Jump to content

[ SPORT ] "Rangers are nevoie de un jucator ca Ianis! E un pas inainte si poate spre Premier League!"

Dumii

Recommended Posts

Posted

Ianis Hagi va merge imprumut pana la finalul sezonului in Scotia, la Glasgow Rangers si va fi antrenat de Steven Gerrard. Rangers e pe locul 2, la 5 puncte in spatele lui Celtic, dar are un meci mai putin.
Eu sunt 12 a vorbit despre acest transfer cu Dorin Goian, fostul jucator de pe Ibrox. Goe a jucat la Rangers in sezonul 2011/2012 si a imbracat in total tricoul echipei in 40 de meciuri si a marcat un gol in Cupa Ligii. Rangers a fost apoi retrogradata in Liga a patra, acolo unde Dorin Goian a jucat doua meciuri dupa care a fost imprumutat la Spezia.

Ce inseamna transferul lui Ianis Hagi la Rangers?
In primul rand, cred eu, va incepe sa joace meci de meci. La Genk se pare ca nu mai era foarte ok pentru el si atunci trebuia sa schimbe ceva. Faptul ca va merge la Rangers e un pas in fata din punctul meu de vedere pentru ca stim cu totii, Rangers e o echipa cu o istorie incredibila, cu niste suporteri superbi, sunt sigur ca o sa-i placa acolo. Cred ca va juca, va reintra in vederile selectionerului si avem nevoie de Ianis Hagi la echipa nationala. Sunt sigur ca a invatat mult din experientele de la Fiorentina si de la Genk. Depinde doar de el pentru ca nu o sa-i fie usor. Cand mergi in tara straina sa joci nu e usor niciunde, dar eu sunt sigur ca Ianis se va adapta acolo si o sa-i placa, nu are cum sa nu-i placa la Rangers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy