LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Posted January 13, 2023 LCS PREMIUM Posted January 13, 2023 Numele tău : Alexandru06 @ LCS Vârsta ta : 23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pe Teamspeak nu am ajutat cu nimic, deci nu pot să zic că am ajutat comunitatea așa de mult cum au făcut-o ceilalți! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate, implicare, ajutarea membriilor ce vin pe TS3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da! @dRama @LeagueCs, @eAgLe EyE HARDCORE, @Ares și @X-Tream. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): join technical support UniqueID : OIXLHbeDAfk1hJ2o/EnKax7IAuM=
Girls Queen of Frostbite Posted January 13, 2023 Girls Posted January 13, 2023 Pro. Cuvânt cheie corect. Mult succes!
ʙᴀɴᴋᴀɪ Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Sincerc nu te-am vazut pe Ts dar am vazut ca esti recomandat deci mult succes
LCS PREMIUM Demon Posted January 14, 2023 LCS PREMIUM Posted January 14, 2023 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.