• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

1. NickName:aLLiNNa GabRieLLa.

2. IP:86.122.30.62

3. SteamID:STEAM_0:0:769991937

4. Data & Ora:19:50 aproximativ //   27/07/2025

5. NickName-ul Admin-ului:[cMP]*Dan 

6. Motiv:aim 

7. Dovezi (obligatoriu):

1.https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3097121 wg pe care i l-am dat dupa 10 minute de jucat

2.https://postimg.cc/gallery/dhmfqzr

3.https://postimg.cc/67tB5DnB

4. https://limewire.com/d/ceBDt#nnkcRUGDj4 {sunt 3 demouri de cand am intrat pe svr,si dau record de fiecare data cand ma joc cs deoarece stiu ca asta o sa se intample,sa fiu banata,mai ales pe acest svr }

Acestea sunt toate verificarile pe care le-am facut de cand am intrat pe svr pana m-a banat madica intr-o ora maxim

PS :nu va suparati dar m-am plictisit sa va tot dovedesc ca nu ma joc cu absolut nimic,ma joc de 15 ani de zile ,cred ca am invatat si eu in acesti 15 ani sa ma joc cat de cat bine,nu la nivel avansat dar ma descurc ,ma joc pe comunitatea acesta de atatia ani ,verificata mereu si wg,poze ,pc si doar voi continuati mereu sa cedeti ca ma joc cu cod ca asa v-a zis pac 

Editat de alinagabriela
  • Like 1
Postat

nu ai primit ban ca asa a zis pac. 

banul este dat pe motiv ca in Demo scanner aveai codul setat pe ctrl la fiecare apasare si activa si dezactiva !!!

Eu nu inteleg sincer ce farmec mai are daca folosesti cod , demo scanner-ul nu minte !!!

Postat (editat)

aratami si mie acest cod de care ziceti voi ,daca va documentati mai bine ,prin apasarea CTRL si tragi ,ai acuratete mai buna ,de 15 ani ma joc si  nu am auzit in viata mea de asa ceva ,asta este o scorneala pe care a inventat-o numai sa aiba nmotiv,arata si mie demo si scanner-ul acela care zice asa ceva ,chiar atat de prosta ma credeti sa cred aceste motive? auzi CTRL sa ai aim,va faceti de ras cu acest motiv pe comunitate acesta 

uite-te bine si vezi ce explica cand apesi CTRL si tragi minutul 2:28 ,,si vreau sa vad si eu dovezile acelea ale voastre cu aim pe CTRL ,chiar vreau sa le vad ,da se pare ca nu sunt,este doar un motiv aiurea ,am fost verificata in pc,wg pestre wg,poze ,ce mai vreti ?si chiar vreau acelea dovezi ale vostre sa le arat si baietilor de pe comunitate,nu de alta dar sa isi spuna parerea ;)

Editat de alinagabriela
  • Like 1
  • UP 1
Postat

Pe toate serverele esti acuzata alina ca joci murdar nu e vorba.

• UP 1
Postat (editat)

asta este replica luata de la Billy,terminati-va cu aceste aiureli, zimi care toate svr ,nici nu stii pe ce svr ma joc in primul rand ,intram pe ce svr vrei tu sa vezi ca nu este nici o prob,dar acest svr avand acelasi staff :"GS" ,in care se dadea ban aiurea pe svr acela ,nu conta,ii dadeai hs unui admin ban , si domnul pac avand 60+ ani ,zimi si mie ce reflexe mai are el,MTk Dan, nu a stiut sa joace cs niciodata si nici nu o sa stie,nici STOP nu stie sa dea la demo scan acela pe care il face,iti zic pt fiecare in parte ca ii cunosc pe toti care au venit de pe GS si stiu cum joaca si cat de buni sunt, dar nu poti sa vii tu cu o aiureala ,ca am pe CTRL aim,cand toti jucatorii de cs stiu ca,cand stai pe CTRL ,no-recoilul si acuratetea este mai buna,asa ca zimi acele svr IM'R si sa imi dea dovada ,nu de alta ,dar sa vad si eu ,eu le-am dat  dovezile mele,acum sa imi dea si ei dovezile lor,daca le au,daca nu le au,inseamna ca este o inventie aiurita ,si nu accepta ca o fata sa fie mult mai buna ca ei,si culmea pe comunitatea acesta sunt fete care joaca mai bine decat mine cu mult , si culmea culmilor,pana acum ma suspectau de wall,le-am demonstrat ca nu am wall,acum am aim la ei,si culmea pe CTRL ,mi sau intetosat ochii cand am vazut ,alta tasta nu au gasit decat CTRL 

Editat de alinagabriela
  • Like 3
Postat

Alina eu nu am nimic cu tine că am văzut și eu demo și nu pari sa ai nimic dar ți-a scanat demo și programul ăla a zis că ai cod eu unul întreabă pe russnacul că i-am zis să îți de-a unban că nu ai nimic dovedește le că nu folosești nimic și poate o sa îți dea unban russnacu eu unu chiar vreau să îți de-a unban 🙄🙂😁

Postat (editat)

Sa posteze aici sa vad și eu acel cod sau AIM pe CTRL cum zic ei 😉

Editat de alinagabriela
  • Like 1
Postat

Eu din partea mea aș vrea să îți de-a unban dar depinde de russnacu și ceilalți 😉

Postat (editat)

Demo-urile pe care le-ai pus sunt de 3-15 secunde. Asteptam si dovada banului a lui Dan. 

C.E.O.  Campionii.LeagueCs.Ro ----> σρя ஜ

Editat de oPr
Postat

mai da o data viewdemo ca asa imi face si mie ,imi arata 3-5 secunde dupa se inchide ,astepti degeaba de la Dan ca nu are nimic

• Like 1
Postat (editat)

Ban-ul ramane. T/C . 

Editat de oPr
Postat

Cum ma asteptam,nu aveti nici o dovada ;)  la altceva nici nu ma asteptam .Succes

Postat

dovada este demo-ul pe care mi lai dat la verificare eu sunt @russnacu detinator-ul , eu nu vreau sa banez oamenii aiurea dar in demo-ul tau apare ca ai hack pe ctrl repet dai un reinstal la tot cs-ul dupa care te astept cu un wg aici , las topicul deschis si astept dovada de la tine Multumesc !!!

• Like 1
  • Dislike 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate