul ar fi folosit A.I, din ce am inteles kidd0x ti a vazut niste cod uri si spune ca sunt facut cu AI.

edit: citez 

— 7/19/2025 5:17 PM

am vazut baza aia 'facuta' de oxy

[5:17 PM]

care e facuta 99% cu AI

— 7/19/2025 5:17 PM

300 de linii din baza aia se fac cu maxim 20

Editat de FanTaStick.
Postat
Just now, FanTaStick. said:

nu cred ca ai dreptul sa comentezi ca si cum baiatul ar fi folosit A.I, din ce am inteles kidd0x ti a vazut niste cod uri si spune ca sunt facut cu AI.

astept proof, mai ales, de la un shittalker ca tine nu ma astept la alt ceva.

• Administrator
Postat

Discuțiile off-topic nu sunt permise în cadrul acestui thread al sectiunii de Scripting-Area.
De asemenea, pentru orice reclamație privind utilizarea A.I. de către un membru în procesul de scripting, vă rog să mă contactați în privat, prezentând dovezi clare care să susțină sesizarea.

Postat

Pluginul funcționează foarte bine dar mi-ar plăcea fără meniu și fără culori RGB 

@amxpro ți-am dat mesaj în privat pe telegram sper să aibe timp și să răspundă. 

Postat
La 17.08.2025 la 14:23, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Pluginul este unul simplu, fără elemente complexe.

Te rog să îl implementezi pe un server și să îmi trimiți un video demonstrativ, care să reflecte exact funcționalitatea descrisă de tine – 1:1 cu ceea ce ai afirmat că face.

Având în vedere că îți dorești să faci parte din echipa pe care o coordonez, am nevoie să mă asigur că nu utilizezi A.I.-ul decât ca sprijin informativ, nu pentru a genera în mod direct pluginul.

@@amxpro

Si-n 2003 sau 2005 era inteligenta artificiala si facem cu el atunci ma face-ti sa rad

:)))) Un iubitor de cs 16 este inteligenta artificiala pentru voi  :)))

Postat
Acum 2 ore, CossCubanezu a spus:

Pluginul funcționează foarte bine dar mi-ar plăcea fără meniu și fără culori RGB 

@amxpro ți-am dat mesaj în privat pe telegram sper să aibe timp și să răspundă. 

Ti-am lasat mai jos si versiunea 1.0 si 1.1 pentru preferintele tuturor

• Administrator
Postat

Hai să rămânem la subiect și să evităm glumele de genul «iubitori de CS». Dacă discuția o ia pe panta asta, va trebui să închid topicul ca să nu devină doar spam.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate