Jump to content

Recommended Posts

Posted

* Nick: aNNdr3Y
* Admin Nick: Vitamin D
* Reason for complaint: imi da kick ca 'esti prea smecher'
* Date & time: 28/11/2024 - 19:15
* Evidence [Console Screenshot]:  https://we.tl/t-mjLJjPtAcP
* Other details: Vine pe server si incepe sa faca abuz , primesc kick fara motiv de 2 ori si cand intreb din ce motiv, imi raspunde cu 'ca esti prea smecher' !  Daca aveti copii din astia frustrati ca si admini , clara treaba! Apropo, mi-a dat ban ca l-am jignit , motiv: 'PA' :)) 

Posted

Invata sa voresti frumos  in primul rand 2 cand ti am cerut wg mai luat la misto si tot nu l ai dat acum ai primit unban si vi iar si ma iei tu la pula ca esti tu cine esti plm stie te intreb frumos cum de ai luat unban si tu continui sa ma iei la misto uite ca te-am facut sa nu ma mai iei la misto Eu atat am avut de zis .

Posted
43 minutes ago, aNNdr3Y said:

* Nick: aNNdr3Y
* Admin Nick: Vitamin D
* Reason for complaint: imi da kick ca 'esti prea smecher'
* Date & time: 28/11/2024 - 19:15
* Evidence [Console Screenshot]:  https://we.tl/t-mjLJjPtAcP
* Other details: Vine pe server si incepe sa faca abuz , primesc kick fara motiv de 2 ori si cand intreb din ce motiv, imi raspunde cu 'ca esti prea smecher' !  Daca aveti copii din astia frustrati ca si admini , clara treaba! Apropo, mi-a dat ban ca l-am jignit , motiv: 'PA' :)) 

In primul rand nu am vazut ce m-ai intrebat, cand dai comanda sa scrii , nu apare in consola si nu eram atent la chat. In al 2 lea rand , nu sunt mai presus ca tine si nu te-am luat la pla, daca asta crezi , inseamna ca nu nu stii de gluma,dar csf spart. 

Ai cerut Wg intr-un mod foarte haios, daca nu stii a comunica mai mergi la scoala copile! 

P.S. stai chill ca nu mai vreau sa joc pe server cu asa admin. 

Posted

Ai primit unban,adminul a primit remove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy