Sari la conținut

[Stiri lume] O femeie și-a ucis cea mai bună prietenă ca să-i fure bebelușul


KRATOS.

Postări Recomandate

Jmg9NDQwJmhhc2g9N2QzZmE5OTlmMmUwMWQzYjAx

O femeie din Texas acuzată că și-a ucis o prietenă apropiată în 2019 care tocmai născuse și i-a furat copilul, a pledat vinovată pentru crimă și a fost condamnată la 55 de ani de închisoare.

Magen Fieramusca, de 37 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe Heidi Broussard, de 33 de ani, a anunțat procurorul din Travis, Jose Garza, citat de NBC News.

Fieramusca a renunțat la dreptul de a face apel. Ancheta în acest caz a început la Austin, după dispariția unei fetițe de 3 săptămâni. Fieramusca a devenit repede persoană de interes în acest caz.

Poliția spune că fetița a fost găsită ulterior în viață într-o casă din zona Houston, iar cadavrul lui Broussard a fost descoperit în portbagajul mașinii

Potrivit unui comunicat de la acea vreme, Fieramusca a răpit-o pe Broussard pe 12 decembrie 2019 și a ucis-o prin strangulare. Copilul - Margot Carey - a fost înapoiat ulterior tatălui.

Fieramusca și Broussard erau prietene foarte bune de aproximativ 10 ani, cunoscundu-se la biserică. Când Broussard a rămas gravidă, Fieramusca a simulat și ea sarcina, susținând că urma să nască în aceeași perioadă.

De fapt, ea a plănuit de la început să îi fure copilul prietenei ei. După ce Broussard a născut, Fieramusca a anunțat și ea că a adus pe lume o fetiță, însă nu a trimis nicio fotografie cu ea.

S U R S A



 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate