sh1nRa- Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă Contrar așteptărilor, gaming-ul pe PC a scăzut vertiginos din 2019 încoace, consumatorii îndreptându-se spre alternative mai accesibile, cum ar fi console de jocuri sau chiar dispozitive mobile, indică o analiză publicată de Game.de. Click aici pentru a citi știrea completă Citează
rocco™ Postat 8 minute în urmă Postat 8 minute în urmă (editat) Cred si eu, tot de atunci cand a aparut seria RTX, Nvidia face rabat la calitatea placilor video si baga niste preturi de te doare capu... adica o placa de categoria XX60 sa coste cat una de xx70? La fel la toate, au pretul fratelui mai mare din generatie si performanta de la o generatie la alta nu esta satisfacatoare. Exemplu din generatile rtx 4000 si rtx 5000 doar modelul de top/ flagship-ul xx90 ofera o putere crescuta de la o generatie la alta. Sau sa nu mai spun ca tot de atunci nvidia vinde o placa din clasa xx60 care defapt de xx50 dar vanduta catalogata ca xx60!!.. Adica acum o placa care sa duca totul pe very high ultra la 1440p(bine, impreuna cu un procesor adecvat) a ajuns sa coste pe putin 3500 lei. Exemple actuale de la AMD minim rx 9700 (non xt) sau de la nvidia rtx 5070 Tot in pretul asta daca mai gasesti ar fi AMD rx 7900 xt. Ca punct de repet, cand am intrat eu in lumea hardwarelui de gaming, acum 12 ani, o placa din seria xx70 de la nvidia costa undeva la 1600 lei, in functie de producator partener si varianta de cooler!!! Deci cum am spus de placa video potenta in vremurile actuale costa peste 3500 lei.(doar placa video) Pai cu 4000 lei iti iei ps5 pro si ai terminat toata povestea cu pc de gaming, de asta au si crescut vanzarile de consola. Bine adevarul ca jocurile mai intai apar pe console dupa pe pc-uri peste cativa ani. STATI SA VEDETI CE BUBUIAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAA O sa fie la vanzarile de ps5/xbox din primavara anului viitor CAND IN MAI APARE GTA 6 BABYYYYYYYYYYYYYYY!! Editat 6 minute în urmă de rocco™ gta 6 babyyyyy 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.