gigi366 Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Ban Information Name: gigi IP: 94.174.90.188 Reason: limbaj Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Calsonic Admin SteamID: STEAM_0:1:12850027 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: https://leaguecs.ro/forum/forum/8301-classic-esl/ **************************************** 49 minChaos locked this topic Unread replies Chaos MODERATORS 421 posts 632 rep 0 warns BADGES CHAOS IS PLAYINGESL.LEAGUECS.RO Posted 49 minutes ago Reveal hidden contents Injuriile aduse la adresa adminilor, mai ales de genul asta, se sanctioneaza grav. Ban scos, data viitoare, mai atent la limbaj Ai inchis topicul si nu am putut sa raspund acolo. In primul rand banul nu a fost scos si in al doilea rand eu nu prea vorbesc pe chat, cu atat mai mult sa injur adminii. Te-as ruga sa-mi arati o dovada ca eu am injurat, iar daca asa este poti sa lasi banul. Daca este un server public si toata lumea este binevenita, as vrea sa am dreptul sa ma apar atat timp cat ma stiu nevinovat. Multumesc !
Guest Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Ai primit unban la cateva minute dupa ce am inchis topicul. Deschiderea topicului cu numarul 3, iti aduce ban permanent . T/C
Recommended Posts