LCS PREMIUM Vanthea Postat Ianuarie 31 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 31 Chiar acum, Poison a spus: no @Drăganu Nope @Dr.Ninja 2
Drăganu Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 19 minutes ago, Vanthea said: Nope @Dr.Ninja Nah @Wanted-Alehermanito 1
Storm Razor Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 27 minutes ago, Drăganu said: Nah @Wanted-Alehermanito No @Monsteerr.? 1
MarC Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 12 hours ago, Wanted-Ale said: Yes :3 @MarC? Yes :3 @Drăganu?? 1
Wanted-Ale Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 7 ore, Drăganu a spus: No @Wanted-AleHermanito I am here bro @Vanthea?? 1
LCS PREMIUM Vanthea Postat Ianuarie 31 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 31 Acum 53 minute, Wanted-Ale a spus: I am here bro @Vanthea?? Yesssss @LYNX? 1
KNoSound Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 On 30/01/2026 at 13:57, Dr.Ninja said: No @KNoSound? Yes bro @AIM_ShoT? 1
Storm Razor Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 1 hour ago, KNoSound said: Yes bro @AIM_ShoT? No @Dr.Ninjapapi?? 1
AIM_ShoT Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 2 hours ago, KNoSound said: Yes bro @AIM_ShoT? Ya azizi @Wanted-Ale 1
Wanted-Ale Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 5 minute, AIM_ShoT a spus: El azizi @Wanted-Ale Yes @Monsteerr.?? 1
Drăganu Postat Februarie 1 Postat Februarie 1 8 hours ago, Vanthea said: No. @Drăganu? Yep @Storm Razor 1
Storm Razor Postat Februarie 1 Postat Februarie 1 16 minutes ago, Drăganu said: Yep @Storm Razor Yes mi amor @Cyberpsychoanswer papito 1
KNoSound Postat Februarie 1 Postat Februarie 1 7 hours ago, MarC said: No @KNoSound?? Yes hermano @Cs_Mafia__?
Wanted-Ale Postat Februarie 2 Postat Februarie 2 Acum 3 ore, Monsteerr. a spus: Sí @Wanted-Ale? Si baby @Drăganu
Drăganu Postat Februarie 2 Postat Februarie 2 4 hours ago, Wanted-Ale said: Si baby @Drăganu Yes @Poison 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum