SoLoz0rNNN Postat Iulie 14 Postat Iulie 14 Salut, Ne-am hotarat sa vindem platforma noastra de boost deorece nu ne-am mai ocupat de ea si nici nu vrem sa ne mai ocupam de acest domeniu! Platforma vine la pachet sau partial in functie de client! 4 site-uri de download cs 3 mastere ( 1 gsclient + 2 next client ) pe master-ul de la gsclient sunt undeva la 300.000 download-uri Platforma de redirecte steam on Totul este automatizat si se face din site-ul principal foarte usor ! Ne-am gandit la un pret de 400 euro negociabil ! Asteptam oferte 1 1
LCS PREMIUM Codatu # PGL Postat Iulie 17 LCS PREMIUM Postat Iulie 17 Salut, lasa-mi un nr de contact pentru a vorbi..
SoLoz0rNNN Postat Iulie 17 Autor Postat Iulie 17 16 hours ago, Codatu # PGL said: Salut, lasa-mi un nr de contact pentru a vorbi.. whatssap : +49 1521 6636433
LCS PREMIUM Alexvnder. Postat Iulie 21 LCS PREMIUM Postat Iulie 21 Topicurile inactive mai mult de 7 zile vor fi închise conform Regulamentului Intern al comunității LEAGUECS ROMÂNIA! Pentru deblocare, contactați un Global-Moderator!
Postări Recomandate