Snirorr Postat Iulie 21 Postat Iulie 21 Nume: Snirorr Numele celui raportat: Luix Motiv: Slay aiurea fara nici un motiv Dovada:https://imgur.com/a/OxgnoR2 Mentiuni(daca e cazul): deci casa fiu scurt si la obiect am intra pe sv am spuns si eu salut ca tot omu si dupa maxim da maxim un minut iau slay !!, bun peste asta am tot intrebat de nenumarate ori dece am primit slay in conditile in care nu aveam nici un minut pe sv nu am facut absolut nimic mai sunt si alti jucatorii de fata care ar putea confirma una din ele ar fii Mathilda si alti care nu mai stiu exact deci nu am facut nimic aviz pt Luix asta varu, meu nu ma interseaza ca esti romana sau nu daca nu ai o treaba in a admina un servar lasa-te varu meu ca nu ai o treaba in trecut ai mai dat slay la 2 persoane aiurea nu am dovezi de atunci dar nu ai o treaba Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 22 Administrator Postat Iulie 22 Bună, @Snirorr Nu cred că ai luat slay fără motiv, cel mai probabil ai închis ușile sau ai spart ceva înainte ca echipa ta să treacă. O să verific logurile ca să văd exact ce s-a întâmplat. Între timp, poate verifica și @HeLL^ Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat, activitatea noastră este mai mult pe Discord decât pe forum, când vine vorba de server. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.