Sari la conținut

[Fotbal] ”La revedere!”. Gigi Becali și-a anunțat decizia radicală


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

YXNoPTFhOWQ2MjVmNGI0ZGFlMGM5NDY5ZDUxNDll

Sursa: CLICK

 

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat că nu va investi niciun ban în această perioadă de mercato.

Omul de afaceri a transmis că este deja pe ”minus” cu opt milioane de euro și că vrea în continuare să facă economie, în niciun caz să investească alți bani.

Gigi Becali nu mai investește la FCSB:

”Să facă Dumnezeu ce vrea El! Cu ce mă aleg? Bani dați! Sunt aproape de opt milioane. Eu bani ce să mai dau? Pentru ce să mai dau? La revedere! La fotbal nu mai vreau să pierd bani!

Nu mai dau nici cinci bani! Am făcut curățenie, am scăpat de ei, mai scap încă. La revedere, nu mai dau banii mei”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro TV.

În această iarnă, FCSB Ianis Stoica, împrumutat la ”U” Cluj, Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iași, Andrei Dumiter, cedat la FC Voluntari, Florin Achim, Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu, cărora le-au fost reziliate contractele, tocmai pentru a reduce cheltuielile cu salariile jucătorilor.

FCSB va încerca până la finalul perioadei de mercato să se mai despartă de doi jucători, portarul Răzvan Ducan și stoperul Rachid Bouhenna.

Portarul va fi, foarte probabil, împrumutat și este dorit de FC Botoșani, în timp ce lui Rachid Bouhenna FCSB vrea să-i rezilieze contractul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate