Sari la conținut

Regulament JB.LeaguCs.Ro #JailBreak Romania


uNuLuX

Postări Recomandate

 

★ Capitolul I - Comportament pe server ★

♦ Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice jucator vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti jucatori. Sanctiune: Gag 3-5 minute / Ban 5-10m

 

♦ Nickname-ul trebuie sa prezinte cel putin 2 caractere si sa nu contina expresii vulgare, atacuri la persoana sau reclama. Sanctiune: Nick / Kick / Ban 5m

 

♦ Folosirea hack-urilor si script-urilor respectiv cfg-urilor este interzisa. Sanctiune: Ban permanent

 

♦ Exploatarea bug-urilor( retry pentru revive, jointeam s.a.m.d) si a skin-urilor(skin normal, opus echipei s.a.m.d) este interzisa. Sanctiune: Slay/ Kick - Daca descoperiti bug-uri sunteti rugati sa le postati la categoria JB special destinata sau sa deschideti un ticket.

 

♦ Accesul sub textura hartii, intre texturile hartii sau deasupra hartii este interzis. Sanctiune: Slay/ Kick *Nota: Pe hartile(de genul jail_assault, west_v2, etc) unde poti ajunge cu BHOP pe cladiri este permis accesul atata timp cat nu te afli intre texturi (adica unde se vede prin pereti, unde sunt peretii invizibili, de unde nu mai poti iesi, unde nu exista textura hartii si asa mai departe).

 

♦ Toxicitatea nu este permisa. Nu aveti voie sa spuneti "gg ez", "ez", etc.., daca jucatorul caruia va adresati nu va permite. Sanctiune: Gag 5-10m / Ban 10m

 

♦ Respectati deciziile luate de catre un admin, nu spamati chat-ul cu "ai reclamatie"/"ai ban"/etc., daca credeti ca a gresit il puteti reclama pe forum. Sanctiune: Gag

 

♦ Reclama si spam-ul pe chat( say, say_team say,, chat/ U@) sunt interzise. Sanctiune: Gag 10m / Ban 1440m ( o zi)

 

♦ Nu aveti voie sa folositi bug-urile de la mape / de la Server. (Ex : jail_pyramid, arme prin perete, incarci gloante la lr, etc). Sanctiune: Slay / Ban 30m

 

♦ Nu aveti voie sa luati/folositi masinile de pe mape. (Ex: jail_assault). Sanctiune: Slay / Kick

 

♦ Vanzarea a diferitor produse (indiferent de produs) este interzisa. Sanctiune: Gag 10m / Kick

 

♦ Daca intrati la Echipa CT (Gardieni) fara sa aveti minutele necesare sau microfon, intr-un mod ABUZIV, sunteti sanctionati dupa cum urmeaza: ➔ 1-2 incercari - /t (mutare la Echipa Terro (Prizonieri) ➔ 2-3 incercari - /kick ➔ 3 sau mai multe incercari - BlockCT - Ban 10m

 

♦ Nu aveti voie cu spray-uri de tip gore/rasism sau cu alti jucatori fara voia lor. Sanctiune: Ban Permanent

 

♦ Nu aveti voie sa copiati nick-ul unui admin / jucator. Sanctiune: ReName/Ban

 

★ Capitolul II - Modul Jailbreak ★

Modul jailbreak reprezinta un joc care simuleaza regimul de detentie

Echipa Terro - Prizonieri

♦ Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa asculte comenzile Simon-ului, comenzi care sunt adresate cu expresia: "Simon spune ..." sau alta expresie anuntata in prealabil cu expresia initiala.

 

♦ Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa asculte comenzile echipei CT(Gardieni) doar atunci cand prezentul Day nu necesita un Simon. Exemplu: Freeday.

 

♦ Echipa Terro(Prizonieri) are posibilitatea de a nu asculta comenzile Simon-ului/ CT(Gardieni) cu posibilitatea de a suporta sanctiunile de rigoare Sanctiune: Kill.

 

♦ Echipa Terro(Prizonieri) nu are voie sa intre in camera armelor > Gun's Room / Spawn CT / Camera Gardienilor, altfel risca sa fie omorati. In camera de viata > HP Room este permisa intrarea !

 

♦ Daca un gardian te prinde in zona armelor in timp ce esti freeday, are tot dreptul sa te omoare. Sanctiune: Kill

 

♦ Daca iesi din celula, chiar daca s-a dat open din greseala, te consideri evadat. Sanctiune: Kill

 

♦ Nu aveti voie sa trageti de timp. (Ex: Un prizonier fuge, iar cand mai raman 2 el tot mai este in viata si fuge de CT). Sanctiune: Avertisment + Slay

 

♦ Prizonierii cu FreeDay nu au voie sa incurce gardienii in timpul unui DAY (stat in fata gardienilor, vorbit la microfon) altfel daca nu asculta de avertizarea Gardienilor vor fi omorati!

 

♦ Revive-ul respecta ultima comanda

 

♦ Echipa Terro(Prizonieri) are voie sa faca block in orice DAY( cu sau fara timp), atata timp cat cei de la Echipa CT(Gardieni) ii pot ucide pe cei care fac block. > Exemplu asa da: Block la Normal Day, Gun Day, Spartan Day, Walk Day, Jump Day etc ( pentru ca in aceste zile cei de la Echipa CT(Gardieni) au posibilitatea sa ii omoare). > Exemplu asa nu: Block la Hook Day, Paintball Day, Sinucigas Day, etc ( pentru ca in aceste zile cei de la Echipa CT(Gardieni) nu au cum sa ucida oamenii care fac block).

 

♦ La finalul rundei(Day-ului) daca ramane un ultim jucator din Echipa Terro(Prizonieri) are dreptul la ultima dorinta ( /lr). Daca nu functioneaza /lr, se incearca alte jocuri individuale sau jucatorul este ucis si primeste Freeday in urmatoarea runda.

 

Echipa CT - Gardieni

♦ Echipa CT(Gardieni) trebuie sa aiba maxim 1/3 jucatori din numarul de jucatori al echipei Terro(Prizonieri). Exemplu: Echipa Terro(Prizonieri) are 21 de jucatori=> Echipa CT(Gardieni) va avea maxim 7 jucatori.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa ofere arme celor de la Echipa Terro(Prizonieri) dupa care sa ii omoare.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) trebuie sa aiba toti jucatorii echipati cu microfon si cu 20 de minute jucate la Echipa Terro(Prizonieri) pe harta anterioara > Daca server-ul se restarteaza, intra la Echipa CT(Gardieni) aceeasi oameni daca nu au trecut 10 minute din harta. Daca au trecut 10 minute, intra alti oameni si se tine cont de Gametracker(daca nu s-a restartat, daca s-a restartat intra cine nu a fost harta anterioara). > IMPORTANT !!! Daca nu se respecta regula 1 CT la 3 TERO atunci pot intra la Echipa CT(Gardieni) si jucatorii care nu au 20 de minute jucate la Echipa Terro(Prizonieri) cu exceptia celor care au jucat harta anterioara la Echipa CT(Gardieni). Prioritate o sa aiba mereu jucatorii care au 20 de minute jucate la Echipa Terro(Prizonieri).

 

♦ Echipa CT(Gardieni) poate impune restrictii doar in cazul in care este Freeday.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa faca Free Kill in ultimele secunde din harta.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa favorizeze un JUCATOR/ADMIN/VIP.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) nu este obligata sa omoare un prizonier evadat, ramane la decizia lor daca il omoara sau il duc inapoi la SIMON/DAY.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) trebuie sa asculte comenzile Simon-ului si nu are voie sa ofere FreeDay fara motiv( inclusiv Simon-ul, FreeDay-ul se acorda pe motiv de FREEKILL).

 

♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa intre in celule si tuneluri pana timpul rundei nu indica 07:00 atunci cand avem un Day in care Freeday-ul este valabil( exemplu: Normal Day, Cell Day, Duck Day, Walk Day, Jump Day si asa mai departe). Exceptie: Godmode Day. In acest day Gardienii au voie peste tot in orice minut( la fel si la Gun Day, Spartan Day, etc.). Daca jucatorul din celula este AFK si s-a terminat day-ul/ se asteapta LR dupa AFK gardienii au voie sa intre in celule sa omoare AFK-ul. ♦ ATENȚIE!!!! Echipa CT(Gardieni) pot intra inainte de 07:00 in celula (chiar daca avem un day in care FreeDay-ul este valabil ( exemplu: Normal Day, Cell Day, Jump Day si asa mai departe) in celule pe mapele precum jail_assault, jail_island etc. dupa prizonieri (daca sunt afk sau daca trag de timp) cu conditia sa fie mai putin de 6 PRIZONIERI in viata.

 

♦ Echipa CT(Gardieni) nu are dreptul sa faca damage unui prizonier fara motiv. Sanctiunile sunt urmatoarele: > Damage din greseala ( maxim 2 jucatori afectati) iertare. > Damage intentionat /slay sau /kick > Damage intentionat si multiplu( aruncat cu he, tras cu arma aiurea) /t sau /ban 5m Warning: Echipa CT(Gardieni) are dreptul de a trage focuri de avertizare catre prizonieri sau chiar in prizonieri. > Regula pentru damage se aplica in conditia in care viata sau day-ul prezent nu sunt puse in pericol. Exemplu: Prizonierul se abate de la comanda data de SIMON, tenativa de evadare, tentativa de omor jucator de la Gardieni, tentativa de omor jucator/ jucatori de la Terro( apasat butoane la custi, ca la jail_pyramid). IN ACEST CAZ GARDIENII POT FACE DAMAGE de atentionare sau chiar KILL.

 

SIMON

♦ Un jucator pe runda din Echipa CT(Gardieni) trebuie sa se puna Simon( comanda pentru a va pune simon este: /simon) si sa dea comenzi sau sa selecteze un Day.

 

♦ Fiecare jucator din Echipa CT(Gardieni) trebuie sa intre Simon pe rand, respectand ordinea.

 

> Este recomandat sa aveti microfon care inregistreaza bine, fara intreruperi sau probleme pentru a putea transmite comenzile intr-un mod eficient.

 

♦ Simon-ul trebuie sa ucida jucatorul de la Echipa Terro(Prizonieri) doar in urma unei comenzi nerespectate sau in urma unui joc finalizat.

 

♦ Simon-ul trebuie sa spuna comenzile clar, fara graba si pe intelesul tuturor.

 

♦ Daca SIMON este ucis, orice comanda data de el este automat anulata, cei de la Echipa Terro(Prizonieri) ascultand doar de comenzile noului SIMON.

 

♦ Jucatorii de la Echipa Terro(Prizonieri)/ Echipa CT(Gardieni) nu au voie sa vorbeasca peste Simon pentru a nu afecta desfasurarea Day-ului in care Simon-ul trebuie sa ofere comenzi.

 

♦ Free Day(oferit de CT sau de la LR, nu la day-ul FreeDay) la prizonieri va expira atunci cand Simon mai are sub comanda sa 2 prizonieri normali sau cand timpul indica 07:00. -> Simon este obligat sa anunte ca Free Day-ul a expirat si ii va chema pe toti la el.

 

♦ Sunt interzise abaterile de la comenzile: "Simon spune", "... ultimul duck moare", "...primul duck moare" si celelalte derivate ale cuvinetelor : simon, spune, moare, jump,duck si asa mai departe.

 

♦ Daca sunt mai mult de 4 jucatori in viata la Echipa Terro(Prizonieri) nu sunt permise folosirea comenzilor cu primul / ultimul "x comanda" traieste. *

 

-> Daca sunt 4 sau mai putini jucatori in viata la TERRO se pot utiliza comenzile cu primul/ ultimul "x comanda" traieste. -> Daca sunt 5 sau mai multi jucatori in viata la TERRO nu se pot utiliza comenzile cu primul/ ultimul "x comanda" traieste.

 

★ Capitolul III - Days/ Zile speciale ★

Fiecare runda de pe o harta este reprezentata de un Day( zi speciala) in care se impune o regula/ un joc pe toata durata rundei atata timp cat Simon-ul/ Echipa CT(Gardieni) nu impune alte reguli/ jocuri.

Normal Day

♦ Este un Day normal in care Simon-ul poate decide cum decurge runda, insemnand ca poate adauga Duck Day, Hat Day( Butoi, Panda, Vaca, etc), Jump Day si asa mai departe. ♦ In acest Day Freeday-ul este valabil.

Gun Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa CT(Gardieni) primesc arme si se dueleaza. ♦ Este voie sa se foloseasca HP/ arme din SPAWN. ♦ La acest Day Echipa cu numarul mai mare de jucatori in viata trebuie sa atace. Exemplu: Echipa CT(Gardieni): 5 jucatori in viata; Echipa Terro: 2 jucatori in viata > Echipa CT(Gardieni) trebuie sa atace. Exemplu 2: Echipa CT(Gardieni): 2 jucatori in viata; Echipa Terro: 5 jucatori in viata > Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa atace. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Jump Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa sara tot timpul. ♦ Simon-ul poate decide cum decurge runda sau poate intrerupe acest Day. ♦ La comanda "simon spune cine misca moare" prizonierul trebuie doar sa sara pe loc, fara a apasa pe altceva( doar butonul space). ♦ In acest Day Freeday-ul este valabil.

Duck Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa foloseasca +duck(C trl) tot timpul. ♦ Simon-ul poate decide cum decurge runda sau poate intrerupe acest Day. ♦ In acest Day Freeday-ul este valabil.

Cell Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa ramana in celulele in care au primit spawn. ♦ Simon-ul poate decide cum decurge runda sau poate intrerupe acest Day. ♦ In acest Day Freeday-ul este valabil.

Free Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) primeste zi libera, insemanand ca au libertatea sa faca ce vor. ♦ Echipa CT(Gardieni) poate impune restrictii la HP/ arme/ alte zone. Nu au voie sa interzica prizonierilor sa iasa din celule. ♦ La finalul rundei( 07:00 ) Echipa Terro(Prizonieri) este ucisa. *Aceste reguli se aplica si in cazul in care jucatorul primeste Freeday.

HNS Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa se ascunda in termenul afisat pe ecran. ♦ Nu este voie sa va ascundeti sub/ peste/ intre textura hartii. ♦ Echipa CT(Gardieni) trebuie sa omoare jucatorii din Echipa Terro(Prizonieri) in termenul afisat pe ecran si doar dupa incetarea timpului oferit Echipei Terro(Prizonieri) pentru a se ascunde. ♦ Jucatorii Echipei Terro(Prizonieri) nu au voie sa spuna unde sunt ceilalti jucatori. Sanctiune: Gag 3 minute. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Box Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa se dueleze pana ramane un singur jucator. ♦ Echipa Terro(Prizonieri) nu are voie sa campeze sau sa fuga de box. ♦ Simon-ul poate decide cum decurge runda sau poate intrerupe acest Day. ♦ Simon-ul poate restrictiona acces-ul la arme/ HP/ alte zone, in caz contrar Echipa Terro(Prizonieri) are libertatea de a alege modul in care se dueleaza. ♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa intervina sau sa favorizeze vreun jucator. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil. *Aceste reguli se aplica si in momentul in care Simon-ul ofera Box in timpul unui alt Day( comanda /box).

Spartan Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) primeste scuturi si Echipa CT(Gardieni) arme, apoi se dueleaza. ♦ Echipa T(Prizonieri) sunt obligati sa atace ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Doar Echipa CT(Gardieni) are voie sa foloseasca arme din spawn. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

[21:13]Zombie Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa CT(Gardieni) se dueleaza. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Echipa t (Prizonieri) sunt obligati sa atace ♦ Doar Echipa CT(Gardieni) are voie sa foloseasca arme din spawn. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Shark Day

♦ Este un Day in care Echipa CT(Gardieni) primeste arme si trebuie sa omoare Echipa Terro(Prizonieri) care pot trece prin pereti. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Nu este permisa folosirea altor arme din spawn. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Night Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) primeste pistoale si trebuie sa se dueleze Echipa CT(Gardieni) care pot folosi doar bastonul/ knife. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Nu este permisa folosirea altor arme din spawn. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Grenade Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa se dueleze pana ramane un singur jucator. ♦ Echipa Terro(Prizonieri) nu trebuie sa campeze sau sa fuga de duel. ♦ Simon-ul poate restrictiona acces-ul la arme/ HP/ alte zone, in caz contrar Echipa Terro(Prizonieri) are libertatea de a alege modul in care se dueleaza. ♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa intervina sau sa favorizeze vreun jucator. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

God Mode Day

♦ Este un Day normal in care Simon-ul poate decide cum decurge runda, insemnand ca poate adauga Duck Day, Hat Day( Butoi, Panda, Vaca, etc), Jump Day si asa mai departe. ♦ Echipa CT(Gardieni) are imunitate si nu poate fi ucisa pana la terminarea timpului. ♦ Daca Simon-ul nu impune vreo restrictie, Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa omoare jucatorii de la Echipa Terro(Prizonieri) fara motiv. ♦ In acest Day Freeday-ul este valabil. ♦ Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa asculte comenzile Simon-ului. Simon poate anunta o comanda noua de care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa asculte, de exemplu "Simon spune de acum dau comenzi fara simon spune" / "Simon spune ascultati de comanda Masina Spune .../ Masina ..../ etc." si Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa asculte de comenzile date cu expresia anuntata de catre Simon. Simon are obligatia sa anunte aceasta expresie(sau daca da comenzi fara simon spune) de mai multe ori, de exemplu daca observa ca intra jucatori noi si primesc respawn este obligat sa anunte din nou si pentru ei. ♦ Simon-ul este obligat sa faca si joculete pana la sfarsitul rundei

Snow Ball Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa CT(Gardieni) se dueleaza folosind bulgarii primiti la inceputul Day-ului. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Nu este permisa utilizarea altor arme( inclusiv cutit/ lama/ drujba/ laser si asa mai departe). ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Harry Potter Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa CT(Gardieni) se dueleaza folosind baghetele magice de la inceputul Day-ului. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Nu este permisa utilizarea altor arme. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Rata Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa CT(Gardieni) se dueleaza folosind cutite( pentru TERRO) si mingiile "ucigase" pentru CT. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Nu este permisa utilizarea armelor. ♦ Echipa CT(Gardieni) nu are voie sa ucida inainte de a se da start la day. Se considera FREEKILL si se sanctioneaza ca atare. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Find the gift Day

♦ Prizonieri nu au voie sa evadeze sau sa primeasca indici de la SIMON sau de la GARDIENI ♦ Simon are obligatia de a ascunde cadoul intr-un loc accesibil pentru PRIZONIERI. ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

 

Head Shot Day

♦ Este un day in care Echipa Terro(Prizonier) se dueleaza cu Echipa Ct(Gardieni) ♦ Ambele echipe se pot elimina doar prin HeadShot. ♦ Este voie sa se foloseasca HP. ♦ Prizonieri sunt obligati sa atace Echipa ct(gardieni) ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Freeze Day

♦ Este un Day in care Echipa Ct(Gardieni) pot ingheta echipa Terro(Prizonieri) daca îi ating. ♦ Prizonierii isi pot salva colegii inghetati ♦ Nu este permisa folosirea armelor ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Counter-Strike Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa Ct(Gardieni) primesc arme. ♦ Ambele echipe au obligatia de a se duela ♦ Folosirea HP in acest day nu este permisa ♦ In acest Day Freeday-ul nu este valabil.

Grab Day

♦ Este un Day in care Echipa Terro(Prizonieri) trebuie sa isi dea colegul de pamant pana moare. ♦ Folositi butonul E pentru GRAB ♦ Echipa ct(gardieni) nu au voie sa favorizeze un prizonier.

SpiderMan Day

♦ Este un day in care Echipa Terro (Prizonieri) trebuie sa fuga cat mai repede cu SpiderMan folosind tasta E ♦ Echipa Ct(Gardienii) trebuie sa ii prinda ♦ La acest day Freeday-ul nu este valabil ♦ La acest day nu sunt permise armele din spawn

Sinucigas Day

♦ Toti prizonieri primesc cate o bomba(click dreapta ca sa detoneze) ♦ Echipa Ct(Gardienii) trebuie sa se fereasca ♦ La acest day Freeday-ul nu este valabil ♦ Nu este permis folosirea HP-ului.

Counter Strike Day

♦ Este un day in care Echipa Terro(Prizonieri) si Echipa CT (Gardieni) sunt repartizati aleatoriu ♦ Nu este permisa folosirea HP-ului ♦ La acest day Freeday-ul nu este valabil

 

★ Capitolul IV - Ultima dorinta - Last Request ★

♦ La finalul rundei ultimul prizonier poate alege o dorinta prin care sa se incheie runda.

 

♦ Daca aplicatia de selectare a dorintei nu merge, se incearca un duel individual sau prizonierul este ucis si primeste Freeday la urmatoarea runda.

 

♦ Daca jucatorul este ucis din greseala, primeste Freeday la urmatoarea runda.

 

♦ Dupa alegerea dorintei, jucatorii trebuie sa respecte dorinta aleasa, adica: Daca selecteaza Deagle, trebuie sa foloseasca doar Deagle. Slay/ Kick / in cazul in care face abuz runda de runda BAN 30m

 

♦ Jucatorii din duel au voie sa foloseasca reload, bunny-hop, dar nu au voie fuga de duel, sa foloseasca HP sau sa foloseasca spawn-ul de arme. Sanctiune: Slay

 

♦ Jucatorii de la Echipa CT(Gardieni) nu au voie sa incurce duelul sau sa favorizeze vreun jucator. Sanctiune: Slay

★ Capitolul V - Voice & Sounds ★

-> Sanctiunea este reprezentata prin pierderea a 7 zile de voice respectiv 3 zile de sound din valabilitatea disponibila. -> Daca se constata abateri de la acest capitol aveti responsabilitatea de a face reclamatie jucatorului!

 

♦ Jucatorii cu acces voice / sounds nu au voie sa incurce ziua in care exista un Simon( sa vorbeasca peste SIMON nejustificat, sa puna muzica la microfon, sa injure si asa mai departe).

 

♦ Accesul la voice / sounds nu implica dreptul la abuz.

 

REGULAMENT ADMINI ★ Capitolul I - Comportament si Responsabilitati ★

♦ Adminul reprezinta o responsabilitate, nu un privilegiu.

 

♦ Adminul trebuie sa ofere raspunsurile jucatorilor la intrebarile legate de mod/regulament/server si sa il indemne sa intre pe serverul de discord pentru alte informatii

 

♦ Adminul/Jucatorul la intrebarea "Ai citit regulamentul?" trebuie sa raspunda cu "jailbreak". Regula aceasta se aplica strict la cererile de admin(cand faceti cerere de GARDIAN) sau daca sunteti intrebati de uNuLuX

 

♦ Adminul trebuie sa aplice regulamentul punctual, atunci cand este necesar.

 

♦ Adminul nu are voie sa ameninte sub nici o forma un jucator cu comenzi de admin/reclamatie/etc. Sanctiune: Suspend / Remove

 

♦ Adminul este obligat sa mentina o atmosfera pasnica pe server si sa stopeze orice tentativa de intriga.

 

Adminul are obligatia de a anunta la sectiunea de Inactivitate daca lipseste o perioada mai lunga de timp. Sanctiune: REMOVE

 

♦ Adminul/Jucatorul la intrebarea "Ai citit regulamentul?" dupa primul cuvant cheie, trebuie sa mai adaugati: leaguecs

 

♦ Este strict interzisa aplicarea unor sanctiuni pentru certuri cauzate in extern( skype, facebook, forum si asa mai departe). Sanctiune: Warn / Down

 

♦ Adminul este obligat sa pastreze un limbaj decent pe server indiferent de chat (U@, say_team, say, y@, etc.). Sanctiune: Warn / Down

 

♦ Ca Admin ai obligația de a intra la echipa Gardienilor în cazul în care aceștia nu se descurcă. Sanctiune: Warn / Down / Suspend

 

♦ Injuraturile, certurile si comenzile intre admini(vedeti mai jos despre comenzi) sunt interzise si vor fi pedepsite in functie de gravitatea situatiei. Sanctiune: Warn /Suspend/ Down / Remove! -> Comenzile intre admini sunt complet INTERZISE, mai jos o sa gasiti exemple si situatii "extreme" in care aveti voie sa aplicati comenzi pe un alt admin: -> Exemplu: Daca adminul X ii da ban adminului Y, atunci adminul Y trebuie sa faca reclamatie, nu sa se duca sa ii dea ban si el. Exemplul acesta se aplica si in cazul celorlalte comenzi.

 

♦ Nu aveți voie să vă dați parolele de la conturile voastre cu admin Sanctiune: Remove

 

♦ Nu abuzați de SLAP (maxim 5 consecutive pe rundă). Sanctiune: Warn / -1

 

♦ Ca Admin ai obligația de a fi pe serverul de discord, grupul de WhatsApp si a avea un microfon funcțional. Sanctiune: Warn / Down

 

♦ Adminul/Jucatorul la intrebarea "Ai citit regulamentul?" dupa al doilea cuvant cheie, trebuie sa mai adaugati: romania

 

♦ În momentul în care vedeți că pe mapa respectivă au ieșit din jucători, veți da la votemap jail_xmf ca prima variantă, apoi înca două variante pe care le vreți voi. Sanctiune: Warn / Down

 

♦ Nu aveți voie să acordați ban-uri cu motive ofensatoare (mm, câine, jigodie, fmm, ma-ta) sau de tipul: "Pa, Mars, Vorbim mai târziu" singurele motive valabile sunt : "reclama, limbaj (în cazul în care a primit foarte mult gag), cod, aim, wall, s.a.m.d". Sanctiune: Warn

Editat de uNuLuX
Evidentiere cuvinte prin culori + adaugare day uri noi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate