Sari la conținut

[Știri Lume] Forțele Aeriene ale Ucrainei: Am doborât 1.500 de ținte inamice, avem nevoie de reumplerea stocului de rachete


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

image.png

Sursa

Ucraina trebuie să-și crească aprovizionarea atât cu sisteme antiaeriene, cât și cu rachete pentru acestea, deoarece în toamna și iarnă au consumat un număr ridicat de arme pentru a respinge atacurile masive ale Federației Ruse, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene, colonelul Yuriy Ignat, citat de Ukrainskaia Prava.

„Așteptăm de la partenerii noștri o creștere a livrărilor, nu numai a complexelor în sine, ci și a rachetelor. Consumul de rachete este destul de mare. În toamnă și iarnă, inamicul ne-a atacat infrastructura și doar dacă ne uităm la dronezele kamikaze și la rachetele de croazieră ruse, au fost distruse de apărarea noastră  peste o mie și jumătate de ținte aeriene ale inamicului. Pe parcursul întregului război, alte 600 de unități de echipamente cu echipaj (avioane, elicoptere) și cel puțin o mie și jumătate de rachete au fost distruse de Forțele noastre de Apărare”, a declarat acesta.

Prin urmare, „avem nevoie de reumplerea stocurilor”, a completat oficialul ucrainean.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate