arvEL.- Postat August 8 Postat August 8 Nume plugin: CS STATS Autor: Hattrick Versiune: 1.0 #include < amxmodx > #include < csx > enum { INT_STATS_KILLS = 0, INT_STATS_DEATHS, INT_STATS_HS, INT_STATS_TKS, INT_STATS_SHOTS, INT_STATS_HITS, INT_STATS_DAMAGE }; enum { INT_STATS_BOMB_DEFUSIONS = 0, INT_STATS_BOMB_DEFUSED, INT_STATS_BOMB_PLANTS, INT_STATS_BOMB_EXPLOSIONS }; enum { INT_STATS_HIT_GENERIC = 0, INT_STATS_HIT_HEAD, INT_STATS_HIT_CHEST, INT_STATS_HIT_STOMACH, INT_STATS_HIT_LEFTARM, INT_STATS_HIT_RIGHTARM, INT_STATS_HIT_LEFTLEG, INT_STATS_HIT_RIGHTLEG }; new g_iMessageSayText; public plugin_init( ) { register_plugin( "CS STATS", "1.0", "HATTRICK" ); register_clcmd( "say", "CLIENT_COMMAND_HOOK" ); register_clcmd( "say_team", "CLIENT_COMMAND_HOOK" ); g_iMessageSayText = get_user_msgid( "SayText" ); } public CLIENT_COMMAND_HOOK( INT_PLAYER ) { static STRING_ARGUMENT[ 11 ]; read_argv( 1, STRING_ARGUMENT, charsmax( STRING_ARGUMENT ) ); // TOP if( equali( STRING_ARGUMENT, "top", 3 ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/top", 4 ) ) { new HANDLE_MENU = menu_create( "Top", "FUNC_MENU_HANDLER" ); new STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_NAME[ 32 ], STRING_TEMP[ 128 ], STRING_TEMP_NUM[ 4 ], INT_VARIABLE, STATSNUM = get_statsnum( ); if( STATSNUM < 360 ) INT_VARIABLE = STATSNUM; else INT_VARIABLE = 360; for( new INT_VARIABLE2 = 0; INT_VARIABLE2 < INT_VARIABLE; INT_VARIABLE2++ ) { get_stats( INT_VARIABLE2, STRING_STATS, STRING_BODY, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); num_to_str( INT_VARIABLE2 + 1, STRING_TEMP_NUM, charsmax( STRING_TEMP_NUM ) ); static KillString[16], DeathString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_KILLS ], KillString, 15); AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DEATHS ], DeathString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\y%s \wRank: \r%i \wKills: \r%s \wDeaths: \r%s", STRING_NAME, INT_VARIABLE2 + 1, \ KillString, DeathString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, STRING_TEMP_NUM, 0 ); } menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } // RANK if( equali( STRING_ARGUMENT, "rank" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/rank" ) ) { new INT_RANK_POS, STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_NAME[ 32 ]; INT_RANK_POS = get_user_stats( INT_PLAYER, STRING_STATS, STRING_BODY ); get_user_name( INT_PLAYER, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); static RankString[16], StatsString[16], DeathString[16], KillString[16]; AddCommas(INT_RANK_POS, RankString, 15); AddCommas(get_statsnum( ), StatsString, 15); AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_KILLS ], DeathString, 15); AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DEATHS ], KillString, 15); ColorChat( 0, "^x01Player^x03 %s^x01's rank is^x04 %s^x01/^x04%s^x01 with^x03 %s^x01 kills and^x03 %s^x01 deaths", STRING_NAME, \ RankString, StatsString, DeathString, KillString ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } // STATSME if( equali( STRING_ARGUMENT, "statsme" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/statsme" ) ) { new INT_RANK_POS, STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_TEMP[ 128 ], STRING_STATS2[ 4 ]; INT_RANK_POS = get_user_stats( INT_PLAYER, STRING_STATS, STRING_BODY ); get_user_stats2( INT_PLAYER, STRING_STATS2 ); new HANDLE_MENU = menu_create( "Rank", "FUNC_MENU_HANDLER" ); static RankString[16]; AddCommas(INT_RANK_POS, RankString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wRank: \r%s", RankString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "1", 0 ); static KillString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_KILLS ], KillString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wKills: \r%s", KillString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "2", 0 ); static DeathString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DEATHS ], DeathString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wDeaths: \r%s", DeathString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "3", 0 ); static HeadString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_HS ], HeadString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wHeadshots: \r%s", HeadString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "4", 0 ); static TeamKillString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_TKS ], TeamKillString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wTeam kills: \r%s", TeamKillString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "5", 0 ); static ShotString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_SHOTS ], ShotString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wShots: \r%s", ShotString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "6", 0 ); static HitString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_HITS ], HitString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wHits: \r%s", HitString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "7", 0 ); static DamageString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DAMAGE ], DamageString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wDamage: \r%s", DamageString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "8", 0 ); static DefusionString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_DEFUSIONS ], DefusionString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wTotal defusions: \r%s", DefusionString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "9", 0 ); static BDString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_DEFUSED ], BDString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wBomb defused: \r%s", BDString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "10", 0 ); static BPString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_PLANTS ], BPString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wBomb plants: \r%s", BPString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "11", 0 ); static BEString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_EXPLOSIONS ], BEString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wBomb explosions: \r%s", BEString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "12", 0 ); static HDString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_HEAD ], HDString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wHead hits: \r%s", HDString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "13", 0 ); static CHString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_CHEST ], CHString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wChest hits: \r%s", CHString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "14", 0 ); static STString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_STOMACH ], STString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wStomach hits: \r%s", STString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "15", 0 ); static LFString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_LEFTARM ], LFString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wLeftarm hits: \r%s", LFString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "16", 0 ); static RHString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_RIGHTARM ], RHString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wRightarm hits: \r%s", RHString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "17", 0 ); static LHString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_LEFTLEG ], LHString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wLeftleg hits: \r%s", LHString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "18", 0 ); static RHDString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_RIGHTLEG ], RHDString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wRightleg hits: \r%s", RHDString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "19", 0 ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } // STATS if( equali( STRING_ARGUMENT, "stats" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/stats" ) ) { new STRING_NAME[ 32 ], STRING_TEMP_NUM[ 4 ]; new HANDLE_MENU = menu_create( "Choose the player", "FUNC_MENU_STATS_HANDLER" ); for( new id = 1; id <= 32; id++ ) { if( is_user_connected( id ) ) { get_user_name( id, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); num_to_str( id, STRING_TEMP_NUM, charsmax( STRING_TEMP_NUM ) ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_NAME, STRING_TEMP_NUM, 0 ); } } menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } // DAMAGE if( equali( STRING_ARGUMENT, "damage" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/damage" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/dmg" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "dmg" ) ) { new HANDLE_MENU = menu_create( "Damage Top", "FUNC_MENU_HANDLER" ); new STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_NAME[ 32 ], STRING_TEMP[ 128 ], STRING_TEMP_NUM[ 4 ], INT_VARIABLE, STATSNUM = get_statsnum( ); if( STATSNUM < 360 ) INT_VARIABLE = STATSNUM; else INT_VARIABLE = 360; for( new INT_VARIABLE2 = 0; INT_VARIABLE2 < INT_VARIABLE; INT_VARIABLE2++ ) { get_stats( INT_VARIABLE2, STRING_STATS, STRING_BODY, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); num_to_str( INT_VARIABLE2 + 1, STRING_TEMP_NUM, charsmax( STRING_TEMP_NUM ) ); static DamageString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DAMAGE ], DamageString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\y%s \wRank: \r%i \wDamage: \r%s%", \ STRING_NAME, INT_VARIABLE2 + 1, DamageString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, STRING_TEMP_NUM, 0 ); } menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } // HEADSHOTS if( equali( STRING_ARGUMENT, "headshots" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/headshots" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/hs" ) ) { new HANDLE_MENU = menu_create( "Headshots Top", "FUNC_MENU_HANDLER" ); new STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_NAME[ 32 ], STRING_TEMP[ 128 ], STRING_TEMP_NUM[ 4 ], INT_VARIABLE, STATSNUM = get_statsnum( ); if( STATSNUM < 360 ) INT_VARIABLE = STATSNUM; else INT_VARIABLE = 360; for( new INT_VARIABLE2 = 0; INT_VARIABLE2 < INT_VARIABLE; INT_VARIABLE2++ ) { get_stats( INT_VARIABLE2, STRING_STATS, STRING_BODY, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); num_to_str( INT_VARIABLE2 + 1, STRING_TEMP_NUM, charsmax( STRING_TEMP_NUM ) ); static HeadString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_HS ], HeadString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\y%s \wRank: \r%i \wHeadshots: \r%i", \ STRING_NAME, INT_VARIABLE2 + 1, HeadString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, STRING_TEMP_NUM, 0 ); } menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } // EFFECT if( equali( STRING_ARGUMENT, "effect" ) || equali( STRING_ARGUMENT, "/effect" ) ) { new HANDLE_MENU = menu_create( "Effects Top", "FUNC_MENU_HANDLER" ); new STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_NAME[ 32 ], STRING_TEMP[ 128 ], STRING_TEMP_NUM[ 4 ], INT_VARIABLE, STATSNUM = get_statsnum( ); if( STATSNUM < 360 ) INT_VARIABLE = STATSNUM; else INT_VARIABLE = 360; for( new INT_VARIABLE2 = 0; INT_VARIABLE2 < INT_VARIABLE; INT_VARIABLE2++ ) { get_stats( INT_VARIABLE2, STRING_STATS, STRING_BODY, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); num_to_str( INT_VARIABLE2 + 1, STRING_TEMP_NUM, charsmax( STRING_TEMP_NUM ) ); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\y%s \wRank: \r%i \wEffect: \r%2.f%", STRING_NAME, INT_VARIABLE2 + 1, \ float( STRING_STATS[ INT_STATS_KILLS ] ) * 1.002 / float( STRING_STATS[ INT_STATS_DEATHS ] ) * 1.002 * 30.346647 ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, STRING_TEMP_NUM, 0 ); } menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } } public FUNC_MENU_HANDLER( INT_PLAYER, INT_MENU, INT_ITEM ) return PLUGIN_HANDLED; public FUNC_MENU_STATS_HANDLER( INT_PLAYER, INT_MENU, INT_ITEM ) { new STRING_COMMAND[ 6 ], STRING_NAME[ 64 ], INT_ACCESS, INT_CALLBACK, INT_VICTIM; menu_item_getinfo( INT_MENU, INT_ITEM, INT_ACCESS, STRING_COMMAND, charsmax( STRING_COMMAND ), STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ), INT_CALLBACK ); INT_VICTIM = get_user_index( STRING_NAME ); if( is_user_connected( INT_VICTIM ) ) FUNC_STATS_ME( INT_PLAYER, INT_VICTIM ); else { ColorChat( INT_PLAYER, "^x01The player you choosed is disconnected!" ); return PLUGIN_HANDLED; } return PLUGIN_HANDLED; } public FUNC_STATS_ME( INT_PLAYER, VICTIM ) { new INT_RANK_POS, STRING_STATS[ 8 ], STRING_BODY[ 8 ], STRING_TEMP[ 128 ], STRING_STATS2[ 4 ], STRING_NAME[ 32 ]; INT_RANK_POS = get_user_stats( VICTIM, STRING_STATS, STRING_BODY ); get_user_stats2( VICTIM, STRING_STATS2 ); get_user_name( VICTIM, STRING_NAME, charsmax( STRING_NAME ) ); new HANDLE_MENU = menu_create( "Rank", "FUNC_MENU_HANDLER" ); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wUser: \r%s", STRING_NAME ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "1", 0 ); static RankString[16]; AddCommas(INT_RANK_POS, RankString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wRank: \r%i", RankString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "2", 0 ); static KillString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_KILLS ], KillString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wKills: \r%i", KillString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "3", 0 ); static DeathString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DEATHS ], DeathString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wDeaths: \r%i", DeathString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "4", 0 ); static HeadString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_HS ], HeadString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wHeadshots: \r%i", HeadString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "5", 0 ); static TeamKillString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_TKS ], TeamKillString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wTeam kills: \r%i", TeamKillString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "6", 0 ); static ShotString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_SHOTS ], ShotString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wShots: \r%i", ShotString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "7", 0 ); static HitString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_HITS ], HitString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wHits: \r%i", HitString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "8", 0 ); static DamageString[16]; AddCommas(STRING_STATS[ INT_STATS_DAMAGE ], DamageString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wDamage: \r%i", DamageString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "9", 0 ); static DefusionString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_DEFUSIONS ], DefusionString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wTotal defusions: \r%i", DefusionString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "10", 0 ); static BDString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_DEFUSED ], BDString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wBomb defused: \r%i", BDString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "11", 0 ); static BPString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_PLANTS ], BPString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wBomb plants: \r%i", BPString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "12", 0 ); static BEString[16]; AddCommas(STRING_STATS2[ INT_STATS_BOMB_EXPLOSIONS ], BEString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wBomb explosions: \r%i", BEString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "13", 0 ); static HDString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_HEAD ], HDString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wHead hits: \r%i", HDString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "14", 0 ); static CHString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_CHEST ], CHString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wChest hits: \r%i", CHString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "15", 0 ); static STString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_STOMACH ], STString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wStomach hits: \r%i", STString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "16", 0 ); static LFString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_LEFTARM ], LFString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wLeftarm hits: \r%i", LFString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "17", 0 ); static RHString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_RIGHTARM ], RHString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wRightarm hits: \r%i", RHString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "18", 0 ); static LHString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_LEFTLEG ], LHString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wLeftleg hits: \r%i", LHString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "19", 0 ); static RHDString[16]; AddCommas(STRING_BODY[ INT_STATS_HIT_RIGHTLEG ], RHDString, 15); format( STRING_TEMP, charsmax( STRING_TEMP ), "\wRightleg hits: \r%i", RHDString ); menu_additem( HANDLE_MENU, STRING_TEMP, "20", 0 ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_EXITNAME, "Exit" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_NEXTNAME, "Next" ); menu_setprop( HANDLE_MENU, MPROP_BACKNAME, "Back" ); menu_display( INT_PLAYER, HANDLE_MENU, 0 ); client_cmd( INT_PLAYER, "spk buttons/button9" ); } ColorChat( iTarget, szMessage[ ], any: ... ) { static szBuffer[ 189 ]; vformat( szBuffer, 188, szMessage, 3 ); if( iTarget ) { message_begin( MSG_ONE_UNRELIABLE, g_iMessageSayText, _, iTarget ); write_byte( iTarget ); write_string( szBuffer ); message_end( ); } else { static iPlayers[ 32 ], iNum, i, iPlayer; get_players( iPlayers, iNum, "c" ); for( i = 0; i < iNum; i++ ) { iPlayer = iPlayers[ i ]; message_begin( MSG_ONE_UNRELIABLE, g_iMessageSayText, _, iPlayer ); write_byte( iPlayer ); write_string( szBuffer ); message_end( ); } } } stock AddCommas( iNum , szOutput[] , iLen ) { static szTmp[ 15 ] , iOutputPos , iNumPos , iNumLen; szTmp[0]='^0',iOutputPos=iNumPos=iNumLen=0; if ( iNum < 0 ){ szOutput[ iOutputPos++ ] = '-'; iNum = abs( iNum );} iNumLen = num_to_str( iNum , szTmp , charsmax( szTmp ) ); if ( iNumLen <= 3 )iOutputPos += copy( szOutput[ iOutputPos ] , iLen , szTmp ); else{ while ( ( iNumPos < iNumLen ) && ( iOutputPos < iLen ) ){ szOutput[ iOutputPos++ ] = szTmp[ iNumPos++ ]; if( ( iNumLen - iNumPos ) && !( ( iNumLen - iNumPos ) % 3 ) )szOutput[ iOutputPos++ ] = ','; } szOutput[ iOutputPos ] = EOS; }return iOutputPos;} /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1033\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */ 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.