꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Cereri unban/reclamatii
Daca ai fost nedreptatit pe acest server, poti face o cerere aici.
12 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 175 citiri
Se va deschide un topic cu numele [RECLAMATIE] numele-celui-reclamat unde se va respecta modelul : Nickname-ul reclamantului : Nickname-ul celui reclamat : Motiv : Dovezi (demo/ss) : Data : Alte precizari : Daca nu se respecta modelul, cererea o sa fie respinsa.
-
- 0 răspunsuri
- 121 citiri
Titlul CERERII va fi : [UNBAN] NICKNAME unde se va respecta modelul : ️ Nick-ul tau si IP & SteamID : ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ️ Durata ban-ului : ️ Motivul pentru care ai primit ban : ️ Dovezi (wg/screenshots) : Daca ban.ul a fost acordat pt reclama,cererea se va respinge din start.
-
- 6 răspunsuri
- 221 citiri
Nickname-ul reclamantului : killer^GTA6 Nickname-ul celui reclamat : Blancoo Motiv : mi-a dat ban 120 de minute ca i-am raspuns la provocare cu aceeasi tupeu ca el mi-a zis ca stau la pomana si eu i-am zis ca stau la pomana lu ma-sa Dovezi (demo/ss) : https://postimg.cc/gallery/jxcz4jQ Data : 09:04:2025 Alte precizari : de cand ma stie are o problema cu mine si ma tot provoaca , vorbeste arogant , de parca l-a facut ma-sa cu admin direct, ieri am dat pe u@ ca mi-se parea unu DARKKILLER suspect de wallhack si se facea ca ploua nici macar nu s-a uitat pe el si dupa vre-o 10 minute cat tot scriam pe u@ se trezeste el sa zica , citez - nu are nimic ma , iar …
-
- 7 răspunsuri
- 181 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : Anderson STEAM_0:1:69776293 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : Ts@k3 ️ Durata ban-ului : permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : wg ️ Dovezi (wg/screenshots) I made a WG scan: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3057878. I only have custom player models installed from this site: https://all-cs.ru/cs16/player-skins/packs/eswc.html. WG only detected these models and nothing else, but the admin still banned me permanently, saying the report was "all red." However, if you actually look at the report, it's clear that there's nothing there except the models. I have a history of WG scans going back to 2020, and …
-
- 1 urmăritor
- 5 răspunsuri
- 158 citiri
Reclamație – Abuz de putere al adminului Grey Bună seara, Subsemnatul YOKOnduc duba de mascati, doresc să semnalez un abuz clar din partea adminului Grey (care juca sub numele de Y). În timpul meciului, am scris pe chat, iar drept urmare, atât eu, cât și colegul meu Jandarm (a.k.a YOKOnduc duba de jandarmi) am primit gag. Ulterior, Jandarm a primit kick, iar eu am fost banat pe motiv de „RR după gag” – o acuzație absurdă, având în vedere că adminul este cel care i-a dat kick colegului meu. (este a doua oara cand avem probleme cu acest asa zis admin in decurs de 7 zile). Practic, am fost sancționat fără motiv real, iar situația pare mai degrabă un abuz de puter…
-
- 6 răspunsuri
- 376 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : TraTaMenT - STEAM_0:0:38180081 - 86.121.114.77 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : din cate am inteles domnul aln ️ Durata ban-ului : permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : doar el stie ️ Dovezi (wg/screenshots) : Domnule ALN ,ca sa primesc ban permanent pentru asa aberatie, asta inseamna ca sunteti in depresie . Trebuie sa scrieti in regulament cate cuvinte si ce cuvinte avem voie sa scriem in "ciat" .Toata lumea intra de placere pe joc ,sa se relaxeze ...nu am injurat pe nimeni , nu am jignit pe nimeni ...doar am ras ,am glumit ...am depanat amintiri.. Plus ca am primit ban permanent si far…
-
- 1 răspuns
- 269 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : TraTaMenT - STEAM_0:0:38180081 - 86.121.114.77 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : nu stiu ️ Durata ban-ului : permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : nu stiu ️ Dovezi (wg/screenshots) :
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 109 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : λlex - 128.127.117.200 - STEAM_0:0:18695448 ️Admin-ul care ti-a acordat ban : nu stiu ️Durata ban-ului : 60 minute? Motivul pentru care ai primit ban: No spread? ️Dovezi (wg/screenshots) :
-
-
- 2 răspunsuri
- 383 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : Madalinaa ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ALN ️ Durata ban-ului : PERMANENT ️ Motivul pentru care ai primit ban : CA M-AM JUCAT IERI 1 ORA SI AZI PE UN SERVER FOR FUN CU ALINA . ️ Dovezi (wg/screenshots) : - De cand se da ban daca joci pe un server, si nici macar grad sa am acolo ? Sau de ce nu ni s-a transmis ca nu avem voie sa jucam abasolut pe niciun server ? Eu am vazut pe toate serverele ca fiecare joaca unde vrea atat timp cat nu are grad, si nu uita de server, si pe server-ul pe care are admin isi face treaba. Alt motiv, nu ai avea de ce sa dai ban sau remove. Astept explicatiile , si nici macar sa ne zici ca ne-ai…
-
- 1 răspuns
- 121 citiri
️ Nick-ul tau si IP & SteamID : KiNG / 188.26.12.232 / STEAM_0:0:545518182 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : Alin ️ Durata ban-ului : Permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : Habar nu am, el stie. ️ Dovezi (wg/screenshots) : . PS : Vreau doar sa ma joc, n am deranjat pe nimeni doar :-??
-
- 2 răspunsuri
- 197 citiri
This afternoon i got permantley ban from admin because i think i cheat. no photo. no any check. i play that server every day for a month. you can check my rank. idk wtf he wants.
-
- 3 răspunsuri
- 203 citiri
Nickname-ul reclamantului : DaXix Nickname-ul celui reclamat : Grey Motiv : Gag-uri degeaba, si nu e singurul am multe dovezi Dovezi (demo/ss) :https://postimg.cc/Y46WL8GH https://postimg.cc/hh6tgTvb Data : 7/1/2025 Alte precizari : Deci am poze si mai sus de ele cum Zeus [ Aeon] ma injura continuu , m-am uitat dand /who si era doar grey in grad, la un momentdat ala ma lau prea in ciocan si i-am zis sa se duca si el si fratesu in ... mea si eu am primit gag instant. Aparte de asta, intr-o zi asdasad ala cu care m-am certat odata a intrat de pe nick-ul meu si injura lumea numa aiurea in repetate randuri si zile odata chiar prinzandu-ma pe server,…