Fondator X-Tream Postat Iulie 7 Fondator Postat Iulie 7 Dragi membrii ai comunității LEAGUECS ROMANIA, după cum bine stiți, anual, suntem nevoiți să cumpărăm o nouă licență pentru serverul comunității de TEAMSPEAK, TS.LEAGUECS.RO O licență de 256 sloturi costă anual pe Teamspeak.com, 175 de dolari și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a achiziționa această licență până pe data de 04 AUGUST 2025, când actuala licență expiră. Dacă apreciezi eforturile noastre, implicarea și devotamentul de care am dat dovadă în toți acești ani, dacă vrei și dacă poți, dă-ne o mână de ajutor! Împreună mergem spre al 8-lea an de LEAGUECS ROMÂNIA! Aici poți dona: Paypal: [email protected] BT LEI: RO94BTRLRONCRT0CP0952801 pe numele PASCA SIMION ADRIAN BT EURO: RO41BTRLEURCRT0CP0952801 pe numele PASCA SIMION ADRIAN ING LEI: RO21INGB0000999917855614 pe numele PASCA SIMION ADRIAN Revolut: https://revolut.me/92lmv / @92lmv [Ares] NOTĂ: În cazul în care se vor strânge mai mulți bănuți, aceștia vor fi folosiți pentru plata serviciilor de hosting deținute de comunitate, atât la forum, Thegamestracker, TS3, etc. Citat Vă mulțumim că ne-ați fost alături în toți acești ani! @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @Junior Moderators, @ Server Managers, @Members, @Addicted Members, @Elite Members 8 5 2 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 10 Administrator Postat Iulie 10 Nu am uitat să trec pe aici, @Ares, doar că am avut foarte multe lucruri de rezolvat. Să trăiască comunitatea care ne face să iubim jocul de Counter-Strike 1.6, și să trăiască și echipa din spatele ei. O donație și din partea mea... din puținul unui bugetar amărât... 2 4
Fondator Acesta este un post popular. X-Tream Postat Iulie 13 Autor Fondator Acesta este un post popular. Postat Iulie 13 Dragilor, vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi și anul acesta. În urma donațiilor strânse de la voi, țin să vă anunț că astăzi am făcut următoarele plăți: - Licență TS3 pentru încă un an de zile - 175 dolari - Am adăugat în contul de la TNI încă 60 de euro pentru hostul la serverul nostru de TeamSpeak, unde, acum avem în cont 130 de euro. - Am adăugat în contul de la FreakHosting unde avem hostat LeagueCS.ro, TheGamesTracker.com și încă un VPS, suma de 100 de euro pentru plăți viitoare. - Am plătit o factură de 8.50 euro la FreakHosting pentru un VPS care avea scadența mâine. Citat Vă mulțumim că ne-ați fost mereu alături, iar împreună, continuăm povestea LEAGUECS pentru al 8 lea an în gaming-ul din ROMÂNIA! @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @Junior Moderators, @LCS PREMIUM, @Elite Members, @Addicted Members, @Members, @ Server Managers 9 1 16 2 1
Postări Recomandate