Abdenather Posted September 19 Posted September 19 Numele dvs: Abdenather Numele adminului reclamat: SilenT Data si ora: 19.09.2024-11:00 Motiv reclamatie: lbj (oricum e un mare ratat silent) a inceput sa se baga in seama cu mine si am zis ca macar din bun simt ca intre colegi sa ii raspund cand ma intreba ceva.. dar tot eu am gresit. Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/9Gcg0dQ
SilenT2 Posted September 19 Posted September 19 Salut Abd, de asta ai si primit banul,eu nu te jignesc cum faci tu ca as putea sa iti spun si eu de exemplu:Sa sugi pula,sau Dute n mortii matii sau ratat e tactu ca a esuat cu tine sau etc.TI am explicat foarte fumos sa nu mai injuri plyaerii,tu smecher ai luat gag si ai continuat pe chatul adminilor apoi ai primit ban 120 de minute ai schimbat ipul si acum plangi aici ca ai luat dinou ban. Vorbeste frumos da e clar ca ne ai demonstrat ca nu esti capabil si nu iti mai zice nimeni nimic.
Abdenather Posted September 19 Author Posted September 19 (edited) si vezi, copile, ca pentru limbaj nu se da permanent. gandeste ba inainte. Si da, azi am facut chiar intentionat ceea ce am facut din cauza a ceea ce s-a intamplat ieri, in care nu s-au luat masuri la un coleg de al nostru nesimtit. Edited September 19 by Abdenather
SilenT2 Posted September 19 Posted September 19 ai 23 de ani si faci pe altii copil. Asta este pedeapsa judecata de mine punct. Tiam dat gag,nu l ai respectat ,ti am dat kick sa te linistesti nu l ai respectat, ti am dat ban 120 de minute nu l ai respectat,atuci fa ti tu un sv si joaca cum vrei. 1
Abdenather Posted September 19 Author Posted September 19 omule, am zis si in poze, nu ai tu treaba cu u@, daca am acces la el il folosesc. nu imi zici tu sa nu il folosesc
Abdenather Posted September 19 Author Posted September 19 eu nu inteleg ce ai cautat sa ma bagi din nou in seama.. Din moment ce a spus HuGo sa nu ne mai bagam in seama... De cateva zile incoace tot incercai sa ma bagi in seama si ti-am raspuns doar din bun simt ca intre colegi. dar vad ca a fost o greseala ca ti-am raspuns, ca prostia la tine doare grav.
SilenT2 Posted September 19 Posted September 19 Nu inteleg ce poveste indrugi acolo ca te am cautat eu.EU mi am facut treaba de admin.Am depistat un player care aduce injurii altui player si l am sanctionat.
SilenT2 Posted September 19 Posted September 19 AI inceput din senins,bot, mata praf prost.Baiatule limbajul asta este la comuna la tine.Nu te intreaba nimeni nimic si incepi sa jignesti oamenii si acum spui ca m am bagat in seama cu tine =)) Nu mai fuma,nu te mai droga ca asa ajungi! Numai un drogat poate sa afirme dinastea
Abdenather Posted September 19 Author Posted September 19 eu nu ma refer de azi, de alte zile ca ai inceput sa ma bagi in seama., gandeste ba inainte sa zici ceva... de cate ori sa va zic sa ganditi inainte de a scrie ceva?...
SilenT2 Posted September 19 Posted September 19 Man nu mai scrie aici ca imi retii timpul degeaba.Nu te mai droga si nu te mai da interesant ca nu ai nici o realizare in viata.Gata cu atatea explicatii asteapta raspunsul de la hugo.
te-n_cing Posted September 19 Posted September 19 Nici la piata nu-i asa 1. Nu facem reguli decat cele ce sunt scrise in regulament 2. Cand facem o cerere de ghilimele reclamatie nu raspundem la acea cerere ca esti un ratat ca esti prost ca esti nustiu cum 3. Atata timp cat avem acces u@ la admin chat nu interzicem nimanui ca nu este voie! 4. Evitati sa va mai bagati in seama limbaj obscen gag 3 5 minute next kick next ban 120 min nu permanent!!!!
Recommended Posts