SeRcAneLvsKrackula Postat August 9 Postat August 9 Nick-ul tau:DAD (asa mi a aparut in consola dp ban )SeRcAneLvsKrackula (asta e numele cu care joc da cativa ani) Adminul care te-a banat: (informații găsești aici) : RESPAWN.DUAL-GAMING.RO || VIP F Steam id-ul tau: STEAM_0:0:37526583 Motivul pentru care ai luat ban: AimDetected(asa apare in consola) Data si ora banului: (aproximativ) : 19:30:00 11.08.2025 Snapshot la ce arata in consola : https://postimg.cc/v4yXh7Rz/6961634c problema e,,,ca eu am incercat sa ma conectez pe iasi.leaguecs.ro (cred ca aici e sectiunea potrivita)si am luat ban direct ...fara posibilitatea de a ma conecta pe server Nu a si fi facut cerere dar mi s a parut ciudat sa intru pe un server si sa iau ban de la un admin ce face reclama la alt server (asa ceva nu e posibil ) o fi ceva redirectere sau nu stiu...nu e ok Citează
Kobra Postat August 11 Postat August 11 (editat) On 10/08/2025 at 00:22, SeRcAneLvsKrackula said: Nick-ul tau:DAD (asa mi a aparut in consola dp ban )SeRcAneLvsKrackula (asta e numele cu care joc da cativa ani) Adminul care te-a banat: (informații găsești aici) : RESPAWN.DUAL-GAMING.RO || VIP F Steam id-ul tau: STEAM_0:0:37526583 Motivul pentru care ai luat ban: AimDetected(asa apare in consola) Data si ora banului: (aproximativ) : 19:30:00 11.08.2025 Snapshot la ce arata in consola : https://postimg.cc/v4yXh7Rz/6961634c problema e,,,ca eu am incercat sa ma conectez pe iasi.leaguecs.ro (cred ca aici e sectiunea potrivita)si am luat ban direct ...fara posibilitatea de a ma conecta pe server Nu a si fi facut cerere dar mi s a parut ciudat sa intru pe un server si sa iau ban de la un admin ce face reclama la alt server (asa ceva nu e posibil ) o fi ceva redirectere sau nu stiu...nu e ok Si ti se pare cumva ca serverul nostru se numeste respawn? iasi.leaguecs.ro nu mai exista,asta este fostul iasi si se numeste pro.leaguecs.ro. Daca vrei sa te conectezi pe serverul nostru scrie in consola connect pro.leaguecs.ro sau connect 51.89.113.229 Editat August 11 de Kobra Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.