Global-Moderators Alexander. Postat Miercuri la 15:25 Global-Moderators Postat Miercuri la 15:25 Zilele trecute am făcut un review pentru o tastatură de gaming ceva mai accesibilă, dedicată celor care fie nu-și permit, fie pur și simplu nu vor să cheltuiască sume mari pe perifericele care compun setup-ul lor de gaming. De atunci și până acum, pot spune că am intrat într-un fel de rabbit hole al tastaturilor, în căutarea modelelor care oferă cel mai bun raport calitate-preț disponibil. Așa se face că, în timpul navigării mele prin cotloanele mai obscure de pe Reddit și alte forumuri dedicate gamingului și tehnologiei, am dat peste o mulțime de topuri și liste cu cele mai capabile tastaturi disponibile în momentul de față. Multe dintre modelele prezente în aceste liste au deja review-uri pe site-ul nostru, dar la fel de multe lipseau cu desăvârșire. Click aici pentru a citi articolul integral Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.