Sari la conținut

[TENIS] ”Cine i le dă înapoi?”. Ion Țiriac a spus câte milioane de euro pierde Simona Halep din cauza suspendării pentru dopaj


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

NDRhNzYyNzhkMTQxYzY2NjQwOGQyOTg1MTI0.thu

Sursa: CLICK AICI

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) nu a mai jucat tenis de la finalul lunii august a anului trecut, de la US Open, unde a pierdut în primul tur la Daria Snigur.

La New York, Simona Halep a picat un test anti-doping, ceea ce a dus la suspendarea sa. Românca este suspendată provizoriu, până la încheierea procesului.

Ion Țiriac: ”Simona face 10 milioane pe an”.

Ion Țiriac consideră că Simona Halep nu a luat în mod conștient substanța dopantă, pentru creșterea performanțelor, și a vorbit despre latura financiară a suspendării româncei.

”Care doping? Adică una la 31 de ani începe să ia doping acum? Ce să facă cu dopingul? Cum să facă? Însă este încâlcită treaba, macularistica asta te ține ani și ani, iar pe urmă nu poți să spui cine e de vină. După șase luni, opt luni, un an, când nu o să mai joace? Cine e de vină? E sport profesionist.

Ea într-un an face 10 milioane (n.r. de euro). Cine i le dă înapoi? Are destul, nu e o problemă că moare de foame.

Nu cred că au fost manipulate (n.r. probele). Manipulată a fost proba Andreei Răducan. Dacă ceva a fost în probă, trebuie văzut de unde, cum și ce!

Nu poate să își dea Simona Halep singură seama. Dar oamenii care au fost în jurul ei trebuie să știe de unde vine treaba asta. Că a luat un medicament, că a luat o hrană, că a luat nu știu ce și e periclitată cu ceva, se poate. Dar ea trebuie să demonstreze.

Adică ăia te acuză și tu trebuie să demonstrezi. Și demonstrația asta uite că trenează”, a declarat Ion Țiriac, citat de Prosport.

Cum arată Simona Halep la patru luni și jumătate de la ultimul meci jucat și ce face în pauza cauzată de suspendare

Deși au trecut aproape cinci luni de la ultima apariție pe teren pentru un meci oficial, Simona Halep se menține într-o formă fizică remarcabilă, identică celei dintr-o perioadă în care evoluează constant, după cum se poate observa în fotografiile postate recent de sportivă, care sunt în galeria foto de mai jos.

În perioada de absență, Simona Halep a decis să facă o intervenție chirurgicală la nas, atât pentru unele probleme respiratorii, cât și pentru partea estetică.

După ce perioada de recuperare s-a încheiat, Simona Halep a reluat antrenamentele. Sportiva se pregătește pe un teren de tenis din București, dar a făcut și antrenamente fizice, inclusiv pe o plajă din Oman, unde a fost în vacanță.

De asemenea, în cele patru luni și jumătate trecute de la ultimul meci jucat, Simona Halep a încercat să profite de timpul liber și a mers în vacanțe la Londra și în Grecia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate