꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Cereri unban/reclamatii
Daca ai fost nedreptatit pe acest server, poti face o cerere aici.
7 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 154 citiri
Se va deschide un topic cu numele [RECLAMATIE] numele-celui-reclamat unde se va respecta modelul : Nickname-ul reclamantului : Nickname-ul celui reclamat : Motiv : Dovezi (demo/ss) : Data : Alte precizari : Daca nu se respecta modelul, cererea o sa fie respinsa.
-
- 0 răspunsuri
- 98 citiri
Titlul CERERII va fi : [UNBAN] NICKNAME unde se va respecta modelul : ️ Nick-ul tau si IP & SteamID : ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ️ Durata ban-ului : ️ Motivul pentru care ai primit ban : ️ Dovezi (wg/screenshots) : Daca ban.ul a fost acordat pt reclama,cererea se va respinge din start.
-
-
- Manager Server
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 94 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : λlex - 128.127.117.200 - STEAM_0:0:18695448 ️Admin-ul care ti-a acordat ban : nu stiu ️Durata ban-ului : 60 minute? Motivul pentru care ai primit ban: No spread? ️Dovezi (wg/screenshots) :
-
-
- 2 răspunsuri
- 349 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : Madalinaa ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ALN ️ Durata ban-ului : PERMANENT ️ Motivul pentru care ai primit ban : CA M-AM JUCAT IERI 1 ORA SI AZI PE UN SERVER FOR FUN CU ALINA . ️ Dovezi (wg/screenshots) : - De cand se da ban daca joci pe un server, si nici macar grad sa am acolo ? Sau de ce nu ni s-a transmis ca nu avem voie sa jucam abasolut pe niciun server ? Eu am vazut pe toate serverele ca fiecare joaca unde vrea atat timp cat nu are grad, si nu uita de server, si pe server-ul pe care are admin isi face treaba. Alt motiv, nu ai avea de ce sa dai ban sau remove. Astept explicatiile , si nici macar sa ne zici ca ne-ai…
-
- 1 răspuns
- 108 citiri
️ Nick-ul tau si IP & SteamID : KiNG / 188.26.12.232 / STEAM_0:0:545518182 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : Alin ️ Durata ban-ului : Permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : Habar nu am, el stie. ️ Dovezi (wg/screenshots) : . PS : Vreau doar sa ma joc, n am deranjat pe nimeni doar :-??
-
- 2 răspunsuri
- 162 citiri
This afternoon i got permantley ban from admin because i think i cheat. no photo. no any check. i play that server every day for a month. you can check my rank. idk wtf he wants.
-
- 3 răspunsuri
- 175 citiri
Nickname-ul reclamantului : DaXix Nickname-ul celui reclamat : Grey Motiv : Gag-uri degeaba, si nu e singurul am multe dovezi Dovezi (demo/ss) :https://postimg.cc/Y46WL8GH https://postimg.cc/hh6tgTvb Data : 7/1/2025 Alte precizari : Deci am poze si mai sus de ele cum Zeus [ Aeon] ma injura continuu , m-am uitat dand /who si era doar grey in grad, la un momentdat ala ma lau prea in ciocan si i-am zis sa se duca si el si fratesu in ... mea si eu am primit gag instant. Aparte de asta, intr-o zi asdasad ala cu care m-am certat odata a intrat de pe nick-ul meu si injura lumea numa aiurea in repetate randuri si zile odata chiar prinzandu-ma pe server,…