KRATOS. Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 FCSB și Farul Constanța au oferit unul dintre cele mai spectaculose meciuri din acest sezon de Liga 1. Dobrogenii s-au impus cu 3-2 grație reușitelor din ultimele minute suplimentare. FCSB a condus cu 2-1 până în prelungiri, însă un autogol al vicecampioanei și reușita spectaculoasă a puștiului Sebastian Borza (17 ani) au adus o victorie nesperată pentru formația antrenată de Gică Hagi, care a rămas aproape de CFR Cluj în fruntea clasamentului. Gică Hagi, după victoria cu FCSB: "Mai toată România a sărbătorit" Gică Hagi este convins că a bucurat și cea mai mare parte a microbiștilor români, chiar dacă FCSB este echipa cu cei mai mulți susținători din țară. Argumentele "Regelui" sunt numeroasele mesaje de felicitare pe care le-a primit imediat după meci. "Eu cred că mai toată România a sărbătorit victoria noastră. Hagi e un brand național. Din ce feedback-uri am avut eu după meci, toată lumea a fost fericită. Nu vă spun câte felicitări am primit din toată țara. Sunt un produs al țării și toată lumea se bucură când face o performanță deosebită versus un rival foarte bun. Arătăm foarte bine și am câștigat un meci extraordinar. Am avut un atacant care face diferența în România, Alibec și am avut curaj - echipa și cel de pe bancă, care a pus tineri de 2003, 2005, 2006. Asta denotă că academia noastră lucrează foarte bine", a spus Gică Hagi, la Digisport. S U R S A
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.