Global-Moderators dRama t i c a Posted May 16, 2023 Global-Moderators Posted May 16, 2023 Dinamo a obținut o victorie categorică în meciul împotriva celor de la CSA Steaua, scor 3-0, partidă disputată pe Arena Națională în etapa a noua a play-off-ului Ligii 2. Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a răbufnit la finalul partidei, iar ntrenorul ”militarilor” a declanșat un atac la adresa lui Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei. Întrebat fiind de reporter dacă va pleca de pe banca tehnică a celor de la CSA Steaua, Daniel Opriță a erupt: ”Probabil am să plec dar să plece și Talpan! Mă sună el pe mine să îmi zică să plec dacă nu batem pe Dinamo...să plece el că nu face nimic. Eu dacă plec, am să o fac doar pentru că așa vreau eu nu pentru că îmi zice Talpan. Am ajuns să îmi zică Talpan ce trebuie să fac? Se vede campion mondial și se laudă că avem toate condițiile, vă spun eu ce condiții de promovare avem noi, salarii și un teren de antrenament, astea sunt condiții? Jucătorii pe care îi am la dispoziție, atât pot face, știu și ei lucrul acesta”, a spus Daniel Oprița la finalul partidei cu Dinamo. De asemenea, Daniel Oprița a spus că Florin Talpan a ridicat vocea la telefon și că i-a blocat numărul juristului. ”I-am blocat numărul, eu nu accept să țipe la mine. N-am nimic de pierdut, pot să plec, că eu mi-am făcut treaba. Aș pleca puțin dezamăgit de la rezultatele astea, dar pot să plec. În altă parte a fost problema, nu la mine. Dacă termin pe locul trei, sunt la locul de baraj, să-mi rezolve locul trei să joc la baraj”, a spus Daniel Oprița. Ahmed Bani și Cristian Balgiu au avut un schimb de replici extrem de dur În timpul interviurilor de după meci, Ahmed Bani a devenit ținta ironiilor din partea lui Cristian Balgiu, fundașul echipei CSA. "Nu vă bucurați degeaba, tot în Liga a 2-a veți rămâne", a strigat acesta spre fotbalistul de la Dinamo. Momentul a declanșat o reacție vehementă din partea tânărului de 20 de ani. "Ce drept ai să vorbești?! Balgiu, veți rămâne în Liga a 2-a pentru totdeauna! CSA CLONA! Sunteți o clonă! Ei bine, vom rămâne în Liga a 2-a noi, dar și ei vor rămâne în Liga a 2-a sau vor fi desființați! Repet, CSA Steaua este o clonă. Pentru mine, nu este Steaua. Nu se poate întâmpla așa ceva! A spus Talpan că noi suntem o clonă? Cum poate să spună așa ceva despre Dinamo? CSA CLONA! Cine a retrogradat anul trecut? Nu a fost acest Dinamo? CSA Steaua este un rival, dar unul mai mic. Este normal să ne bucurăm, nu facem o mare sărbătoare, de mâine vom lua totul de la capăt”, a declarat Ahmed Bani la finalul partidei dintre Dinamo și CSA Steaua. Credit: ȘTIRIPESURSE.RO
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.