Jump to content

[FOTBAL] FCSB va evolua în Ghencea! Anunțul făcut de Becali: „Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Putem să jucăm”

Alex06 @ LCS

Recommended Posts

• LCS PREMIUM
Posted

guess-who-s-back-gigi-becali-si-a-anunta

SURSA: CLICK AICI

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că echipa pregătită de Pintilii va putea disputa în viitorul apropiat meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea.

Becali a dezvăluit că Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, s-a ținut de cuvânt și a demarat toate demersurile care trebuaiau făcute pentru ca FCSB să poată disputa în Ghencea meciurile considerate „acasă”.

Potrivit spuselor patronului vicecampioanei în momentul de față mai este nevoie doar de o Hotărâre de Guvern care să reglementeze procedura de închiriere, iar după acel moment, FCSB își va putea disputa meciurile pe noul stadion din Ghencea.

„Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Cât trebuie să plătească FCSB pentru a juca în Ghencea?

FCSB a oferit, în primăvara anului trecut, suma de 46.000 de euro pentru a închiria arena din Ghencea. Cu toate astea, răspunsul primit din partea CSA Steaua a fost unul negativ.

Odată cu noua lege, promulgată de președintele Klaus Iohannis la începutul acestui an, suma pe care vicecampioana României ar trebui să o plătească aproximativ 29.000 de euro pentru a închiria stadionul,potrivit Prosport. Ar fi cu 17.000 de euro mai puțin decât propunerea din 2022 făcută de Gigi Becali.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy