• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

PLUGINUL RESET_SCORE PERMITE JUCĂTORILOR SĂ-ȘI RESETEZE SCORUL DUPĂ CE MOR ÎN JOCUL COUNTER-STRIKE 1.6.

JUCĂTORII POT FOLOSI COMENZILE ÎN CHAT (/RS, /RESETSCORE) PENTRU A-ȘI RESETA SCORUL DE FRAGURI ȘI DEATHS.

DUPĂ CE MOR, JUCĂTORII PRIMESC UN MENIU SIMPLU PENTRU A ALEGE DACĂ VOR SĂ-ȘI RESETEZE SCORUL SAU NU.

PLUGINUL UTILIZEAZĂ REAPI PENTRU GESTIONAREA SCORURILOR ȘI AFIȘEAZĂ MESAJE HUD COLORATE PENTRU O EXPERIENȚĂ VIZUALĂ PLĂCUTĂ.

PERFORMANȚĂ:

- TOATE OPERAȚIILE SUNT REALIZATE LA CEREREA UTILIZATORULUI, FĂRĂ PROCESE REPETITIVE SAU COSTISITOARE.

- CĂUTAREA JUCĂTORILOR SE FACE RAPID, DEOARECE SERVERELE DE CS 1.6 AU ÎN MOD NORMAL MAXIM 32 DE JUCĂTORI CONECTAȚI.

- MODIFICAREA SCORULUI ȘI UCIDEREA JUCĂTORULUI DECLANȘEAZĂ EVENIMENTE NORMALE DE JOC, FĂRĂ IMPACT NEGATIV ASUPRA SERVERULUI.

- MESAJELE HUD SUNT TRIMISE DOAR CĂTRE CLIENTUL VIZAT, CU UN CONSUM MINIM DE RESURSE.

- CODUL ESTE SCRIS EFICIENT, FĂRĂ BUCLE SAU CALCULE COSTISITOARE, ASIGURÂND UN IMPACT MINIM ASUPRA SERVERULUI.

RECOMANDĂRI:

- FOLOSEȘTE FLAG-URILE OFICIALE AMXX PENTRU ADMINISTRATORI, PENTRU O MAI BUNĂ COMPATIBILITATE.

- NECESITĂ REAPI ACTIVAT PENTRU FUNCȚIONARE CORECTĂ.

- TESTAT 100%, FUNCȚIONEAZĂ PERFECT CU MENIU ȘI HUD COLOR RANDOM.

AUTOR: @AMXPRO | VERSIUNEA: 1.1

RESET_SCORE (ACTUALIZAT 2025)

reset_score_reapi 1.3
Descarcă de aici

Plugin actualizat la versiunea 1.3

Acceptă resetarea automată a scorului atunci când există un număr egal de ucideri și decese sau când există mai multe ucideri decât decese.

rs- Comandă din consolă pentru a deschide meniul de setări

rs , resetcsore, restartscore, /rs , /resetcsore, /restartscore- Comenzi de chat pentru a reseta scorul

Setările pluginului pentru fiecare utilizator, prin meniu:

- dezactivarea resetare-i automate

- dezactivarea mesajelor despre resetarea contului

- alegerea unei notificări (în chat, DHUD)

- mesaje aleatorii sau statice despre resetare

- cu sau fără sunet

- Cerințe nVault Da

- Cerința ReAPI Da

- Compatibilitate REHLDS Da

- Suport pentru limba română Da

Editat de @amxpro
  • Like 3
  • Fortzaaaa 1
  • Scripteri de Magie
Postat

Salut,
M-am uitat in cateva dintre topicurile create de tine si in niciunul nu am reusit sa accesez link-ul din google drive catre resursa respectiva. Repara acest lucru sau topicurile o sa fie sterse.

Postat (editat)

@Shadows Adi N-am belit ochi era pus pe privat :)))

Editat de @amxpro
  • Like 3
Postat (editat)

citeste topicul acesta inainte sa postezi pluginuri facute cu A.i.. pe langa asta, te pui si autor.

@Dexter. @ GOV.RO

Editat de oxydev
  • Like 1
  • LCS Premium Snowflake ❄️
Postat

Pluginul este unul simplu, fără elemente complexe.

Te rog să îl implementezi pe un server și să îmi trimiți un video demonstrativ, care să reflecte exact funcționalitatea descrisă de tine – 1:1 cu ceea ce ai afirmat că face.

Având în vedere că îți dorești să faci parte din echipa pe care o coordonez, am nevoie să mă asigur că nu utilizezi A.I.-ul decât ca sprijin informativ, nu pentru a genera în mod direct pluginul.

@@amxpro

• Like 3
  • Mor de râs 1
Postat (editat)
La 15.08.2025 la 3:05, oxydev a spus:

citeste topicul acesta inainte sa postezi pluginuri facute cu A.i.. pe langa asta, te pui si autor.

@Dexter. @ GOV.RO

nu cred ca ai dreptul sa comentezi ca si cum baiatul ar fi folosit A.I, din ce am inteles kidd0x ti a vazut niste cod uri si spune ca sunt facut cu AI.

edit: citez 

— 7/19/2025 5:17 PM

am vazut baza aia 'facuta' de oxy

[5:17 PM]

care e facuta 99% cu AI

— 7/19/2025 5:17 PM

300 de linii din baza aia se fac cu maxim 20

Editat de FanTaStick.
Postat
Just now, FanTaStick. said:

nu cred ca ai dreptul sa comentezi ca si cum baiatul ar fi folosit A.I, din ce am inteles kidd0x ti a vazut niste cod uri si spune ca sunt facut cu AI.

astept proof, mai ales, de la un shittalker ca tine nu ma astept la alt ceva.

Postat (editat)

post sters

Editat de oxydev
sters pt offtopic
Postat

Discuțiile off-topic nu sunt permise în cadrul acestui thread al sectiunii de Scripting-Area.
De asemenea, pentru orice reclamație privind utilizarea A.I. de către un membru în procesul de scripting, vă rog să mă contactați în privat, prezentând dovezi clare care să susțină sesizarea.

• Like 1
Postat

Pluginul funcționează foarte bine dar mi-ar plăcea fără meniu și fără culori RGB 

@amxpro ți-am dat mesaj în privat pe telegram sper să aibe timp și să răspundă. 

• Like 3
Postat
La 17.08.2025 la 14:23, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Pluginul este unul simplu, fără elemente complexe.

Te rog să îl implementezi pe un server și să îmi trimiți un video demonstrativ, care să reflecte exact funcționalitatea descrisă de tine – 1:1 cu ceea ce ai afirmat că face.

Având în vedere că îți dorești să faci parte din echipa pe care o coordonez, am nevoie să mă asigur că nu utilizezi A.I.-ul decât ca sprijin informativ, nu pentru a genera în mod direct pluginul.

@@amxpro

Si-n 2003 sau 2005 era inteligenta artificiala si facem cu el atunci ma face-ti sa rad

:)))) Un iubitor de cs 16 este inteligenta artificiala pentru voi :)))

• Like 2
  • Mor de râs 1
Postat

Lumea are dreptul sa ma critice si mi-e sa nu-mi pese

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, CossCubanezu a spus:

Pluginul funcționează foarte bine dar mi-ar plăcea fără meniu și fără culori RGB

@amxpro ți-am dat mesaj în privat pe telegram sper să aibe timp și să răspundă.

Ti-am lasat mai jos si versiunea 1.0 si 1.1 pentru preferintele tuturor

• Like 3
  • Mersi 1
Postat

Hai să rămânem la subiect și să evităm glumele de genul «iubitori de CS». Dacă discuția o ia pe panta asta, va trebui să închid topicul ca să nu devină doar spam.

• 5 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

Descriere

Plugin actualizat la versiunea 1.3

Acceptă resetarea automată a scorului atunci când există un număr egal de ucideri și decese sau când există mai multe ucideri decât decese.

rs- Comandă din consolă pentru a deschide meniul de setări

rs , resetcsore, restartscore, /rs , /resetcsore, /restartscore- Comenzi de chat pentru a reseta scorul

Setările pluginului pentru fiecare utilizator, prin meniu:

- dezactivarea resetare-i automate

- dezactivarea mesajelor despre resetarea contului

- alegerea unei notificări (în chat, DHUD)

- mesaje aleatorii sau statice despre resetare

- cu sau fără sunet

- Cerințe nVault Da

- Cerința ReAPI Da

- Compatibilitate REHLDS Da

- Suport pentru limba română Da

reset_score_reapi 1.3:
Descarcă de aici

de-dust20004.pngde-dust20003.png

Editat de @amxpro
  • Like 1
  • Fortzaaaa 3
Postat

Versiunea 1.3 are și sunet? 

• Like 4
Postat
La 15.08.2025 la 3:05, oxydev a spus:

A se nota,n am nmk cu nimeni,dar am zis sa verific putin daca este copiat de pe undeva,si pentru rezultate rapide l-am folosit chiar pe tata ChatGPT,ca tot il acuzati ca a folosit AI
Haideti sa vedem ce verificari a facut AI-ul si ce are de spus :)

De aici trageti voi ce concluzii doriti despre el

Ce am extras din fișier (verificat local)

Nume fișier: /mnt/data/reapi_reset_score.sma

Size: 2467 bytes

Hash-uri (folosește-le ca „amprentă” unică când verifici online/pe forumuri):

MD5: ce12831cb60fae81c0c48e2795a9ab29

SHA1: 23bf426a98e87d4030cd6970d7d99feb648dcf94

SHA256: 92aa8eee27600b13e51727388de785fa690b6939bc4089c1b381ce8be093ee66

Linii / fragmente unice extrase pentru căutări:

Header: new const PLUGIN_NAME[] = "Reset_Score"; new const VERSION[] = "1.1-ReAPI"; new const AUTHOR[] = "@amxpro";

Funcție / rutină: rg_set_user_score

Mesaj DHUD: set_dhudmessage(...); show_dhudmessage(...);

Sunet: client_cmd(id, "spk fvox/bell");

Trimitere SCOREINFO: message_begin(MSG_BROADCAST, 85); write_byte(id); write_short(frags); ... message_end();

(Am rulat codul în mediu și ți-am arătat hash-urile / fragmentele — dacă vrei, ți le pot re-exporta într-un .txt sau .sha256.)

Ce am găsit pe web (concluzie & dovezi)

Am găsit multe pluginuri cu aceeași funcționalitate și chiar fragmente de cod aproape identice (Reset Score / ResetScore / Reset Score Plus) pe forumuri și arhive (ru/ro/bg și altele). Exemple reprezentative: amx/amxx/forumuri regionale care conțin coduri ce includ spk fvox/bell, show_hudmessage(...) / show_dhudmessage(...), și logici identice de resetare a frags/deaths. 
amx-x.ru
+1

Nu am găsit pe web o pagină sau un repo care să conțină exact fișierul tău (byte-for-byte) sau exact același header (1.1-ReAPI + @amxpro) care să poată stabili clar prioritatea publicării sau autorul original. Am căutat atât după fragmente unice, cât și (în mod obișnuit) după porțiuni de cod și unele rezultate asemănătoare apar, dar nu fișierul identic / același hash. 
leaguecs.ro
+1

Am găsit postări care atribuie variante similare ale pluginului altor nickname-uri (ex. maeStro, FarCher, alți contributori forumurilor) — asta confirmă faptul că acest tip de plugin a fost replicat/modificat distribuit pe scară largă, cu autori diferiți. 
GoldSrc Gaming Community
+1

Rezumat scurt corect din rezultate: pattern-ul de cod e foarte răspândit; multiple persoane/foruri au pus online variante aproape identice începând din anii 2010–2015, deci simpla prezență a @amxpro în header nu e, singură, dovadă definitivă că el e autorul original. 
amx-x.ru
+1

Pagini / postări reprezentative găsite

Thread (ro): Reapi_resetscore — LeagueCS / forum românesc (postare ce pare să distribuie un plugin similar). 
leaguecs.ro

Forum (ru): discuții despre „Reset Score” / Reset Score Plus (coduri aproape identice, istoricul versiunilor). 
amx-x.ru

AlliedModders discussion (exemplu de discuție/variantă Reset Score). 
forums.alliedmods.net

Wargods / alte forumuri de pluginuri (postează versiuni cu note de versiune, autori diferiți). 
wargods.ro
+1

Observație: am inclus mai sus câteva rezultate reprezentative; multe altele similare apar în limbile rusă, bulgară, română etc. — pattern-ul e bine răspândit.

• Mor de râs 1
Postat

@BandBNu cred îl cunosc de la școală e dement în ceia ce face și nu îi place să îi fure alți munca :)) 

I-a pune-l la încercare să-ți facă un plugin dar nu face moca ci contra cost 

• Like 3
  • Fortzaaaa 1
  • Confuz 1
Postat
La 02.10.2025 la 21:48, Tomm a spus:

I-a pune-l la încercare să-ți facă un plugin dar nu face moca ci contra cost 

Nu am nevoie,eu imi fac plugin-urile cu mana mea daca e nevoie,dar momentan sunt retras de tot din scripting

In plus nu stiu daca ti ai dat seama de ce scrie pe acolo,dar reiese ca nu ar fi copiat,sau si daca exista elemente copiate,sunt minime,o functie sau ceva de genul,nu in totalitate

• Like 5
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate