Sari la conținut

[Fotbal] Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mititelu, care a vorbit despre indisciplină la FCSB


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

aa12.jpg

Sursa: Click aici

Adrian Mititelu, finanțatorul de la U Craiova 1948, l-a avertizat pe omologul său de la FCSBGigi Becali, că sunt probleme de indisciplină la echipă, iar replica lui Becali n-a întârziat.

Gigi Becali: “Mititelu are jucători valoroși, îl văd în play-off”.

FCSB ocupă locul trei în Liga 1, cu 48 de puncte. U Craiova 1948 se află pe poziția a șaptea, cu 38 de puncte.

Adrian Mititelu susține că FCSB ar trebui să fie mai sus în clasament, dar erorile tehnico-tactice îi trag în jos pe "roș-albaștri".

În replică, patronul FCSB-ului i-a transmis lui Mititelu să nu-l mai folosească pe Aurelian Chițu pe postul de atacant.

"Îi spun și eu lui Mititelu să își ia un atacant, să nu-l mai bage pe Chițu atacant. El are echipă: Bahassa, Bauza și Baeten. Sunt trei jucători valoroși. Îl are și pe Achim, care nici în tinerețe nu juca așa.

Pe Mititelu îl văd în play-off. Nu ca să-l am aliat, dar echipa lui Mititelu îi va bate pe ceilalți. Are echipă, joacă fotbal, am încredere. O să facă Dumnezeu dreptate cu Sepsi și cu Craiova.

Nu există alianțe în play-off. Există doar împotriva lui Becali, individual. Mititelu vrea să mă bată și pe mine, dar nu e așa de înrăit", a spus Gigi Becali.

Adrian Mititelu: FCSB ar putea să fie campioană, dar se fac greșeli uriașe”

"FCSB merita victoria (n.r. – cu Universitatea Craiova), după joc. Dar pe final au făcut niște greșeli uriașe. Ar trebui ca Gigi Becali să mă mai consulte din când în când. La ce echipă are, ar trebui să facă lucruri mult mai bune.

Să mă sune să-i spun eu cum să facă treaba, să meargă bine. La Craiova, echipa e creată de mine de la început. Eu am spus ce vreau să joace echipa, dar nu m-am băgat. Dar tot planul se face în funcție de ce vreau eu.

Singura problemă la FCSB e așezarea în teren și modul în care sunt distribuiți jucătorii. Dacă cei de la FCSB ar reuși să fie mai inspirați, ar putea să fie campioană anul ăsta.

La FCSB cea mai mare problemă e că există indisciplină, jucătorii sunt foarte individualiști. Toți cei din față joacă numai pentru ei. Dacă ar juca pentru echipă, FCSB ar fi redutabilă.

Coman, Cordea, Popescu, fiecare vrea să joace pentru el. Am văzut meciul, dacă dădeau drumul la minge aveau 3-4 șanse de a marca. FCSB îl are pe Compagno, dar nu știe să-l folosească.

Eu mă duc la antrenamente, să iau pulsul echipei, nu ca domnul Becali. De ce râdeți? E ceva normal! Cum impui ordinea și disciplina la echipă?

Dacă urmărești fotbal timp de zeci de ani, cât ai fi de idiot tot înveți anumite cutume ale fotbalului", a spus Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate