crd Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai, după ce a trecut de Jabeur cu 1-6, 6-2, 7-6 (9-7). Sportiva noastră a avut însă probleme medicale în setul decisiv, dar totul este ok în acest moment. Halep a dezvăluit faptul că a simțit un blocaj la spate și a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului pentru un scurt masaj. ”A fost un mic blocaj la 5-1, când am lovit un rever mai departe de corpul meu, și m-am speriat puțin, dar totul a fost ok după ce am început să dau drumul la mișcare. Sper ca mâine să nu am dureri, în momentul ăsta sunt bine”, a anunțat Halep, într-un interviu exclusiv pentru corespondentul Digi Sport la Dubai, Gabriel Morariu. Halep a avut nevoie de on court coaching Simona Halep a avut nevoie de on court coaching în setul decisiv cu Jabeur. Sportiva noastră a cerut intervenția antrenorului său de la acest turneu, Artemon Apostu, deoarece Darren Cahill nu este prezent. Sportiva noastră i-a solicitat intervenția într-un moment dificil, la 6-5 în decisiv pentru adversara sa. ”On court coaching-ul m-a ajutat că nu trebuie să joc atât de mult pe reverul ei și să mixez mai mult”, a mai spus Halep. Simona Halep, după meciul cu Jabeur: ”Nu mi-am dat seama că are minge de meci!” Halep a trecut de Jabeur, dar sportiva din Tunisia a avut minge de meci, lucru pe care Simona nu l-a sesizat în timpul întâlnirii directe. ”A fost un meci foarte dificil. Mereu e greu contra ei pentru că nu știi la ce să te aștepți. Greu să explic cum a fost acest meci, dar mă bucură că am luptat până la final și nu am cedat niciun punct. Nu mi-am dat seamă că este minge de meci pentru ea. Am jucat fiecare punct. Astăzi a fost bine, după o perioadă destul de lungă în care nu am jucat niciun meci”, susține Halep. Halep - Sabalenka, în sferturi la Dubai Sportiva noastră se va duela cu Aryna Sabalenka, joi, nu înainte de ora 18:30, într-o partidă care va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Simona Halep se simte pregătită pentru duelul cu Sabalenka și susține că nu va mai repeta greșelile din meciul de la Adelaide, când sportiva noastră a fost eliminată de jucătoarea din Belarus. ”A fost un meci interesant la Adelaide, dar nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Ea a avut niște meciuri în plus și asta a ajutat-o. Mâine va fi altceva, sper să joc mai bine decât la Adelaide și să câștig. Sunt all-in”, a anunțat Halep, într-un interviu exclusiv pentru corespondentul Digi Sport la Dubai, Gabriel Morariu. Sursa: digisport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.