BloodMooN Posted March 5 Share Posted March 5 ★ Nume : junior ★ Cateva detalii despre propunere : Sa fie pun in /vmenu sa poti accesa skinurile de la vip [/admodels]. ★ Alte detalii esentiale? : Stiu ca nu prea are rost da ar fi mai ok pentru unii [nu mai am unde pune bind pe /admodels] ★ Link (Doar in cazul in care doriti sa propuneti o Mapa) : - ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : Ar fi mai ok cu organizarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloneintokyo Posted March 5 Share Posted March 5 Acum 3 ore, BloodMooN a spus: ★ Cateva detalii despre propunere : Sa fie pun in /vmenu sa poti accesa skinurile de la vip [/admodels]. Nu stiu daca are sens, sunt 2 plugin-uri separate oricum. Si nu cred ca isi schimba lumea asa des skin-ul incat sa isi puna bind. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvv Posted March 6 Share Posted March 6 Propunere respinsa. Sunt prea multe chestii in VIP MENU, ar fi doar mai aglomerat. P.S.: multumesc pentru sugestie, voi tine cont de asta. --- Acum 18 ore, aloneintokyo a spus: Nu stiu daca are sens, sunt 2 plugin-uri separate oricum. Si nu cred ca isi schimba lumea asa des skin-ul incat sa isi puna bind. Este adevarat.. Desi se poate adauga o linie in plugin in care sa declanseze comanda in chat "/admodels". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts