Saww. Posted March 9 Share Posted March 9 In acest topic se va da reply dupa modelul de mai jos cu hartile dorite ! ★ Nume : ★ Hartile dorite : ★ Link harta (daca se poate) : ATENTIE : In acest topic vor raspunde doar detinatorii serverului, fara reply cu comentarii care nu isi au rostul. @vvv @007. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMooN Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) ★ Nume : junior ★ Hartile dorite : deathrun_mario_nigga2, deathrun_mario_v2 ★ Link harta (daca se poate) : Nu știu unde se găsește link la harta nigga2. https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3676/ Nu am încercat să o instalez pentru că nu le am cu mapele deci să nu mă înjuri prea tare dacă nu merge. Edited March 18 by BloodMooN Precizări 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloneintokyo Posted March 19 Share Posted March 19 4 hours ago, BloodMooN said: ★ Nume : junior ★ Hartile dorite : deathrun_mario_nigga2, deathrun_mario_v2 Adaugate! Multumim! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts