Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele dvs:  Fa, tu esti bad bitch?!
Numele adminului reclamat:  EsL // Red #
Data si ora: 15.5. 2023  ora :5:37 PN 
Motiv reclamatie: Abuz de drepturi. Astazi am primit doua slap-uri si un slay pentru nici un motiv. Cred ca adminul in cauza ma discrimineaza si nu ma lasa sa ma joc cs deoarece este slab la joc.. De fiecare daca cand jucam suntem in echipe adverse, cel putin eu asa incerc sa ma setez si mereu cand il ucid in joc, are o reactie super ciudata dandu-mi slap-uri si slay.. Aseara fara nici un motiv, mi-a scos din joc, tot asa, pentru eram de doua ori in aceeasi pozitie si l-am omorat in ambele dati.

In momentul cand mor stau spectate la colegii din echipa si am observat ca are acelasi comportament si cu unii dintre ei. Fara nici un motiv, abuzeaza de drepturile sale de administrator, nefiind necesare aceste drepturi. 

Va rog sa faceti niste examinari psihologice sa vedeti daca este in facultatile mintale pentru ca un om normal nu are astfel de apucaturi. (nu rad, si nu zambesc, o zic cat se poate de serios)

Dovada (Print la consola sau demo):

https://prnt.sc/3s4pau31y_Ql

https://prnt.sc/CkXtt-qADMjU

bine ca in cazul cand e el tero si sta si ma pandeste de pe cutiile alea de la poarta de la dust 2.. nu-si da singur slay, dar cand e altcineva, care e nou pe server, imediat face bullying. 

Repet, va rog faceti verificarile necesare acestei persoane din staff pentru ca, serverul e calumea, dar din cauza jucatorului veti pierde din loialitatea jucatorilor din comunitatea esl. 

ps: Referitor la slay-urile datea aiurea, daca ceva e ilegal cum ar fi ca un tero sa stea pe o cutie, faci un anunt in acest sens cand cineva selecteaza serverul, sa stie si cei noi, ce au voie sa faca si ce nu, nu cu reguli facute pe moment de care nimeni nu stie. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy